Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Cool XRV

Παλαιό μέλος
    Όλα είναι σχετικά
    Το τι θέλει ο καθένας από μια μηχανή είναι σχετικό
    Ακόμα και να αγοράσει κάποιος μια μηχανή , να την έχει παρκάρισμένη και να αρκείται μόνο στο να την βάζει λίγο μπροστά να την ακούει και να την σβήνει μετά, είναι δεκτό.Ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει το βίτσιο του
    Άλλοι πάλι θέλουν ντιζάιν, άλλοι θέλουν επιδόσεις, άλλοι δεν ξέρουν τι θέλουν και εγώ θέλω africa την πήρα και ησύχασα

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ .ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΜΟΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΕΩ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΕΥΣΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΙΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΩΝ . ΠΑΝΕ Η ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ SURER TENERE 750 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΣ ΩΣ ΣΤΟ DAKAR ΕΝΑ BMW R100 PD , ΕΝΑ ΧT 600 ΚΤΛ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΕ ABS ANTI SPIN , ESP , ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΕΝΑ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΙΜΠΛΙΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΑΚΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΔΕΡΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.... ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑΖΗΣΕΙ ΤΙΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.........ΕΝΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ BMW R100 PD +ΤΟ AFRICA...........

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Συμπιεση Xrv 750 ?
    από crs-k στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 11:19
  2. Διαφορές ανάμεσα σε Africa Twin 750 -Africa Twin XRV 750
    από Bakagr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 01:25
  3. Πωλειται Kana Xrv 750 Toy 92' ???
    από 955i στο forum Honda Africa