θα συμφωνησω και εγω οτι τα χρωματα ειναι πολυ κουραστικα!!!πολυ μαυριλα ρε παιδι μου!!!!ενω εμεις εχουμε αυτο το σουπερ ανοιχτο χρωματακι αμοιγει το ματι σου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
εχουμε και πολλα εικονηδια αισθηματων!!!!![]()
![]()
θα συμφωνησω και εγω οτι τα χρωματα ειναι πολυ κουραστικα!!!πολυ μαυριλα ρε παιδι μου!!!!ενω εμεις εχουμε αυτο το σουπερ ανοιχτο χρωματακι αμοιγει το ματι σου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
εχουμε και πολλα εικονηδια αισθηματων!!!!![]()
![]()
ρε σεις μη κανετε παρατηρησεις επι συναισθηματικου κλπ αλλα μονο επι τεχνικου λεμε η αισθητικου
Καλα εισαι σιγουρος οτι ησουν στο Bikenet?
Μουγκαμαρα?Δεν νομιζω...
Εμενα μου αρεσει στο Βικενετ οτι
το view new posts το εχει παντου συν το
οτι εχει κουμπι to the top...
Smileys ειχαν ατελειωτα,αλλα τα εφαγε ο δικος τους Αραβας.
Χρωματικα το μοτο μου αρεσει πιο πολυ
Ενω αυτο που με κραταει στανταρ εδω περα
ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVATAR ΤΟΥ ΙΝΤΙ....
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Συγνωμη φιλε GyPsy αλλα δεν συμφωνω.
Το avatar του IDI στο bikenet ειναι ολα τα λεφτα.![]()
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξεις!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
![]()
![]()
![]()
![]()
specs...
Μοτο.. στημένο αν έχω καταλάβει καλά σε PHP με αρκετά mods...
Bikenet...στημένο πάνω σε simple machines και με αρκετά στοιχεία vbulletin
Περιέχομενο...
MOTO... άνθρωποι που αγαπούν τις μηχανές και συζητούν και πειράζουν...
Bikenet... το ίδιο
Η μόνη διαφορά , στα δύο forum είναι καθαρά στο τεχνικό αισθητικό πλαίσιο , μιας και η ουσία τους είναι η ίδια... Άτομα που μιλούν μεταξύ τους με κοινό γνώμονα, το πάθος για την μηχανή
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Γιατί τίθεται θέμα ως "vs" βρε συνάδελφοι? Τα πάντα γούστα είναι σ'αυτό το σύμπαν... άλλοι Χόνδα, άλλοι κουρέλια ...Καθένα με τη χάρη του, με τους χρήστες του, με τα καλά του. Τι να πει και το καϋμένο (τεχνικώς) (αλλά και τιμημένο) ΜΒ δηλαδή, το οποίο φαντάζει δράμα μπροστά τα άλλα, αλλά τόσα και τόσα χρόνια έκανε (και κάνει) μια χαρά τη δουλειά του.
Καλύτερα να πει κάποιος: phpBB ή SMF ή Vbulletin... όχι Moto vs Bikenet! Δε μου ...χτυπάει καλά ο τίτλος
vs: versus (lat.), κατά, εναντίον
Είμαστε εναντίον όποιων δεν έχουν Χόνδα ας πούμε (), αλλά όχι ολόκληρων φόρουμ...
Νομίζω?
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ανοιξα το thread ως VS με την εννοια της αντιπαραθεσης σε θεματα ευκολιας των χρηστων , αισθητικης κλπ και επειδη ειναι και λιγο πιο πιασαρικο (αφου εδω μεσα ψοφατε για "διαξιφισμους"):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Γιατί τίθεται θέμα ως "vs" βρε συνάδελφοι? Τα πάντα γούστα είναι σ'αυτό το σύμπαν... άλλοι Χόνδα, άλλοι κουρέλια ...Καθένα με τη χάρη του, με τους χρήστες του, με τα καλά του. Τι να πει και το καϋμένο (τεχνικώς) (αλλά και τιμημένο) ΜΒ δηλαδή, το οποίο φαντάζει δράμα μπροστά τα άλλα, αλλά τόσα και τόσα χρόνια έκανε (και κάνει) μια χαρά τη δουλειά του.
Καλύτερα να πει κάποιος: phpBB ή SMF ή Vbulletin... όχι Moto vs Bikenet! Δε μου ...χτυπάει καλά ο τίτλος
vs: versus (lat.), κατά, εναντίον
Είμαστε εναντίον όποιων δεν έχουν Χόνδα ας πούμε (), αλλά όχι ολόκληρων φόρουμ...
Νομίζω?
Εγω για παραδειγμα κουραστηκα μεσα στο bikenet λογω χρωματων και λογω ταχυτητας.
Ο Σταθης πχ το επιασε το νοημα![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αχ αυτά τα παιδιά...
Θα το φάνε το κεφάλι τους...
ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΓΓΛΕΝΙΚΑ;;;
Έρχεται ο Αφρο και ρητά και κατηγορηματικά απαγορεύει κάθε σύγκριση μεταξύ των δύο φόρουμ, και σεις επιμένετε σαν να μη συνέβη τίποτε;;; Δηλαδή πώς αλλιώς να σας το πεί;;; Πώς την είδατε δηλαδή, αντιεξουσιαστές;;;
Τσ τσ τσ...
Αφρο, συγχώρεσέ τους αυτή μόνο τη φορά, είναι από την πολλή χαρά που ξανασηκώθηκε το φόρουμ....
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξεις!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό εξαρτάται απ' το χρήστη. Στα Additional Options κάτω απ' το post επιλέγεις αν θέλεις να σε κρατάει μες στο topic.εχει διαφορετικη αντιμετωπιση το reply γιατι δεν σε αφηνει μεσα στο τοπικ αλλα σε πεταει εξω.
Smileys είχε μπόλικα όταν ήταν σε Invision PowerBoard, τώρα με τα SMF απ' ότι κατάλαβα δεν έχουν βρει χρόνο να τα περάσουν.
Το moto αν δεν κάνω λάθος ρε μάγε δεν είναι vBulletin (καλά νταξ και η vBulletin php είναιspecs...
Μοτο.. στημένο αν έχω καταλάβει καλά σε PHP με αρκετά mods...
Bikenet...στημένο πάνω σε simple machines και με αρκετά στοιχεία vbulletinαλλά λέμε σε επίπεδο forum software)
To bikenet είναι Smf με μια mod "smf portal" πάνω. Όταν ήταν IPB (με InvisionPortal) ήταν αρκετά πιο όμορφο αλλά είχαν πρόβλημα με τη μετακόμιση server.
Αυτά από τεχνικά, κατά τα άλλα με κάλυψε ο μάγος.![]()
Fuck the universe.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Οσα χρωματα και αν υπαρχουν φοντο,τα ποστ θα ειναι το ιδιο δυσδιακριτα ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ GREEKLISH!
Μην βιαζετε την γλωσσα μας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVATAR ΤΟΥ ΙΝΤΙ....
πιο από όλα που αλλάζει από βυζί σε κώλο κι από κώλο σε βυζί σε dt
![]()
![]()
![]()
δεν προλαβαίνουμε να τα ευχαριστηθούμε
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξεις!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ναι ρε παιδί αλλά πολύ περπάτημα
δεν κουράζεται ποτέ αυτό το κορίτσι;;;