22-28 Δεκεμβρίου λέμε.
Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά βρήκε φίλη μου 4κλινο 570 για 7 μέρες!!!!
22-28 Δεκεμβρίου λέμε.
Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά βρήκε φίλη μου 4κλινο 570 για 7 μέρες!!!!
Αυτά είναι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
22-28 Δεκεμβρίου λέμε.
Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά βρήκε φίλη μου 4κλινο 570 για 7 μέρες!!!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ενα καλο σαιτ για διαμερισματα ειναι αυτο: www.holidaylettings.co.uk Εκλεισα περυσι τα Χριστουγεννα με 51,00 ευρω την βραδια διαμερισμα για τεσσερα ατομα.Εχει διαμερισματα που βρισκονται σε ξενοδοχειακα συγκροτηματα τα οποια μπορειτε να βρειτε και στο www.booking.com σε υψηλοτερη τιμη.Εαν πατε οδικως να πατε βολτα στο μοναστηρι της Ριλα.Αυτα προς το παρον!![]()
All i want from my birthday is another birthday!
ermi καλύτερα να τα είχατε κλείσει νωρίτερα.. αρχικά νόμισα ότι δεν ψάξατε καλά αλλά τώρα βλέπω ότι λίγο πολύ αυτές είναι οι τιμές τώρα.. εμείς τα κλεισαμε πριν 1 μήνα και κάτι και δίνουμε 114 για 6 νύχτες για ένα διαμέρισμα, δίχωρο, σε 4* ξενοδοχείο που κανονικά χωράει 4 αλλά εμείς το παίζουμε έλληνες μεγιστάνες και πήραμε 4 τέτοια.. ανα δύο άτομα το καθένα...![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
καλα να περασετε ειναι πολυ ωραια τα μερη εκει![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
δεν κοιτας να μαθεις να παιζεις κανενα παιχνιδι θες και βολτουλες...
ενημερωσου σωστα και πηγαινε(γνωμη μου)
καλα να περασετε![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν κοιτας να μαθεις να παιζεις κανενα παιχνιδι θες και βολτουλες...
ενημερωσου σωστα και πηγαινε(γνωμη μου)
καλα να περασετε![]()
αυθαδιάζεις ψάρακα?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
το μεγαλύτερο εξοδο πρεπει να ειναι η καρτα του λιφτ γυρω στο 20αρι!
κατα τα αλλα καλες κατεβασιες να εχετε!!
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αυθαδιάζεις ψάρακα?
ναι nooba γιατι ζηλευω...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.