ωραια ιδεα....χμμ
ωραια ιδεα....χμμ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μωρε λες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Ετσι και τα καταφερω θα ειμαι στο περιπτερο
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωραια ιδεα....χμμ
μωρ' δεν μου γ@μιεστε ολοι??![]()
σας εχω και εσας με ερωτηματικο..
τελικα με βλεπω να πηγαινω μονος μου...![]()
@reinmeister: Αντωνακη οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ ΔΕΝ θα το κυνηγησω. αν θες κανονιζουμε καποια στιγμη Αγιο και βλεπουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος...![]()
Βάλε και σε εμένα φίλε ερωτηματικό... δεύτερη μέρα με γρίππη σήμερα και δύσκολα τα πράγματα. Αν είμαι καλά θα έρθω. Ανωτέρα βία βλέπεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βάλε και σε εμένα φίλε ερωτηματικό... δεύτερη μέρα με γρίππη σήμερα και δύσκολα τα πράγματα. Αν είμαι καλά θα έρθω. Ανωτέρα βία βλέπεις.
Gandalf
![]()
![]()
![]()
![]()
συγνωμη που γελαω αλλα στο τελος θα βαλω και τον εαυτο μου με ερωτηματικο γιατι αν εχει καλη μερα με ζεστη και ηλιο (οπως η σημερινη) με βλεπω για θαλασσα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν θες κανονιζουμε καποια στιγμη Αγιο και βλεπουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος
:a16: :a16: :a16:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!![]()
μολις με ενημερωσαν οτι δουλευω...![]()
σκατα...![]()
7 άτομα με ερωτηματικό και αυτός που ξεκίνησε το θρεντ, άκυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μεγάλη επιτυχια
Ότι προλάβουμε απο παραλία και σερφάκι, βόλτες αργότερα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
7 άτομα με ερωτηματικό και αυτός που ξεκίνησε το θρεντ, άκυρος
Μεγάλη επιτυχια
Ότι προλάβουμε απο παραλία και σερφάκι, βόλτες αργότερα
να μαζευτουμε να πατε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ότι προλάβουμε απο παραλία και σερφάκι, βόλτες αργότερα![]()
ειχα παει εχθες Πορτο Γερμενο και ηταν εξαιρετικα...
εχεις πολυ δικιο...
αν μας κατσει και μεχρι τελος Οκτωβριου εχει ηλιο, η θαλασσα θα ειναι Νο 1 στοχος!
![]()
![]()
![]()
παρ'ολ' αυτα θα την γουσταρα την βολτα την Κυριακη, αλλα...![]()
Και εγώ ότι ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ ότι τελικά είμαι μέσα(και καλά εγώ τώρα)...όχι πέρα από την πλάκα εγώ είμαι μέσα..όποιος από τους άλλους αποφασίσει να έρθει πολύ ευχαρίστως να τον περιμένω στο στορκ![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
.....:rotflmao:
Και εγώ τελικά δεν μπορώ...δουλεύω Σάββατο βράδυ και προβλέπεται ξενύχτι....
Next time
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και εγώ ότι ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ ότι τελικά είμαι μέσα(και καλά εγώ τώρα)...όχι πέρα από την πλάκα εγώ είμαι μέσα..όποιος από τους άλλους αποφασίσει να έρθει πολύ ευχαρίστως να τον περιμένω στο στορκ![]()
![]()
![]()
οποιος τελικα ψηνεται να παει, μετα χαρας να χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο thread για να βγαλει συμμετοχες ή οτι αλλο και να κανονιστει η εκδρομη!
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστουμε ρε μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οποιος τελικα ψηνεται να παει, μετα χαρας να χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο thread για να βγαλει συμμετοχες ή οτι αλλο και να κανονιστει η εκδρομη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αντε γ@μησου εσυ ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ευχαριστουμε ρε μλκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε αυτο το θρεντ η να ανοιξω αλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αντε γ@μησου εσυ ρε.
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...