Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: λαστιχα σε πολυ χαμηλες τιμες

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    κι εγω πάλι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απο αυτο το μαγαζί, και ούτε εγω έχω κέρδος που το αναφέρω!

Απλά η εμπειρία σε φόρα και μηχανικούς με έχει διδάξει καλύτερα να μην προμοτάρουμε δημόσια κανέναν! Και τις περισσότερες φορές που το έιχα κάνει κι εγω το μετάνοιωσα!

Συμφωνω απολυτα

*************** www.motodevils.gr ***************

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οποιος ενδιαφερεται για καλο λαστιχα, και προφανως δε μπορει να τρεχει στο μπουκη που ειναι στον πειραια, πολυ καλα παιδια ειναι το moto racer στο γαλατσι...τα παιδια ειναι μηχανοβιοι, πολυ ωραιοι τυποι και εξυπηρετικοτατοι, αψογοι καθε φορα που πηγα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Εγώ όταν ήθελα να βάλω κάτι pirelli στο μοταρντ που είχα πέρασα από το Μπούκη στα Καμίνια να μου πει τιμές.
    Το μόνο που μου έχει μείνει είναι μια ξινίλα...

Εγώ προτείνω Περιστερά χαλαρά!Βρήκα σε καλύτερη τιμή λάστιχα από το Μπούκη και ο Νίκος φιλικότατος!
    Κέρασε φραπεδιά κ είχαμε κ φιλικά κουβεντούλα,ενώ μια άλλη φορά που του άφησα τη μηχανή να μου κάνει
    ευθυγράμμιση στις ζάντες μου έδωσε κ ένα μηχανάκι για να κάνω τις δουλειές μου μέχρι να ετοιμαστεί η μηχανή.

Άσε που νομίζω ότι συνεργάζεται με το πλυντήριο του Σμπρίνη κ με την αγορά ενός ζεύγος ελαστικών
    τσομπάς κ ένα δωρεάν πλυσιματάκι!

Peristeras Tyres από μένα λοιπόν.
    + 1000
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    και για όσους μενουν στην απεδω (δυτική) όχθη να μην ξεχνουν τον Ψυχογιο. Τσεκαρισμένα έχει πανομοιότυπες τιμές και εξυπηρέτηση με τον Μπούκη.

papoy Το avatar του/της Viking
    Για πολύ χαμηλές τιμές μόνο από Αγγλία...Σε 5-8 μέρες σπίτια μας και κόστος (με έξοδα αποστολής και τοποθέτηση όπου θέλουμε) πολύ χαμηλότερο από την καλύτερη τιμή οποιουδήποτε Έλληνα εμπόρου (συνήθως 100 ευρώ και πάνω οι διαφορές)...

www.mandp.co.uk
    www.intobikes.co.uk

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Για πολύ χαμηλές τιμές μόνο από Αγγλία...Σε 5-8 μέρες σπίτια μας και κόστος (με έξοδα αποστολής και τοποθέτηση όπου θέλουμε) πολύ χαμηλότερο από την καλύτερη τιμή οποιουδήποτε Έλληνα εμπόρου (συνήθως 100 ευρώ και πάνω οι διαφορές)...

kai ta περαστικά πόσο; κανα πενηντάρικο;

ολοκληρη φασαρία για 50 ευρω κερδος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Συνήθως είναι 30Ε η τοποθέτηση.

Και δεν είναι καθόλου φασαρία, αν δε θες μην πάρεις απο εξωτερικό, δε σε ανάγκασε κανείς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Δεν ειμαι τυπος που προτιμω να παιρνω απο εξωτερικο πραγματα!
    Αληθεια, προτιμω να δωσω 40 και 50 ευρω παραπανω σε δικο μας μαγαζι...
    Μιλαω π.χ να ειναι 70-80 εξω και 100 με 110 εδω...ε, θα τα παρω απο εδω!
    Οταν ειναι 700 με 800 εδω και τα βρω 400 ΜΕ τα μεταφορικα...ε, λυπαμαι!

Τα "περαστικα" παντως για λαστιχα ειναι στα 20 με 30 μαξιμουμ...

By the way εγω απο τον Ψυχογιο, που ειναι ο μονος περαν του "συνεργειά" μου (που μου εκανε γαμω τις τιμες λογω φιλιας) που εβαλα λαστιχα ποτε...εμεινα πολυ ικανοποιημενος!
    ΚΑΙ σε μετεπειτα εξυπηρετηση ο ανθρωπος ξηγηθηκε σπαθι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Συνήθως είναι 30Ε η τοποθέτηση.

Και δεν είναι καθόλου φασαρία, αν δε θες μην πάρεις απο εξωτερικό, δε σε ανάγκασε κανείς
    Συζητηση κάνουμε!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλό είναι να ψάχνουμε γενικότερα και να μην πηγαίνουμε σαν πρόβατα σε χασάπη. Υπάρχουν και Ελληνες που θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν σε τιμές, θα σε εξυπηρετήσουν και σε τυχόν πρόβλημα του ελαστικού δεν θα σφυράνε αδιάφορα.

Φίλος πριν μερικούς μήνες, ήθελε να αλλάξει λάστιχα (120 & 180-17) και βρήκε σε "φιλική" τιμή Michelin PowerRace στα 400? (!!). Με ένα δυο τηλέφωνα βρήκα μέσω του nktr τα ΙΔΙΑ, 280 ή 290 με την τοποθέτηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προσωπικά αγοράζω metzeller rennsport που μου έρχονται με 180 ευρώ+25 ευρώ περαστικά=205.
    Επίσης, για ΒΤ-016 έρχονται από intobikes με 230 + 25 περαστικά=255, νομίζω η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα είναι 350-360 ευρώ.Το κέρδος είναι περίπου 100 ευρώ και αξίζει σίγουρα.

Αλλά ακόμα και 50 ευρώ να ήταν το κέρδος δεν καταλαβαίνω γιατί να προτιμήσω τον εγχώριο πωλητή, 50 ευρώ δεν μου τα χαρίζει κανείς και δεν έχω καμιά διάθεση να τα πετάω έτσι εύκολα, την στιγμή που μπορώ να παραγγείλω ότι λάστιχο θέλω 2 βδομάδες πριν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οποιος ενδιαφερεται για καλο λαστιχα, και προφανως δε μπορει να τρεχει στο μπουκη που ειναι στον πειραια, πολυ καλα παιδια ειναι το moto racer στο γαλατσι...τα παιδια ειναι μηχανοβιοι, πολυ ωραιοι τυποι και εξυπηρετικοτατοι, αψογοι καθε φορα που πηγα...
    Αντωνης κ Δημητρης, εκει βαζω και εγω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Προσωπικά αγοράζω metzeller rennsport που μου έρχονται με 180 ευρώ+25 ευρώ περαστικά=205.
    Επίσης, για ΒΤ-016 έρχονται από intobikes με 230 + 25 περαστικά=255, νομίζω η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα είναι 350-360 ευρώ.Το κέρδος είναι περίπου 100 ευρώ και αξίζει σίγουρα.

Αλλά ακόμα και 50 ευρώ να ήταν το κέρδος δεν καταλαβαίνω γιατί να προτιμήσω τον εγχώριο πωλητή, 50 ευρώ δεν μου τα χαρίζει κανείς και δεν έχω καμιά διάθεση να τα πετάω έτσι εύκολα, την στιγμή που μπορώ να παραγγείλω ότι λάστιχο θέλω 2 βδομάδες πριν.

ειναι ...φρεσκα ρε παιδια αυτα τα λαστιχα; κ αν τα ειναι παλαια μπορεις να τα γυρισεις πισω για να σου δωσουν νεοτερα κ πιο φρεσκα ;
    για να μας πουν αυτοι που εχουν κανει την δουλεια να μας φυγουν οι αποριες ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    ειναι ...φρεσκα ρε παιδια αυτα τα λαστιχα; κ αν τα ειναι παλαια μπορεις να τα γυρισεις πισω για να σου δωσουν νεοτερα κ πιο φρεσκα ;
    για να μας πουν αυτοι που εχουν κανει την δουλεια να μας φυγουν οι αποριες ;
    Ποτέ δεν μου 'ρθε λάστιχο πάνω από έξι μηνών..

Σε έναν φίλο μου που του ρθε 2 ετών (continental sport attack μπροστινό) κρατούσε τέλεια. Γενικά,μπορείς να ρωτάς από πριν με ένα mail ημερομηνίες κατασκευής για τα ελαστικά που ενδιαφέρεσαι. Οι Άγγλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σωληνάκια Υψηλής σε πολύ καλές τιμες!
    από Gi_4ce στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 22:22
  2. Λαστιχα σε τιμες χονδρικης
    από alexxxcbr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 18:17
  3. Μαλακα λαστιχα σε 636
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 09:08
  4. Shoei χαμηλες τιμες