ΠΑΡΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΕΓΩ.![]()
![]()
ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΑΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΤ ΠΑΛΙ
ΠΑΡΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΕΓΩ.![]()
![]()
ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΑΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΤ ΠΑΛΙ
AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΩΝΤΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΣΤΑΥΡΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΨΗΣΤΑΡΙΑ, 4-5 ΚΙΛΑ ΠΑΪΔΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΥΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@N@S Ο ΓΑΜΟΣ.![]()
ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΡΙΠΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΩΝΙΑ
ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να πεις ότι ευχαριστιέσαι παιχνίδι ( δηλαδή έξτρα σφαίρες ) όλα όλα μαζί δεν υπερβαίνουν τα 50 ευρω ανά άτομο….. στάνταρ ξεκινάει με 200 σφαίρες, όπλο, στολή, μάσκα, προστατευτικό θώρακα και ενοίκιο πίστας για οσο αντέξεις από 40 ευρω…..καλό θα είναι όμως να έχετε δικά σας ρούχα….να εφαρμόζουν πιο άνετα πάνω σας…..γιατί οι στολές που έχουνε μπορεί και να σας παιδέψουν…..Επίσης αν μαζευτούμε πολύ, παίρνουμε σφαίρες με διακανονισμό…..2 κούτες 3 κούτες και μας έρχεται πολύ φθηνότερα από το να παίρνουμε κάθε φορά που αδειάζουμε 200 και 200 και 200…….
@ Pokerland
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΑΖΑ ΑΛΛΟΥ ΡΟΥΧΑ.... ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙΑ.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τα παιχνίδια είναι 15 λεπτά (άμυνα-επίθεση) και ενδιάμεσα περίπου από 5 έως 10 λεπτά διάλειμμα…..
@ Pokerland
Μέσα !!
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΝΕΤΕ;; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ SS -ΟΝ OFF ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Η πιο κοντά είναι στην Βαρυμπόμπη……το μόνο κακό είναι ότι έχει δύσκολη πρόσβαση με ss μοτό κτλ κτλ….. αλλά υπάρχουνε παντού πίστες πιο μακριά….αυτό είναι το τελευταίο…..
@ Pokerland
εγω λεω να το κανουμε αλλιως!!!να τα συνδιασουμε ολα μαζι!!!να παρουμε ολοι απο ενα enduro και μαζι και το οπλο και να το κανουμε enduro-paintball!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
θελω και εγω παιδια να ερθω θα εχει πολυ πλακα!!!αλλα δεν ξερω αν θα μπορω!!!!κανονηστε καποια ημερομηνια!!!!![]()
![]()
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.Αρχικά δημιουργήθηκε από RR_NRG_M6
Η πιο κοντά είναι στην Βαρυμπόμπη……το μόνο κακό είναι ότι έχει δύσκολη πρόσβαση με ss μοτό κτλ κτλ….. αλλά υπάρχουνε παντού πίστες πιο μακριά….αυτό είναι το τελευταίο…..
ΑΧ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ .
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΡΙΧΝΑ ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΛΕΜΕΑρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
εγω λεω να το κανουμε αλλιως!!!να τα συνδιασουμε ολα μαζι!!!να παρουμε ολοι απο ενα enduro και μαζι και το οπλο και να το κανουμε enduro-paintball!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
θελω και εγω παιδια να ερθω θα εχει πολυ πλακα!!!αλλα δεν ξερω αν θα μπορω!!!!κανονηστε καποια ημερομηνια!!!!![]()
![]()
ΜΟΤΟΚΥΝΗΓΗΤΑ ΜΕ PAINTBALL
TIΓΚΑ PRODUCTIONS ALL RIGHT RESERVED
![]()
Γιώργαρε….δυστυχώς ημερομηνία δεν μπορούμε να πούμε αν δεν μαζευτούμε πρώτα να ξέρουμε πόσοι είμαστε πάνω κάτω…..γιατί αν…λέω αν είμαστε 30 άτομα μπορούμε να κλείσουμε την πίστα εντελώς για πάρτι μας…..σίγουρα θα είναι Σάββατο η Κυριακή….και η συνεννόηση με την πιστά θα γίνει το αργότερο τρίτη….όποτε δύσκολα παίζει ημερομηνία……από τώρα τουλάχιστον
Αν έρθεις όμως ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ![]()
![]()
@ Pokerland
Δεν έπρεπε να το πεις αυτό τώρα…..όλοι εσένα θα ψάχνουνεΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.
ΑΧ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ .
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΡΙΧΝΑ ΔΥΟ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
@ Pokerland
οκ ενταξει !!!!θα βαλω ολη την στρατηγικη μου πειρα στο παιχνιδι!!!!θα εφαρμοσω ολα οσα εμαθα 4 χρονια!!!!να φερω και φουμο να παραλακτουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από RR_NRG_M6
Γιώργαρε….δυστυχώς ημερομηνία δεν μπορούμε να πούμε αν δεν μαζευτούμε πρώτα να ξέρουμε πόσοι είμαστε πάνω κάτω…..γιατί αν…λέω αν είμαστε 30 άτομα μπορούμε να κλείσουμε την πίστα εντελώς για πάρτι μας…..σίγουρα θα είναι Σάββατο η Κυριακή….και η συνεννόηση με την πιστά θα γίνει το αργότερο τρίτη….όποτε δύσκολα παίζει ημερομηνία……από τώρα τουλάχιστον
Αν έρθεις όμως ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()