Εδέησα σήμερα να σούρω το κορμί μου μέχρι το υπουργείο μεταφορών στο Χολαργό, με το κεφάλι μου ψηλά και την ψυχή στα πόδια... είχα ήδη πάρει το παράβολο από την εφορία της περιοχής μου (η εθνική τράπεζα δεν είχε, μόνο εφορία, από χρυσάφι θα ήταν και δεν το πρόσεξα), βέβαια είδα είχε ΔΟΥ και εκεί που ήταν το υπουργείο αλλά τεσπα.
Πέτυχα και έναν γνωστό που είχε πάει για να πάρει το δίπλωμα, είχε περάσει στις εξετάσεις, και του είπαν Σεπτέμβριο-Οκτώβριο...![]()
Μάγκα μου λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας... ετοιμάσου για τη χυλόπιτα...
Λέω στην κοπέλα στο γκισέ (πάτε εκεί που λέει για μεταβολή στοιχείων ιχ και μοτοσυκλετών) για απώλεια κλπ, με ρωτάει αν έχω τα δικαιολογητικά και μου δίνει να συμπληρώσω τη δήλωση, της την δίνω με τα δικαιολογητικά, ταυτότητα για να ελέγξει τα στοιχεία και μου λέει ελάτε αύριο το μεσημέρι να τα πάρετε! Όλα λέω, άδεια και πινακίδα; Ναι μου λέει αύριο μετά τη μια το μεσημέρι!![]()
είναι λες και περίμενες να φας την π00τσα από την Αργεντινή και της πέταξες μια τεσσάρα...![]()
περιμένω βέβαια αύριο και τη νεκροψία αλλά γιούπι!
Υ.Γ.: τα ΚΕΠ θέλανε ενάμιση μήνα για αυτή τη δουλειά. Δεν είχαν να ψάξουν για κανένα άλλο χαρτί. Όπως πήγα στο υπουργείο θα πήγαινα και στα ΚΕΠ. Και το μετρό στην πόρτα του υπουργείο με άφησε. Να χαρώ εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ...