Ενας φιλος μου εχει ενα Acer το οποιο του εβγαλε προβλημα, το πηγε στην αντιπροσωπεια και το εφτιαξαν μετα απο ενα μηνα περιπου.. Οταν το ξανα πηρε... του χαλασαν τα ηχεια! Καλα τα πηγε το laptop!:hypnotize
Ενας φιλος μου εχει ενα Acer το οποιο του εβγαλε προβλημα, το πηγε στην αντιπροσωπεια και το εφτιαξαν μετα απο ενα μηνα περιπου.. Οταν το ξανα πηρε... του χαλασαν τα ηχεια! Καλα τα πηγε το laptop!:hypnotize
η systemgraph φέρνει παραεισαγωγής και το macosx δεν είναι στα ελληνικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1050
Kαι όχι απο Rainbow αλλα απο τη Systemgraph (www.systemgraph.gr)
![]()
Ακατονόμαστε να το πάρεις το κορίτσι!θα το χαίρεσαι για χρόνια!
ε, και;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
η systemgraph φέρνει παραεισαγωγής και το macosx δεν είναι στα ελληνικά...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απλά το ανέφερα ρε, δεν απέτρεψα κανένα από το να πάρει απο αυτή την εταιρία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ε, και;![]()
Σας έχει χαλάσει Mac ποτές? 6 μήνες και χωρίς replacement σας λέει τίποτα? Και για πηγαίντε να πάρετε μπαταρία για Macbook 5ετίας από εδώ.... Σήμερα παραγγειλα απο Αγγλία. Για ένα G4 που μόλις μπήκε το 10.5 επάνω είδε τον Χριστό ΦΑΝΤΑΡΟ. Θα μπει και εκεί ο Ubuntuς.
Το Acer μου by the way κράτησε 6 χρόννια, με 1-2 στα χέρια του ξάδερφου (Αλπεις-Ιμαλάια και δεν ξέρω και εγώ που αλλού) και πέθανε ΗΡΩΙΚΑ στα χέρια του τσόγλανου μου, που έκατσε επάνω του.
Τα Mac έχουν απίστευτη ποιότητα κατασκευής και προσωπικά βρίσκω τρομερή την αισθητική τους. Τέλος εκεί όμως.
Και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι τα laptop δεν είναι desktop και έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Επίσης ότι όσο πιο φορτωμένο είναι έναμηχάνημα τόσο περισσότερο βράζει. Και όσο περισσότερο βράζει τόσο μειώνεται η διάρκεια ζωής του. Τα Macbook (όπως και το mini και το Air) δουλεύουν στους 70-80 βαθμούς υπό κανονικές συνθήκες....
Αρα, εκτος και άν μας περισεύουν, φροντίζουμε να παίρνουμε κάτι που καλύπτει τις ανάγκες μας, και όχι ότι πιο extreme.
(1600*900 σε 13,3 ίντσες οθόνη?)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Λέτε βλακείες...Η Systemgraph από τον Ιούνιο ανήκει στο επίσημο δίκτυο ressller της Rainbow.... Τα μηχανήματά της τα παίρνει από την Rainbow όπως όλοι οπότε η συμβουλή να πάρει από εκεί για να αποφύγει την Rainbow δεν παίζει....Μπείτε στην ιστοσελίδα της Rainbow και θα την δείτε στους επίσημους ressellers...Άσε που πια η Rainbow ανήκει εξ' όλοκλήρου στην isquare που είναι θυγατρική της Quest...Και για να μην φεύγετε έτσι να σας δώκω και μια πληροφορία....Μάλλον η Systemgraph έχει μεγάλο stock από τα προηγούμενα MacBook Pro (όχι αυτά που ανακοινώθηκαν το καλόκαίρι) στα οποία παίζει low price...
Αυτό είναι γνωστό (και χωρίς τις εκφράσεις "ανέκδοτο"Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Λέτε βλακείες...Η Systemgraph από τον Ιούνιο ανήκει στο επίσημο δίκτυο ressller της Rainbow.... Τα μηχανήματά της τα παίρνει από την Rainbow όπως όλοι οπότε η συμβουλή να πάρει από εκεί για να αποφύγει την Rainbow δεν παίζει....Μπείτε στην ιστοσελίδα της Rainbow και θα την δείτε στους επίσημους ressellers...Άσε που πια η Rainbow ανήκει εξ' όλοκλήρου στην isquare που είναι θυγατρική της Quest...Και για να μην φεύγετε έτσι να σας δώκω και μια πληροφορία....Μάλλον η Systemgraph έχει μεγάλο stock από τα προηγούμενα MacBook Pro (όχι αυτά που ανακοινώθηκαν το καλόκαίρι) στα οποία παίζει low price...)
Απλά τα παιδιά στη συστεμγκραφ ειναι σαφώς πιο εξυπηρετικά απο αυτους της ρέινμποου.
Για τα στοκ επίσης ειναι γνωστό, γι' αυτό έβαλα και το site τους
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καθηστε ρε παιδες, για να μαθαινουμε και οι ασχετοι
πες οτι εγω παω αυριο να το παρω απο ενα μαγαζι που εχει μακ
ε σοπ γερμανο η δεν ξερω εγω τι αλλο γιατι θα το αγορασω απο γαλλια.
πως διαλεγω μια απο τις 2 εταιριες που λετε?
και εχουν οντως διαφορες οι απλα κουβεντα κανομε?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ακριβούς τους κόβω...
ΕΔΩ όπως και ΕΔΩ είναι φτηνότερα![]()
![]()
H μαμά Apple αναθέτει το localization του λειτουργικού στους κατά τόπους αντιπροσώπους. Η εδω αντιπροσωπία δίνει το εξελληνισμένο λειτουργικό μόνο σε μηχανήματα που έχει πουλήσει η ίδια.... (κάτι που νομίζω ότι είναι διεθνής πρωτοτυπία, παράνομο, και ένας απο τους λόγους που δεν πούλησαν ποτέ όσο θα έπρεπε στην Ελλάδα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καθηστε ρε παιδες, για να μαθαινουμε και οι ασχετοι
πες οτι εγω παω αυριο να το παρω απο ενα μαγαζι που εχει μακ
ε σοπ γερμανο η δεν ξερω εγω τι αλλο γιατι θα το αγορασω απο γαλλια.
πως διαλεγω μια απο τις 2 εταιριες που λετε?
και εχουν οντως διαφορες οι απλα κουβεντα κανομε?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Κουβέντα κάνουμε φίλε...Πάρτο απ' όπου θες...Εισαγωγή Rainbow θα είναι έτσι κι αλλιώς...[i] οι απλα κουβεντα κανομε? [/B]
Για να εξασφαλιστείς 100%, πριν το πληρώσεις δες το πληκτρολόγιο...Αν έχει Ελληνολατινικούς χαρακτήρες (και όχι μόνο Λατινικούς) τότε σίγουρα είναι "επίσημη" εισαγωγή Rainbow....
Έτσι κι αλλιώς τα καινούργια μηχανήματα 'ερχονται με προεγκατεστημένο το Snow Leopard ΧΩΡΙΣ εξελληνισμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
H μαμά Apple αναθέτει το localization του λειτουργικού στους κατά τόπους αντιπροσώπους. Η εδω αντιπροσωπία δίνει το εξελληνισμένο λειτουργικό μόνο σε μηχανήματα που έχει πουλήσει η ίδια.... (κάτι που νομίζω ότι είναι διεθνής πρωτοτυπία, παράνομο, και ένας απο τους λόγους που δεν πούλησαν ποτέ όσο θα έπρεπε στην Ελλάδα)
Πλέον ο Εξελληνισμός (το GR Update για όσους γνωρίζουν) ΔΕΝ θα συνοδεύει το μηχάνημα στην συσκευασία αλλά θα γίνεται download για 'οσους το θέλουν από την ιστοσελίδα της Rainbow (για όσο καιρό ακόμα θα ονομάζεται έτσι...)
καλα, παιζει λαπτοπ απο την γαλλια να εχει πανω ελληνικους χαρακτηρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κουβέντα κάνουμε φίλε...Πάρτο απ' όπου θες...Εισαγωγή Rainbow θα είναι έτσι κι αλλιώς...
Για να εξασφαλιστείς 100%, πριν το πληρώσεις δες το πληκτρολόγιο...Αν έχει Ελληνολατινικούς χαρακτήρες (και όχι μόνο Λατινικούς) τότε είναι "επίσημη" εισαγωγή Rainbow....
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΟΧΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα, παιζει λαπτοπ απο την γαλλια να εχει πανω ελληνικους χαρακτηρες?
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Να το κάνω λίγο πιο δύσκολο.
ΧΩΡΙΣ να λαμβάνουμε υπόψη την τιμή (αυτός είναι ένας παράγοντας με τον οποίο θα ασχοληθώ αργότερα),
αλλά αποκλειστικά και μόνο ως μοντέλα
μεταξύ του mac και αυτού
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...Z358EA-B1A.htm
τί λέτε;;
Φοβεροί επεξεργαστές και οι δύο
το ΗΡ έχει καλύτερη συνδεσιμότητα
Έχω μπερδευτεί,
Ευχαριστώ.
Εάν θέλεις ποιότητα και 2πλό λειτουργικό σύστημα(ΜacOs + Windows) τότε apple,αλλά το HP είναι πολύ καλό στη τιμή του και με bluray player (σημαντικό).Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Να το κάνω λίγο πιο δύσκολο.
ΧΩΡΙΣ να λαμβάνουμε υπόψη την τιμή (αυτός είναι ένας παράγοντας με τον οποίο θα ασχοληθώ αργότερα),
αλλά αποκλειστικά και μόνο ως μοντέλα
μεταξύ του mac και αυτού
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...Z358EA-B1A.htm
τί λέτε;;
Φοβεροί επεξεργαστές και οι δύο
το ΗΡ έχει καλύτερη συνδεσιμότητα
Έχω μπερδευτεί,
Ευχαριστώ.
![]()