καλως σας βρηκα ολους,
να απευθυνθω με e-mail οπως λεει ο εχετλαιος αλλα δεν εχω ιδεα αν εχουν mail αυτες οι υπηρεσιες.Μαλλον σε καμια εφημεριδα πρεπει να στειλω μηπως κανουν τιποτα τωρα που ειναι και εκλογες
καλως σας βρηκα ολους,
να απευθυνθω με e-mail οπως λεει ο εχετλαιος αλλα δεν εχω ιδεα αν εχουν mail αυτες οι υπηρεσιες.Μαλλον σε καμια εφημεριδα πρεπει να στειλω μηπως κανουν τιποτα τωρα που ειναι και εκλογες
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
καλως σας βρηκα ολους,
http://www.heraklion.gr/
Δες αριστερά που λέει Θέλω να υποβάλλω παράπονο.
![]()
καλό αυτό το site,μόλις υπέβαλα το παράπονο για την ποιότητα των δρόμων αν και δεν πιστεύω ότι θα συγκινηθεί κανείς απο τους αρμόδιους για να κάνει κάτι.Έγω ρε παιδιά απορώ....αυτοί οι αρμόδιοι και οι εργολάβοι που κάνουν τουσ δρόμους,δεν τους χρησιμοποιούν να δουν τι παίζει?Απο που σκατά πάνε στην δουλεία τους?Έχουν κανέναν μυστικό δρόμο σαν τον batman??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
καλό αυτό το site,μόλις υπέβαλα το παράπονο για την ποιότητα των δρόμων αν και δεν πιστεύω ότι θα συγκινηθεί κανείς απο τους αρμόδιους για να κάνει κάτι.Έγω ρε παιδιά απορώ....αυτοί οι αρμόδιοι και οι εργολάβοι που κάνουν τουσ δρόμους,δεν τους χρησιμοποιούν να δουν τι παίζει?Απο που σκατά πάνε στην δουλεία τους?Έχουν κανέναν μυστικό δρόμο σαν τον batman??????
Αυτό είναι το επίσημο site του Δήμου Ηρακλείου.
Ίσως θα μπορούσαμε σε επόμενη συνάντηση μας (Moto.gr) να συζητήσουμε κάτι σχετικό & να στείλουμε για παράδειγμα όλοι μαζί παράπονα ή κάτι αντίστοιχο. Να κάνουμε μια προσπάθεια δράσης.
![]()
Ε ΔΕΝ σε πιστέυω με τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
oloi oi dromoi gematoi lakoubes,ti lakoubes.... oloklhroi gkremoi!kai opou dn exei lakouba exei samaria.
Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι
λακούβες????ΛΑΚΟΥΒΕΣ????????????
ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΑ
ΔΕΝ παίζει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Πέρνα πρώτα από Ηράκλειο να δεις χάλι και μετά κάνε χΟΥμορ. Εμείς το Six Days το κάνουμε για να πάμε στη δουλείά μας κάθε πρωί.![]()
![]()
Όχι ότι είμαστε οι μόνοι, αλλά δύσκολα πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα. Άσε την ποιότητα των νέων έργων. Ούτε 2 μηνών άσφαλτος και έχει γίνει κ#λος.