Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Παραμύθι... (ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΕΜΕ!)-Τα μαρτύρια του ScandaL

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    κι εδώ εσωτερικά φίλε μου είναι - και το μηχανάκι είναι μοντέλο 2002... τι να πω...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ
    ξέχασα να σου πω ότι ο μπάρμπας μου πήρε 20?.

Λοιπόν... σχόλια και παρατηρήσεις...

Ξέρω ότι μου είπατε ότι ο Τάσος - Highlander είναι κορυφαίος αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά.

Μήπως είμαι μυστήριος, μήπως ζητάω πολλά; Ειλικρινά μήπως φταίω εγώ; Δεν ξέρω.

Λοιπόν άφησα το ντεπόζιτο εκεί την πέμπτη που μας πέρασε και μου είχε πει ότι σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμο. Μου λέει 100 με 120? θα κοστίσει και καμιά 80? για βάψιμο. Για το βάψιμο λέω θα σε ξαναπάρω τηλέφωνο να σου πω αν είναι να το στείλεις στον βαφέα σου.

Όπως και έκανα. Σάββατο πρωί του δίνω το οκ για το βάψιμο αλλά μου λέει ξαναμιλάμε την Δευτέρα για το αν θα είναι έτοιμο Μεγάλη Πέμπτη. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι για βάψιμο θα πάει μετά το Πάσχα.

Επειδή όμως χρειάζομαι όχημα για να κάνω τις δουλειές μου, του λέω άστο αν είναι θα το βάψω πιο μετά.

Με παίρνει λοιπόν σήμερα τηλ και μου λέει ότι είναι έτοιμο και ότι τελικά δεν κάνει 130? που μου είχε πει αλλά 120?.

Μα αυτό το 130? δεν το είχαμε αναφέρει ποτέ!

Δεν πειράζει λέω από μέσα μου σιγά το πράγμα - στην τελική κάπου εκεί υπολόγιζα κι εγώ.

Επειδή όμως δούλευα και δεν μπορούσα να πάω, στέλνω τον αδερφό μου να πάει να το πάρει.

Του λέει 100?, του κόβει απόδειξη, ο αδερφός μου πληρώνει, πάει να φύγει και καθώς απομακρύνετε του κάνει... Α! Τελικά 120? ήταν! Ξέχασα!

Οκ αυτά είναι λεπτομέρειες μωρέ και ούτε με ενοχλούν προσωπικά τόσο - αλλά απλά τα αναφέρω.

Φτάνω λοιπόν σπίτι 8+ με τον ήλιο να έχει σχεδόν πέσει και να πρέπει να βάλω το ντεπόζιτο.

Το είχε τυλίξει πολύ όμορφα σε ζελατίνα και φαινόταν προσεγμένο.

Αλλά δεν ήταν.

Από κάτω το ντεπόζιτο έχει ένα μικρό κομμάτι σαν αφρολέξ σχεδόν μισή Α4 για να ακουμπάει μαλακά ας πούμε.

Αυτό λοιπόν το αφρολέξ το είχε τοποθετήσει πάνω στο ντεπόζιτο.

Αφού λοιπόν, ξετυλίγω την ζελατίνα και παίρνω στα χέρια το αφρολέξ για να το τοποθετήσω από κάτω, βλέπω 2 άσπρα σημάδια στο ντεπόζιτο, πολύ μακριά από την περιοχή της "επέμβασης - πλαστικοποίησης". Κοιτάζω καλύτερα. Είχε φύγει όλο το χρώμα.

Όχι ρε γαμώτο λέω.

Δες τώρα. Είχε βάλει το αφρολέξ από πάνω για να μην φαίνονται τα σημάδια λέω από μέσα μου.

Γιατί ρε συ έτσι στην πουστι@; Σκέφτομαι.

Δεν γαμιέ... λέω... αφού έλεγα να το βάψω...

Έχει νυχτώσει, πρέπει να το βάλω να τελειώνω.

Το τοποθετώ λοιπόν αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Ε ρε γαμώτο, γιατί δεν κουμπώνει; Τι γίνετε εδώ;

Δεν βλέπω την τύφλα μου μέσα στα σκοτάδια, βγάζω το κινητό για φακό.

Χα! Χαμογελάω! Έχει βιδώσει την βάση ανάποδα! Ε ρε γαμώτο!

Σε δουλειά να βρισκόμαστε! Ξεβίδωμα - αναποδογύρισμα βάσης από την σωστή πλευρά, ξανά βίδωμα.

Το τοποθετώ λοιπόν, βάζω τα σωληνάκια στην θέση τους, το καλώδιο για το λαμπάκι βενζίνης, τσεκάρω όσο μπορώ στα σκοτάδια αν όλα είναι οκ και κατεβάζω το ντεπόζιτο.

Μένει τώρα να βιδώσω με το άλεν εκείνες τις 2 βίδες που είναι μπροστά.

Με το που πάω εκεί τι να δω.

Γρατζουνιές. Αρκετές γρατζουνιές και όχι επιφανειακές.

Και για να μη μου πείτε τίποτα περίεργο οι γρατζουνιές είναι μπροστά μπροστά στο ντεπόζιτο. Δεν ήταν εκεί πριν γιατί και να ήθελες να τις κάνεις σε εκείνο το σημείο απλά δεν μπορείς!

Και εκεί ρε παιδιά είναι που τα παίρνω στο κρανίο.

Δεν έχω πρόβλημα γαμώ την κωλομηχανή μου μέσα να δώσω γ@μησιάτικα λεφτά για να την δω λίγο καλύτερη. Με ξίνισε αυτό το 120? πλαστικοποίηση και 80? βάψιμο αλλά λέω θα γίνει δουλειά σωστή και θα είναι η μηχανούλα μου γ@μάτη!

Αλλά ρε παιδιά όταν τους δίνεις το ντεπόζιτο και δεν το προσέχουν στο ελάχιστο, καταλαβαίνεις ότι δεν κάνουν δουλειά αλλά αγγαρεία. Και δεν με πειράζει να κάνουν αγγαρεία. Με πειράζει να χρυσοπληρώνω αυτή την αγγαρεία. Με πειράζει να μου παίζουν π00στιές του στυλ "βάζω από πάνω το αφρολέξ για να μην δει τα σημάδια".

Και στην τελική με πειράζει που δεν είπε τίποτα για αυτό.

Ας έλεγε " Αδερφέ να ξέρεις έγινε μια μαλακία και έχει φύγει το χρώμα σε 2 σημεία και έγιναν 3-4 γρατζουνιές. Αλλά αφού είχες πει ότι θα το βάψεις δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι; Αν είναι θα μιλήσω με τον βαφέα μου να σου κάνει καλύτερη τιμή ή κάτι τέτοιο.

Έτσι ανθρώπινα.

Στην τελική απλά πες ότι έγιναν κάποιες γρατζουνιές κατα λάθος.

Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε το φελέκι μου.

Τέσπα.

Φώτο θα έχει αύριο γιατί το κινητό δεν βγάζει τίποτα βράδυ...

Και μόλις βρω ευκαιρία θα περάσω και από εκεί μια βόλτα να του τα πω και από κοντά.
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

PROSOPIKH MOU APOPSH EINAI NA TO EFTIAXNES MONOS SOU. OPWS AKRIBOS SOU EIPE KAI O TOLIS.
    TO OTI KAI PAIRNOYN POLLA LEFTA KAI EINAI KAI APATEWNES KAI ASXETOI AYTO EINAI XARAKTHRISTIKO TOY ELLHNA MASTORA.!!!!

MAKRYA LOIPON MAKRYA...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φτιάξτο και κάνε εσωτερικά κόκκινη πλαστικοποίηση και είσαι άρχοντας.
    Αλέξη δεν νομίζω να εννοούσε να το κάνω μόνος μου ρε συ...

AYTO ENNOOUSE...

yparxei ena kit episkeuhs tepozitou....
    basika oti sou ekane autos to idio 8a ekanes kai esy.
    rixneis ena periergo ygro mesa sto tepozito
    kai plastikopoieitai to eswteriko tou mpalwnontas trypes....!(oxi omws kai tis akalyptes epitages...)

Βρε που να το ξέρω εγώ αυτό που είμαι άσχετος;

Αχ! Ένα ένα μου τα λέτε! Αλήτες!

sto eipe o tolis alla biazosoun....
    de peirazei omws... h ygeia sou kai to sv sou as einai kala kai de bariesai...
    ola ta ala ginonte....

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    πηγαινε στον μαστορα και ευγενικα εξηγησε του.

Σβήνει ο κινητήρας πάνω στο χιλιόμετρο...

Λοιπόν θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ.

Χθες τοποθέτησα κανονικά το ντεπόζιτο, έβαλα 3 λίτρα βενζίνη και ήρθα από μενεμένη καλαμαριά χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήγαινα πολύ σιγά.

Σήμερα το πρωί βάζω μπροστά όλα οκ. Σταματάω στο πρώτο βενζινάδικο να φουλάρω. Βάζω V-Power Racing. Ξεκινάω και μετά από 1 χιλιόμετρο δεν έχω γκάζι. Έσβησε ο κινητήρας. Προσπαθώ να βάλω μπρος δεν παίρνει.

Γυρνάω σπίτι, το αφήνω λίγο. Πάω να ξαναδοκιμάσω να βάλω μπρος ζορίζεται λίγο αλλά παίρνει. Ξεκινάω να το κάνω μια βόλτα στο χιλιόμετρο πάλι σβήνει. Η ίδια ιστορία. Δοκιμάζω να το βάλω κατευθείαν μπρος τίποτα.

Ξαναγυρνάω σπίτι. Το αφήνω 2 ωρίτσες, πάω πάλι και το βάζω μπρος με λίγο ζόρι.

Στο ζουμί τώρα. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; Χθες ήρθα από την μία μεριά της θεσσαλονίκης στην άλλη χωρίς πρόβλημα σήμερα γιατί στο χιλιόμετρο σβηνει ο κινητήρας;

Στοιχεία: Ο κινητήρας καθώς προχωράω απλά σβήνει. Ούτε κλωτσάει, ούτε πέφτουν οι στροφές, ούτε τίποτα. Σαν να πατάω το Kill switch.

Ερωτήσεις:

1. Το σωληνάκι που είναι στην πίσω-κάτω μεριά από το ντεπόζιτο και μετά πηγαίνει σε ένα Τ και χωρίζεται σε 2 τι είναι ακριβώς; Ρωτάω γιατί το βλέπω να έχει κάνει γωνία και ίσως αυτή η τσάκιση εκεί να το φράζει. Προσπάθησα φυσικά να το "ισιώσω" αλλά αυτό εκεί. Είναι κάτι σημαντικό ή όχι;

2. Παίζει να βούλωσε το φίλτρο βενζίνης; Έχει τέτοιο πράγμα το ρημάδι; Που είναι;

3. Πως σκατά θα αδειάσω το ρημάδι το ντεπόζιτο να κάνω την δουλειά μου σαν άνθρωπος την στιγμή που δουλεύει με τρόμπα;

4. Κάπου διάβασα ότι ο αφρός κάτω από ντεπόζιτο αν ξεκολλήσει (που έχει ξεκολλήσει) μπαίνει στο φίλτρο αέρα και στις μεγάλες ταχύτητες "πνίγει" τον κινητήρα. Παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Σβήνει ο κινητήρας πάνω στο χιλιόμετρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    1. Το σωληνάκι που είναι στην πίσω-κάτω μεριά από το ντεπόζιτο και μετά πηγαίνει σε ένα Τ και χωρίζεται σε 2 τι είναι ακριβώς; Ρωτάω γιατί το βλέπω να έχει κάνει γωνία και ίσως αυτή η τσάκιση εκεί να το φράζει. Προσπάθησα φυσικά να το "ισιώσω" αλλά αυτό εκεί. Είναι κάτι σημαντικό ή όχι;

TO πιο λογικο ειναι αυτο...ατροφια... τελος παντων...πηγαινε το σε εναν σωστο μαστορα να στο φερει στα ισια...εσυ απο μονος σου δεν μπορεις να το κανεις "LEGO"
    Accipere quam facere praestat injuriam

Βασικά αυτό το σωληνάκι για να πάει στο "Ταφ" αναγκαστικά πρέπει να κάνει μια γωνία 180 μοιρών. Προσπαθώ απλά να την κάνει όσο πιο "μαλακά" γίνετε για να μην τσακίζει...

Το ανέβηκα πάλι τώρα και έκανα 2-3 χιλιόμετρα και λειτουργούσε κανονικά. Θέλει να με τρελάνει;

Φίλτρο βενζίνης μπα ε;

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Mηπως τα εχει παιξει καμια τρομπα βενζινης?Επειδη οπως λες ειχες βγαλει το τεποζιτο και μετα εβαλες μικρη ποσοτητα βενζινης παιζει καποιο σκουπιδακι να μπηκε στην τρομπα.....

Παντως το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο SVX.Kαλυτερα σε μαστορα για να ησυχασεις!

ο μάστορας εννοείται απλά έλεγα μην είναι κανένα σκουπιδάκι και απλά φύγει - τουλάχιστον να μην είμαι αμήχανος μέσα στο 3ήμερο...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αν εχεις καρμπυρατερ, βαλε μπροστα και κοιτα τι γινεται στο φιλτρο βενζινης. Δες αν γεμιζει σωστα και εν αναγκη παρακαμψε το. Υποθετω οτι το προβλημα ειναι καπου στη τροφοδοσια απο το τεποζιτο στην εξοδο του φιλτρου.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 07:51
  2. Ιστορίες από τα παλιά του afrotwin
    από afrotwin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:19
  3. Προς τα "αφεντικά" του moto.gr
    από bikersonly στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:26