Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ετσι λέγαμε πολλοί αλλά δεν ρωτήσαμε τον κώλο μας.....
    ... είπε και κατέβηκε Ν. Πελοπόννησο με το ΑΧ-1 :rotflmao: :rotflmao:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Και γιατί να μην πάρει μια Μπεμβέ νά'χει μπόλικες περιπέτειες σ'ένα ταξίδι μόνο..; :rotflmao:
    η ένα aprilia tuono....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ....θα πάρει μπρος δεν πάρει; εβαλα το σωστό πιν; και που είναι το puk ρε γαμώτο; χάνει το ψυγείο δεν χάνει; θα έρθει φορτηγάκι της οδικής πριν νυχτώσει;
    ούτε ο indiana jones τέτοιες δόξες...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από papalife
    Θέλω να κάνω ένα ταξιδάκι με την μηχανή που διαθέτω. Πρόκειται για παλαιό μοντέλο την SUZUKI GN125 και η απόσταση που θέλω να διανύσω ειναι καμια 250 χιλιόμετρα.
    Φίλε μην το συζητάς και ξεκίνα, αν το μηχανάκι σου είναι σε καλή κατάσταση θα δεις κι ο ίδιος ότι μόλις φτάσεις στον προορισμό θα θέλεις κι άλλο (ταξίδι όχι μηχανάκι )

1-2 στάσεις να ξεκουραστείς κι εσύ και το μοτεράκι κι όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    η ένα aprilia tuono....ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ....θα πάρει μπρος δεν πάρει; εβαλα το σωστό πιν; και που είναι το puk ρε γαμώτο; χάνει το ψυγείο δεν χάνει; θα έρθει φορτηγάκι της οδικής πριν νυχτώσει;
    ούτε ο indiana jones τέτοιες δόξες...
    Έλα μου όμως που το "Adventure" το καπάρωσε άλλος;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ... είπε και κατέβηκε Ν. Πελοπόννησο με το ΑΧ-1 :rotflmao: :rotflmao:
    το κατέβα ήταν ΟΚ....

το ανέβα ήταν το θέμα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Και γιατί να μην πάρει μια Μπεμβέ νά'χει μπόλικες περιπέτειες σ'ένα ταξίδι μόνο..; :rotflmao:

εσυ αδερφε μου εισαι κακοβουλο λογισμικο......

Υ.Γ. το μηχανακι papa θα αντεξει ....το θεμα ειναι οτι η συμπεριφορα των κουτακηδων στην εθνικη και γενικα οι συνθηκες δεν ειναι και οι φιλικοτερες.....

αν γουσταρεις.....σφιγγεις τα δοντια και αγκαλια με την καλη σου (και σταση για σπαστο!) βγαινει ανετα..... ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μια χαρα μπορεις να ταξιδεψεις με το GN, μην μασας!

Αν δεν εχεις ξανακανει τετοια αποσταση, χαλαρα και οπως το αισθανεσαι, αρκει να μην εισαι επικινδυνος για σενα και τους αλλους οδηγους...και στασεις οποτε γουσταρεις, ξεκινα πιο νωρις απο οσο υπολογιζεις για να εχειε ολο το χρονο μπροστα σου και κοιτα να το ευχαριστηθεις...

καλο δρομο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εσυ αδερφε μου εισαι κακοβουλο λογισμικο......
    Πειραχτήρης είμαι βρε, αφού το ξέρουν ότι τις αγαπάω όλες!

Αν το gn σου είναι καλοσυντηρημένο θα το κάνεις το ταξίδι αλλά θα ταλαιπωρηθείς...

Ταξίδια με custom made in japan από αυτά που ξέρω δεν...
    Στα 400cc:Ούτε συζήτηση για steed,virago,intruder,eliminator.
    dragstar χαμηλό και αερόψηκτο.
    Κατα τη γνώμη μου διασώζονται τα kawasaki vulcan classic(περίπου 2500ευρώ και suzuki desperado περίπου 3500 ευρώ,σαν να λέμε 400άρι marauder) αλλά πρέπει να βάλεις ανεμοθώρακα
    και να έχεις υπομονή γιατί δεν τρέχουν και πολύ και δεν είναι τόσο άνετα όσο φαίνονται.

Αν θες custom made in japan που να πηγαίνει πάρε ένα vulcan classic 800 ή ένα marauder 800
    που όμως είναι ψιλοσπάνια στην Ελλάδα και τα δίνουν ακριβά.

Πάρε καλύτερα κανά οn-off να είσαι άνετος από όλες τις απόψεις.
    Με 2500-3000 βρίσκεις ένα αξιοπρεπές transalp 7-8 χρονών αν είσαι πιο ασφάλτινος ή ένα
    africa αν θες να τα κάνεις όλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981

Κανένα απο τα παραπάνω, γιατι???

O Νεκτάριος είχε μια γκόμενα στην Πάτρα. Αυτός έμενε/δούλευε Γαλάτσι. Κάθε που σχόλναγε καβαλούσε το Dream και πήγαινε Πάτρα. Κατά τις 3-4 το πρωί ξεκίναγε από Πάτρα και έφτανε φρέσκος-φρέσκος στη δουλειά του.
    Στην αρχή ο κώλος του έσπαγε αλλά 1 μήνα μετά είχε πετσιάσει τόσονά πολύ που ήθελε καμιά 500αρια χλμ για να αρχίσει να διαμαρτύρεται.
    Θες ο έρωντας, θες η γκ@βλα, ο Νεκτάριος ποτέ δε διαμαρτυρήθηκε. Και τα οικονομικά του δεν τον έβγαζαν για αυτοκίνητο ή μεγαλύτερο μηχανάκι.
    Άντεχε ο Νεκτάριος, άντεχε και το ταλάιπωρο 100αρι που σε 5 χρόνια είχε πάνω από 150χιλ χλμ!
    Και επειδή όλα έχουν ένα τέλος κάποτε, ένα κρύο πρωινό του Απρίλη του 1998 το Dream έσκασε απο το ζόρε του κοντά στο Ρίο και ο Νεκτάριος έκτοτε άρχισε να πηγαίνει Πάτρα με το λεωφορείο.

Απλά καβάλα το το 125 και πήγαινε. Δε θα πάθεις πράμα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κανένα απο τα παραπάνω, γιατι???

Επειδή το έψαξα αρκετά πριν κανά μηνα με τα custom 400cc...
    Κάνε ένα από τα παραπάνω μηχανάκια test drive άνοιξέ το καμιά 110,άκουσέ το,νιώσε τον αέρα,την απουσία ροπής σε ενδεχόμενο προσπέρασης,πάρε και καμιά κλειστή στροφή ρίξε και κανά φρενάρισμα και θα καταλάβεις μόνος σου ότι δεν είναι για μεγάλα ταξίδια.
    Είναι για να τα γυαλίζεις,να γουστάρεις και να κάνεις χαλαρά σχετικά μικρές διαδρομές.

Τώρα θα μου πεις ο αναβάτης κάνει το μηχανάκι και εσύ αν αντέχεις το πας και μέχρι Γερμανία,αλλά
    ο μέσος αναβάτης δε θα πάρει ένα custom 400cc για ταξίδια.

Αν θέλεις οπωσδήποτε custom 400cc ψάξου για κανά vulcan classic ή suzuki desperado που έχουν καλύτερη γεωμετρία,ενισχυμένα πιρούνια μπροστά,μεγαλύτερο πέλμα ελαστικού μπροστά και
    συνακόλουθα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Επειδή το έψαξα αρκετά πριν κανά μηνα με τα custom 400cc...
    Κάνε ένα από τα παραπάνω μηχανάκια test drive άνοιξέ το καμιά 110,άκουσέ το,νιώσε τον αέρα,την απουσία ροπής σε ενδεχόμενο προσπέρασης,πάρε και καμιά κλειστή στροφή ρίξε και κανά φρενάρισμα και θα καταλάβεις μόνος σου ότι δεν είναι για μεγάλα ταξίδια.
    Είναι για να τα γυαλίζεις,να γουστάρεις και να κάνεις χαλαρά σχετικά μικρές διαδρομές.

Τώρα θα μου πεις ο αναβάτης κάνει το μηχανάκι και εσύ αν αντέχεις το πας και μέχρι Γερμανία,αλλά
    ο μέσος αναβάτης δε θα πάρει ένα custom 400cc για ταξίδια.

Αν θέλεις οπωσδήποτε custom 400cc ψάξου για κανά vulcan classic ή suzuki desperado που έχουν καλύτερη γεωμετρία,ενισχυμένα πιρούνια μπροστά,μεγαλύτερο πέλμα ελαστικού μπροστά και
    συνακόλουθα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Πωλούνται απο τις εταιρείες ποια αυτές η μηχανές που μου προτείνεις γιατι δεν ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενες

Πωλούνται απο τις εταιρείες ποια αυτές η μηχανές που μου προτείνεις γιατι δεν ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενες
    http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340E4622FF9&Sub=8

Εδω κατέληξα τι λέτε?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340E4622FF9&Sub=8

Εδω κατέληξα τι λέτε?
    Ti άλλα? Σπίτι όλα καλά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 18:40
  2. Ο φοβος στο ταξιδι
    από sallako στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 12:33
  3. Θα μπω κατ'ευθειαν στο θεμα...:
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 14:19
  4. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ