Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Τα στρουμφ...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ρε, έχετε πετύχει πουθενά την ομάδα "Δ";

Ανέβαινα προχθές την Αλεξάνδρας και είδα καμιά δεκαριά Crypton και 2-3 Stromατα, δε την πάλεψα ρε πστ μου, έλιωσα στα γέλια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Ρε, έχετε πετύχει πουθενά την ομάδα "Δ";

Ανέβαινα προχθές την Αλεξάνδρας και είδα καμιά δεκαριά Crypton και 2-3 Stromατα, δε την πάλεψα ρε πστ μου, έλιωσα στα γέλια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αττικη οδος,ιονια οδος και εθνικες αθηνων λαμιας,λαμιας θεσσ/νικης,(απο κει και πανω δε ξερω τι παιζει),αθηνων κορινθου και κορινθου πατρων δεν ειναι σε καθεστως δημοσιου αν δε κανω λαθος.

τωρα με sv 650,ta,stromata,dr,crypton,πηγασους...ε το βλεπω το γελιο
    αττική οδός, ιόνια οδός, γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και γενικά κάθε έργο παραχώρησης, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ από ιδιώτες, ο δρόμος όμως, γέφυρα και γενικά ό,τι έχει φτιαχτεί από τους ιδιώτες αυτούς ανήκει στο Κράτος, ΔΕΝ ανήκει στους ιδιώτες.
    Συνεπώς, ΔΕΝ είναι ιδιωτικό.

Η λογική στα έργα αυτά είναι ότι κατασκευάζονται με χρηματοδότηση από τους ιδιώτες και σε αντάλλαγμα αυτής, οι ιδιώτες αναλαμβάνουν τη διαχείρισή τους για Χ χρόνια και φυσικά απολλαμβάνουν και τα κέρδη.

Το γεγονός όμως ότι ένας (ο όποιος) ιδιώτης αναλαμβάνει τη διαχείριση δεν τον καθιστά και ιδιοκτήτη του δρόμου.

Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    αττική οδός, ιόνια οδός, γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και γενικά κάθε έργο παραχώρησης, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ από ιδιώτες, ο δρόμος όμως, γέφυρα και γενικά ό,τι έχει φτιαχτεί από τους ιδιώτες αυτούς ανήκει στο Κράτος, ΔΕΝ ανήκει στους ιδιώτες.
    Συνεπώς, ΔΕΝ είναι ιδιωτικό.

Η λογική στα έργα αυτά είναι ότι κατασκευάζονται με χρηματοδότηση από τους ιδιώτες και σε αντάλλαγμα αυτής, οι ιδιώτες αναλαμβάνουν τη διαχείρισή τους για Χ χρόνια και φυσικά απολλαμβάνουν και τα κέρδη.

Το γεγονός όμως ότι ένας (ο όποιος) ιδιώτης αναλαμβάνει τη διαχείριση δεν τον καθιστά και ιδιοκτήτη του δρόμου.

δλδ φτιαχνω δρομο,τον διαχειριζομαι για 50 χρονια απολλαμβανω τα κερδη οποιον γουσταρω με ιδιωτικο οχημα τον διωχνω απο τον δρομο (εχει τυχει 2 φορε σε 2 δικους μου) αλλα δεν μου ανηκει.μαλλον παιζουμε με τις λεξεις μου φαινεται.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

δλδ φτιαχνω δρομο,τον διαχειριζομαι για 50 χρονια απολλαμβανω τα κερδη οποιον γουσταρω με ιδιωτικο οχημα τον διωχνω απο τον δρομο (εχει τυχει 2 φορε σε 2 δικους μου) αλλα δεν μου ανηκει.μαλλον παιζουμε με τις λεξεις μου φαινεται.

Δεν παίζουμε με τις λέξεις, γιατί:

1) μετά τα 50 χρόνια είσαι υποχρεωμένος να φύγεις
    2) για να τον κρατήσεις 50 χρόνια οφείλεις να κάνεις κάποια πράγματα, αν δεν τα κάνεις θα έχεις συνέπειες
    3) δεν έχει δικαίωμα να διώχνεις όποιον γουστάρεις, οφείλεις να τηρείς τη σύμβαση (που σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει γίνει και νόμος του κράτους)
    Αν η σύμβαση σου δίνει το δικαίωμα να τους διώξεις καλώς το κάνεις
    Αν όχι απλά παρανομείς.

Δεν είναι μόνο παιχνίδι λέξεων.

Νέο μέλος

Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    σε κυνηγάει η αστυνομία/τροχαία επειδή δεν σταμάτησες σε διόδια σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ δρόμο;
    αωστός!!!
    εσένα αν σου κλέψουν τη μηχανή, μην ζητήσεις απο τους μπάτσους να πιάσουν τα κλεφτρόνια, γιατί είναι ιδιωτική.

....οποιον γουσταρω με ιδιωτικο οχημα τον διωχνω απο τον δρομο (εχει τυχει 2 φορε σε 2 δικους μου) ....

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!

πως / ποτε / που έγινε αυτο ???

Μήπως οι δικοί σου είχαν σταθμεύσει (δεν επιτρέπεται) δεξιά με αλάρμ αναμένα και μιλούσαν στο κινητό μήπως?
    Ή μήπως επιβίβαζαν ή αποβίβαζαν συνεπιβάτη σε κάποια έξοδο?
    Εμένα πάντως δεν με έχουν διώξει ποτέ, αντιθέτως σταματάνε πίσω σου σε απόσταση ασφαλείας με την φωτεινή επιγραφή του βαν αναμένη για αποφυγή σύγκρουσης από τα αυτοκίνητα που ακολουθούν.

Στο προκείμενο τώρα, ποιός σας είπε ρε λεβέντες πως δεν πληρώνετε διόδια ???
    Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι μικροαστοί που τα σκάμε τι είμαστε ?
    Ποιός σας είπε πως οι δρόμοι αυτοί είναι ''ιδιωτικοί'' ????
    Έχει τύχει να περάσουν δυο μηχανόβιοι τσαμπέ από e-pass μπροστά μου και μου φάνηκε κάπως ρε παιδιά. Μετά λέμε γιατί βγάζουμε κακό όνομα (οι μοτοσυκλετιστές).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δεν παίζουμε με τις λέξεις, γιατί:

1) μετά τα 50 χρόνια είσαι υποχρεωμένος να φύγεις
    2) για να τον κρατήσεις 50 χρόνια οφείλεις να κάνεις κάποια πράγματα, αν δεν τα κάνεις θα έχεις συνέπειες
    3) δεν έχει δικαίωμα να διώχνεις όποιον γουστάρεις, οφείλεις να τηρείς τη σύμβαση (που σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει γίνει και νόμος του κράτους)
    Αν η σύμβαση σου δίνει το δικαίωμα να τους διώξεις καλώς το κάνεις
    Αν όχι απλά παρανομείς.

Δεν είναι μόνο παιχνίδι λέξεων.

ξεκινας με ''δεν παιζουμε με τις λεξεις'' και καταληγεις με ''δεν ειναι μονο παιχνιδι λεξεων''.φασκεις και αντιφασκεις

1)αρα για 50 χρονια εισαι εκει και σου ανηκει (μετα τα 50 το τι θα γινει και αν θα φυγεις ειναι μεγαλη μαντεψια!!!)
    2)και βεβαια εχεις υποχρεωσεις.οπως υποχρεωσεις εχεις και αν τον κρατησεις για παντα (αλλα το κρατος τις υποχρεωσεις του δεν τις τηρει)
    3)εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει.νομιμα?παρανομα?ασχετο.αφου ειναι δικο του διωχνει οποιον γουσταρει !!!ΤΟ ΖΗΣΑ ΔΙΣ!!!

και για να δωσω παραδειγμα:σκαει λαστιχο κυριας στο αμαξι.βαζει ρεζερβα με την οποια μπορει να παει ανωτατο οριο 50χαω.μπαινει αττικη και οδηγεις τερμα δεξια(οχι στη βοηθητικη).ξαφνικα σκαει βανακι της αττικης οδου και την υποχρεωνει να βγει απο την αττικη οδο γιατι λεει παει μονο με 50!

περιστατικο 2ο:φευγουμε απο δ.σ. παρασκευη βραδυ για παγωτο στο ναυπλιο.ο h_m_akhs ειναι με το klr το οποιο ως γνησιο καφασακι τα ''κορδωνει'' στα διοδια μετα τη κορινθο.λεμε οτι θα το αφησουμε εκει στα διοδια ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ και στην επιστροφη θα δουμε πως θα το γυρισουμε.μετα απο κανα τεταρτο τσακωμο με τους τυπους κει χαμου το παραταμε λεγοντας τους να πα να αγαπηθουνε.τελικα περασε το δικο μας.αλλα οι τυποι εννοουσανε οτι απαγορευεται να μεινει εδω το μηχανακι.το γιατι δε το εξηγησαν ποτε.βρε καλε μου δε προχωραει το ρημαδι,αυτο ειναι δικο σας προβλημα να απαντανε.ε δε γαμιομαστε λεω εγω....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Μήπως οι δικοί σου είχαν σταθμεύσει (δεν επιτρέπεται) δεξιά με αλάρμ αναμένα και μιλούσαν στο κινητό μήπως?
    Ή μήπως επιβίβαζαν ή αποβίβαζαν συνεπιβάτη σε κάποια έξοδο?
    Εμένα πάντως δεν με έχουν διώξει ποτέ, αντιθέτως σταματάνε πίσω σου σε απόσταση ασφαλείας με την φωτεινή επιγραφή του βαν αναμένη για αποφυγή σύγκρουσης από τα αυτοκίνητα που ακολουθούν.

Στο προκείμενο τώρα, ποιός σας είπε ρε λεβέντες πως δεν πληρώνετε διόδια ???
    Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι μικροαστοί που τα σκάμε τι είμαστε ?
    Ποιός σας είπε πως οι δρόμοι αυτοί είναι ''ιδιωτικοί'' ????
    Έχει τύχει να περάσουν δυο μηχανόβιοι τσαμπέ από e-pass μπροστά μου και μου φάνηκε κάπως ρε παιδιά. Μετά λέμε γιατί βγάζουμε κακό όνομα (οι μοτοσυκλετιστές).
    στο πρωτο σου απαντησα.

στο 2ο...να εχω ενα δρομο που να αξιζει να πληρωσω διοδια να το κανω και με το παραπανω (βλεπε αττικη οδος,η ακομα περισσοτερο γεφυρα ριου που το αντιτιμο αντικατοπτριζει και τη φθορα του οχηματος στο δρομο!) αλλα να πληρωσω για πατρων κορινθου...ε οχι.
    και στο κατω κατω,ποιος ειπε οτι ειμαστε ολοι οσοι καβαλαμε καλοι?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

και για να δωσω παραδειγμα:σκαει λαστιχο κυριας στο αμαξι.βαζει ρεζερβα με την οποια μπορει να παει ανωτατο οριο 50χαω.μπαινει αττικη και οδηγεις τερμα δεξια(οχι στη βοηθητικη).ξαφνικα σκαει βανακι της αττικης οδου και την υποχρεωνει να βγει απο την αττικη οδο γιατι λεει παει μονο με 50!

περιστατικο 2ο:φευγουμε απο δ.σ. παρασκευη βραδυ για παγωτο στο ναυπλιο.ο h_m_akhs ειναι με το klr το οποιο ως γνησιο καφασακι τα ''κορδωνει'' στα διοδια μετα τη κορινθο.λεμε οτι θα το αφησουμε εκει στα διοδια ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ και στην επιστροφη θα δουμε πως θα το γυρισουμε.μετα απο κανα τεταρτο τσακωμο με τους τυπους κει χαμου το παραταμε λεγοντας τους να πα να αγαπηθουνε.τελικα περασε το δικο μας.αλλα οι τυποι εννοουσανε οτι απαγορευεται να μεινει εδω το μηχανακι.το γιατι δε το εξηγησαν ποτε.βρε καλε μου δε προχωραει το ρημαδι,αυτο ειναι δικο σας προβλημα να απαντανε.ε δε γαμιομαστε λεω εγω....

ΜΛΚ !!!

Είμαστε πρόσφυγες / φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την χώρα γιατί η χώρα ανήκει ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ…

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Aυτή η Πατρών - Κορίνθου μεγάλη απάτη...Που ακούστηκε να πληρώνουν διόδια πριν καν παραδωθεί ο δρόμος,πριν τελειώσει το υποτιθέμενο έργο...& μιλάμε για την σύνδεση των δρόμων της πρωτεύουσας με την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος...Τι να πει κανείς...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

ΜΛΚ !!!

Είμαστε πρόσφυγες / φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την χώρα γιατί η χώρα ανήκει ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ…

παψε ρε και συ!!!αντιδραστηκε!!!!

Ειμαι νιτσα

Re: Re: Re: Re: police with SV

αττικη οδος,ιονια οδος και εθνικες αθηνων λαμιας,λαμιας θεσσ/νικης,(απο κει και πανω δε ξερω τι παιζει),αθηνων κορινθου και κορινθου πατρων δεν ειναι σε καθεστως δημοσιου αν δε κανω λαθος.

τωρα με sv 650,ta,stromata,dr,crypton,πηγασους...ε το βλεπω το γελιο

παιζει να σε κυνηγησουν και με καινουρια μπουσα.... αλλα μονο στην κομοτηνη ξερω οτι εχουν προς το παρων με το φαρο στον κοκοβιο χεχε
    Ninja 4 life

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: police with SV

Καλα της έκαναν. Η Αττική είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος και τα 50χλμ είναι επικίνδυνα για τα οχήματα που ακολουθούν.
    Σε δίαφορες ευρωπαϊκές χώρες δεν επιτρέπουν την κυκλοφορία οχημάτων με μικρή ιπποδύναμη γιαυτόν τον λόγο.

Πού είναι το κακό δεν κατάλαβα.....η κοινή λογική σου λέει ότι δεν πας με 50 στην Αττική οδό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38