Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: ατυχημα στην επιδαυρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ο δρόμος μια χαρά είναι από κει που στρίβεις για να πας Πόρο.
    Ο οποίος έχει τουλάχιστον δύο στροφές που σε στέλνουν αδιάβαστο ...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Ειναι δυνατον να μιλατε για ασφαλεια σε δρομο εκτος πιστας!!!!!!!!!!!!!!

Και σε αυτην καποιες φορες υπερεκτημαμε τις δυνατοτητες μας και επερχεται το πεσιμο.

Κριμα που μετα απο τοσους ΘΑΝΑΤΟΥΣ ακομη λεμε οτι φτεει ο δρομος.

Ουτε η στολη ουτε το κρανος ειναι αυτα που θα μας κρατησουν ασφαλεις και μακρια απο την τρελα

που μας πιανει καθε φορα που ανοιγουμε γκαζι η "ξινουμε" γονατα στους δρομους.

Συλυπητηρια στους συγγενης ολων των αδικοχαμενων.

Μακαρι, αν και λιγο μακαβριο να μπορουσαμε ολοι να δουμε απο κοντα τον δυστυχο και να μας

μηνει η εικονα για παντα καρφωμενη στο μυαλο και να σκεφτομαστε παντα αυτους που μας

περημενουν να γυρησουμε.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    δυστυχώς όλες οι διαδρομές έχουν αυτό το ρίσκο και γι αυτόν που ξέρει τη διαδρομή και πηγαίνει για χρόνια. Ενώ εσύ γνωρίζεις τη γαμοστροφή και είσαι ανοικτά και το βλέμμα σου ψάχνει το τελευταίο σπάσιμο της στροφής για να στριψεις τη μοτό ξαφνικά....σου έρχεται κάποιος απ΄την απέναντι πλευρά χωρίς χρόνο αντίδρασης και....
    κρίμα ρε γμτ για όλους μας και για αυτούς που έχουμε πίσω
    Το ότι και εγώ ξέρω και προσέχω πηγαίνοντας γρήγορα για κάποιους
    και ψάχνοντας αυτό το γαμοσπάσιμο της στροφής.....έρχονται στιγμές σαν και αυτές που λέω ότι τόσα χρόνια είμαι τυχερός που δεν με έχει πάρει κάποιος από το αντιθετο.....τώρα θα μου πεις για νερά και πετρέλαια και πάλι τυχερός είσαι....και καθημερινά που οδηγείς και πάλι τυχερός είσαι....και πόσα απίστευτα αντιμετωπίζεις καθημερινά στο τσάκ και με απίστευτους ελιγμούς.....γάμα τα δεν το συνεχίζω.......
    η ευχαρίστηση της οδήγησης της μοτό δεν σταματά από όλα αυτά που είπα πριν και ούτε από οικογένεια ή παιδιά....μία σωστή πίστα με στοιχιώδη κανόνες ασφαλείας είναι η λύση που δυστυχώς δεν έχουμε/ναι αλλά και από την άλλη θέλω να πάω με όλους τους αγαπημένους μου φίλους στην Επίδαυρο, Άγιο, Ιτέα για μία βόλτα και να ξεκαρφωθώ από το άγχος της πόλης και να πούμε τα δικά μας στο καφέ...δεν ξέρω τι να πω..............
    ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ο δρομος οντως ειναι μια χαρα,αρκει να μην νομισεις ουτε προς στιγμη οτι ειναι πιστα.
    Κριμα για το παιδι κουραγιο στους δικους του.
    Ετσι ακριβως.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Το παιδί που σκοτώθηκε είχε το VTR 1000... είναι από τα μέρη μου. Είχε έρθει σήμερα Μέγαρα έβαλε λάστιχα και ξανακατεβαινε κάτω... Κρίμα...

Εχθές έγινε και άλλο ένα θανατηφόρο στην Επίδαυρο, στη διασταύρωση για πόρο κοντά. Έφυγε κάποιος κάτω στο γκρεμό...

2 μηχανόβιοι λιγότεροι...

Περασα απο εκει λιγο μετα....

οι μηχανες κομματια ...η μια καιγοταν ....

κριμα....ο ενας με ειχε περασει λιγο πριν με + 50 ....παρα πολλα γι αυτον τον δρομο....

πολυ κριμα...να χτυπανε τα παιδια στους σκατοδρομους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ο οποίος έχει τουλάχιστον δύο στροφές που σε στέλνουν αδιάβαστο ...

Αν ξέρεις που και πως πας καμία στροφή δε σε στέλνει αδιάβαστο...Μόνος σου πας αδιάβαστος...Μια χαρά είναι ο δρόμος εκεί...Δε φταίει η Επίδαυρος,οι οδηγοί φταίνε...

Κρίμα για άλλο ένα αδικοχαμένο παλικάρι...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οταν θα ξεκολλησουμε απο την παντελως φανατισμενη αντιληψη οτι για να ειμαστε οδηγοι μοτοσυκλετας πρεπει να γα@$΅#$%με και να δερνουμε στην ασφαλτο τους παντες θα μειωσουμε κατα πολυ τα θανατηφορα ατυχηματα (θα τα μειωσουμε δεν θα τα εξαλιψουμε) κατι θα ειναι και αυτο , εχω παει Επιδαυρο ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ δε θυμαμαι ποσες και το 90% των μοτοσυκλετων πηγαιναν διχος αυριο , μεγαλη μαγκια ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ''ΓΡΑΜΜΕΣ'' ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ... φετος εχω ακουσει οσα ακουσα τα τελευταια 10 χρονια που οδηγω μαζεμενα!ουτε που θελω να ξαναπατησω το ποδι μου εκει κυριακη...

ας αναπαυτει η ψυχη του συλληπητιρια στην οικογενεια και περαστικα ταχεως στον τραυματισμενο....

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κανενας δρομος δεν ειναι επικινδυνος....επικινδυνο και θανατηφορο τον κανουνε οι οδηγοι...πριν απο καιρο στην τελευταια δεξια στροφη πριν την διασταυρωση για Γαλατα ενα παλικαρι εχασε ενα Κ7 (αν θυμαμαι καλα) και εφυγε στις μπαριερες...εσπασε τον μηρο σιγουρα και δεν ξερω τι αλλο...τι μου ειπε οταν σταματησα να δω αν ειναι καλα????''ρε φιλε πριν λιγο σε περασα...εμπαινα καλα???''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    κανενας δρομος δεν ειναι επικινδυνος....επικινδυνο και θανατηφορο τον κανουνε οι οδηγοι...πριν απο καιρο στην τελευταια δεξια στροφη πριν την διασταυρωση για Γαλατα ενα παλικαρι εχασε ενα Κ7 (αν θυμαμαι καλα) και εφυγε στις μπαριερες...εσπασε τον μηρο σιγουρα και δεν ξερω τι αλλο...τι μου ειπε οταν σταματησα να δω αν ειναι καλα????''ρε φιλε πριν λιγο σε περασα...εμπαινα καλα???''

Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα εμπεριέχει ένα ρίσκο, ακόμα και το περπάτημα,

Η οδήγηση μηχανής έχει αρκετά πιο υψηλό ρίσκο από το γενικό μέσο όρο

Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθει κάθε φορά που καβαλάς ότι θα γυρίσεις σώος

ΑΛΛΑ είναι στο χέρι μας να αυξήσουμε ή να μειώσουμε αυτό το ρίσκο

Μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και πάλι να εμπλακείς σε ατύχημα

Αλλά αν δεν φυλάγεσαι και καθόλου είναι σίγουρο ότι θα σου συμβεί κάποια στιγμή
    Travel, Grow, Share

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ...
    +1!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Με τα Μέγαρα δίπλα από την Αθήνα και τις Σέρρες 5 ώρες δρόμο γιατί κάθονται και ρισκάρουν σε δημόσιο δρόμο? Και ο άλλος από απέναντι τι φταίει?

Ενοειται πως ο φταιχτης ειναι ενας, ο αλλος απλα βρεθηκε τηνλαθος ωρα στο λαθος σημειο. Και δεν εφταιγε.
    Οταν καποιοι κατακρινουμε την επικινδυνη οδηγηση καποιοι αλλοι το παιζουν "χεραδες". Μαλλον "χερας" ηταν και ο υπαιτιος και πηρε στο λαιμο του και το αλλο το παλικαρι. Κριμα και στους δυο, κριμα και στις οικογενειες τους.
    Κανεις δεν μας υποσχεται οτι αυριο δεν θα ερθει η σειρα μας απο τον απεναντι "χερα" τουλαχιστον ας παλευουμε μονο με τους κουτακηδες.
    Ε οχι και να σκωτονωμαστε μεταξυ μας ρε παιδια, εμφυλιο εχουμε?

τους ειδαμε και εμεις στην επιστροφη κριμα!! οτυπος με το busa μας περασε στο πηγαινοντας
    με +50 τουλαχιστον

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  2. Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας
    από sunnymtx στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2006, 23:17
  3. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 5-3-06