Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ !!!
    ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ <<ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ??? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΈΚΕΙ!! ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ>>
    ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΕ ΙΝΑ ΤΟ ΔΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΑΠΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ 2003
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ
    ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ!!!
    T T D.......

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

θα συμφωνήσω..

με όλους σας πανω κατω.. η σωστή μοτοσυκλετιστική παιδεία είναι το παν.

Είναι γεγονός οτι αν θελει και δεν του το πάρεις θα τρέχει με άλλα όλη τη μέρα (αυτό έκανα κι εγώ μέχρι που μου πήραν το δικό μου παπί τότε...)

το να εύχεσαι να μην τον προσελκύσει η μηχανή... ξεχάστε το!!!

ίσως αν είναι κοριτσάκι να μην ασχοληθεί (no offense girls), διότι είναι αρκετά πιο σπάνιο νομίζω...

αλλα αν είναι αγόρι και με πατέρα τρελό μηχανόβιο και δεν ασχοληθεί... αναρωτηθείτε... συζητήστε το.. γιατι η επόμενη κίνηση μπορεί να είναι αλλαγή φύλου στη Βενεζουέλα

θέλω να πω οτι οι εικόνες , τα βιώματα, και η νοοτροπία του γονιού συχνά περνάει στο παιδί, οπότε είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ μας σε κάποια χρόνια.. και κάποιοι σίγουρα το αντιμετωπίζουν ήδη...

Οπότε χαλαρά με το μαλακό και ήρεμα να τα κάνουμε σωστούς ανθρώπους και συνετούς μοτοσυκλετιστές (και όχι σαν κι εσας ρε ΑΛΗΤΕΣ!!! εε αλήτες!!! )
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Σκηνικό :

Μπαμπάς κοντούλης, χοντρούλης

Μπόμπιρας 8 ετών με ΚΤΜ80 πλήρη εξοπλισμό σε πιστούλα να φέρνει γύρους με το γκάζι κολλημένο τέρμα ανοικτό

Κάθε φορά που πέρναγε από μπροστά μας ο πατέρας του να ουρλιάζει…..

«Ποιο σιγάααααααααααααααααααααα άμα πέσεις θα με τσακίσει η μάνα σου» και να τραβάει τα μαλλιά του

εμείς είχαμε σκιστεί στο γέλιο και αυτός έλεγε…. «καλά καλα γελάτε τώρα δεν θα παντρευτείτε θα καταλάβετε»

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

αααααααχαχαχαχαααα

γαμω τα σκηνικά... φαντάζεστε να κάνουμε τα ίδια!!!

και να μας περιμένει η γυναίκα με την παντόφλα και να ψάχνει το μικρό για μελανιές!??

ε ρε γλέντιαααα!!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Πάντως προσωπικά προτιμώ τα παιδιά μου να μπλέξουν και να ασχοληθούν με μηχανές και διάφορα δυναμικά σπορ
    Παρά να μπλέξουν με τίποτα χεστιδες, παθητικούς, απογοητευμένους, καταθλιπτικούς ναρκομανής και να πεθάνουν προορά όπως τόσα άτομα που μπλέκουν σε τέτοιες ιστορίες. γιατί αυτοί και που είναι στην Ζώη νεκροί είναι.....
    Και ας φαμε και καμία παντoφλια από την κυρά afrotwina
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αν το παιδί θέλει κάτι...

...δεν υπάρχει περίπτωση να μή το κάνει! (Με τη συγκατάθεση του γονέα ή όχι).
    Φυσικά δε μιλάμε για ακραίες καταστάσεις όπως του να τον βάζει ο γονιός με το ζόρι για να βγάλει το άχτι του επειδή δέν έγινε ο ίδιος οδηγός αγώνων, πρωταθλητής παγκοσμίου ή όχι!!!!! (Μπορεί το παιδί να έχει κλίση αλλού, ε?)
    Τώρα, εξαρτάται και από το χαρακτήρα του παιδιού έτσι?
    ’μα ότι πιάνει καταστρέφεται ή είναι απρόσεκτο ή οτιδήποτε άλλο ανησυχητικό, λογικό είναι ο γονιός να κολλήσει...
    Εγώ πάλι το παιδί μου θα το άφηνα. ’λλωστε με μηχανές θα μεγάλωσει. ’μα κολλήσει το μικρόβιο δέ ξεκολλάει παρα μόνο αν το αποφασίσει ο ίδιος/α!
    *Αφήστε τα παιδιά να καβαλήσουν μηχανή, όμως δώστε τους οδηγική παιδεία!!
    *Μπορεί να μή τύχει να τρέξουν στις πίστες, όμως είναι πολύ καλό να βγεί ένας ΣΩΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ακόμα!

The screwdriver master is back!
    Φιλιά σε όλους!!!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Νέο μέλος
    εδω στη θεσσαλονικη πηγαινα το tdm σ'ενα συνεργιο που ο μηχανικος εχει 2 παιδακια κατω απο 14 χρονων και μια φορα εμεινα εκπληκτος που τα ειδακαι με σπασμενα τα χερια απο αγωνες εντουρο και οπως αργοτερα διαβαζα στα περιοδικα,ειχανε και καλες θεσεις στους αγωνες.τωρα αυτα τα παιδακια οταν κανουνε παιδια τι θα τα πουνε,να μην οδηγανε μηχανη?

Νέο μέλος Το avatar του/της tony29

Εξαρτάται...

Από τον χαρακτήρα του παιδιού και την ηλικία.
    Aν έβλεπα οτι το παιδί ΜΟΥ είναι "ελαφρόμυαλο" και ανήλικο, θα προσπαθούσα να καθυστερήσω την αγορά οποιασδήποτε moto, με διάφορες προφάσεις.
    Αυτό έκανε και με'μένα ο πατέρας μου και παρότι τον μίσησα τοτε, τώρα τον καταλαβαίνω.Κανα-δυο φορές που οδήγησα παπί φίλου εκανα χοντρές μαλακίες!Που να'χα δικό μου!!!
    Κανα μικρό εντουράκι ίσως, για να ξε***λωνεί με ασφάλεια!
    Αν τώρα έβλεπα οτι υπάρχει ανάγκη μετακίνησης και τα μυαλά είναι στο κεφάλι, θα προσπάθουσα να του μεταφέρω την εμπειρία μου, θα του αγόραζα τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα του έδινα την ευχή μου.
    Αυτά στην περίπτωση που είναι ανήλικο, γιατί...

...αν είναι ενήλικο, συμφώνω με τους "προλαλήσαντες"!

Θα έκανα οτι μπορούσα για να το βοηθήσω και να το κατευθήνω σωστά.Δεν νομίζω οτι μπορέις να το αποτρέψεις οπότε καλύτερα να το κατευθύνεις.

Αυτά συνοπτικά, γιατί είναι περίπλοκο θέμα με πολλές παραμέτρους.
    Και μιλάμε για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (έχουμε, δεν έχουμε ακόμη)...

ε λοιπόν αυτό το ερώτημα...

με έχει βασανίσει πολλές φορές και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι τα παιδιά μου μάλλον θα τα κάνω αεροπόρους!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	wartbichler ger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	62,4 KB 
ID:	563

The Lamp Chops Master
    Εκπαίδευση από πιτσιρίκια και στους δύο και στους τέσσερις τροχούς. Και ότι θέλουν ας διαλέξουν.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

ireneepi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MSF XX
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!

Ετσι ετσι.....

Εξαλλου τα παιδια ειναι παιδια κ τις περισσοτερες φορες οτι θελουν κανουν ,ειτε πουν οι γονεις ναι ειτε οχι.....εγω παντως θα τα αφηνα κ ισα ισα που θα τα βοηθουσα...!

Νέο μέλος Το avatar του/της tony29

Αγαπητέ DIT

ε λοιπόν αυτό το ερώτημα...
    με έχει βασανίσει πολλές φορές και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι τα παιδιά μου μάλλον θα τα κάνω αεροπόρους!!!!!
    Να είσαι σίγουρος πως είναι πολύ ασφαλέστερο!!!
    ...και διασκεδαστικότερο!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ!!!
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2007, 07:01
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  3. για να προσεχουμε λιγο......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33