mythbusters επεισοδιο 320.
Με συγχωρειται για την παραπληροφορηση.
Σταυρος
Σταυρος
Seca λεγόταν ρε Terens. Ποιά σεγκα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Γιαμάχα σέγκα
Υπήρχαν φήμες ότι ήταν καψούρης ο πρόεδρος της Yamaha με την ομώνυμη πορνοσταρ και βάφτισε έτσι το 750.![]()
Ρε Σταύρο, πολύ αρπάζεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Σταυρος![]()
Προφανώς και είναι μούφα, μιας κανένα ZX δεν έχει αναλογικό κοντέρ.
Ξέπλυμα η "ελεούσα"Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Seca λεγόταν ρε Terens. Ποιά σεγκα?
Υπήρχαν φήμες ότι ήταν καψούρης ο πρόεδρος της Yamaha με την ομώνυμη πορνοσταρ και βάφτισε έτσι το 750.![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Σταύρο, πολύ αρπάζεσαι.![]()
Προφανώς και είναι μούφα, μιας κανένα ZX δεν έχει αναλογικό κοντέρ.
προς Θεού Βύρωνα δεν αρπάχτηκα, η λογική μου σε σχέση με την αρχη λειτουργίας του ατέρμωνα δεν μου επετρεπε να πιστευω αυτο που εχω ακουσει τοσες φορες απο μικρός. Αλλά αφου υπαρχουν άτομα που το έχουν δει με τα μάτια τους απλά το δέχομαι με απορία.
για το Mythbusters , χιούμορ ήταν (τωρα τι είδος χούμορ σε θρεντ δυστυχήματος θα μου πείς... )
αυτο ειναι που φοβαμαι κιόλας, θα φθάσουμε στο σημείο να ακουμε για τον θανατο μοτοσυκλετιστή και θα το προσπερνάμε αδιάφορα λόγω συχνότητας.
Οι τελευταιοι που ακούστηκαν, εδώ τουλάχιστον, είχαν να κάνουν με πολλά χιλιόμετρα. Πάρα πολλά. Προσωπικά πια θεωρώ ότι δεν με αφορά. Και δεν είναι λόγω συχνότητας. Αν και εξακολουθώ να τρελένομαι με τις απόψεις που διαβάζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
....αυτο ειναι που φοβαμαι κιόλας, θα φθάσουμε στο σημείο να ακουμε για τον θανατο μοτοσυκλετιστή και θα το προσπερνάμε αδιάφορα λόγω συχνότητας.
Το γεγονός πάντως, και το ζούμε όλοι παντού και καθημερινά πιά, είναι ότι ελάχιστοι αγαπάνε πραγματικά τις μηχανές, και πολύ περισότερο τις μηχανές τους. Εξού και οι συχνές αλλαγές, εξού και τα τέρατα χωρίς νοημα που παράγουν οι φαμπρικες κλπ κλπ.
Το οτι όλοι καβαλάμε μηχανάκια δεν μας κάνει ούτε όλους φίλους, ούτε όλους ομοιδεάτες. Το γιατί καβαλάει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Το από τι θέλει να ξεφύγει ή τι κενά του θέλει να γεμίσει ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα. Οχι δικό μου. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι να τους λυπάσε πραγματικά. Να λυπηθώ κάποιον που δεν λυπήθηκε την ίδια του την ζωή..... μπα.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Seca λεγόταν ρε Terens. Ποιά σεγκα?
http://www.motorcyclespecs.co.za/mod..._sega%2081.htm
Είναι τής ήλικίας.....
![]()