Φαντάζομαι η αντλία λαδιού έστελνε λαδάκι καύσης...λαδάκι που ΥΠΗΡΧΕ στο δοχείο έτσι;....και η εξάτμιση κάπνιζε ελαφρώς...(ή και πολύ)![]()
Φαντάζομαι η αντλία λαδιού έστελνε λαδάκι καύσης...λαδάκι που ΥΠΗΡΧΕ στο δοχείο έτσι;....και η εξάτμιση κάπνιζε ελαφρώς...(ή και πολύ)![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Θύμισε μας γιατί δεν παίρνει εύκολα μπροστά?
Αν ρωτήσω για το στρώσιμο θα γίνει πόλεμος ε?
Και πιστόνι σκέτο η και ρεκτιφιέ?
Για να σου φυγει η απορία βγάλε την μπροστά εξάτμηση και φέξε με ενα φακό μεσα.
σπασμενο ελατήριο ή σημάδια στο πιστόνι πιθανός να φανούν.
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
το 3ετ δεν ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Είχε ένα B9ES και του έβαλα ένα B8ES.
Υ.Γ. Yamaha DT200 '93
ειχα και εγω ενα τετοιο, παντα το μπουζι ειταν BR8ES.
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
@ nassosxlvbros: από λάδι ήταν εντάξει. Μάλιστα είχα ρίξει και λίγο στο ντεπόζιτο για σιγουριά, παρόλο που η τρόμπα είναι κομπλέ
@ στεφανος: Δεν έπαιρνε εύκολα μπροστά. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα δεν παίρνει με τίποτα αφού η μανιβέλα δεν έχει συμπίεση. Για το στρώσιμο ήμουν εντελώς τυπικός. Ούτε σκορτσαρίσματα ούτε τέρμα γκάζι. Πόσο στραβά μπορεί να πήγε από στρώσιμο? Το άφηνα και ένα λεπτό να ζεσταθεί πριν ξεκινήσω. Το πιστόνι σκέτο, μου είπε πως δεν ήθελε γυάλισμα.
Αυριο έρχεται να το πάρει, θα σας πω νέα
STANDAR ESPASE ELATHRIO APO XAZOMARA TOY MHXANIKOY MHN ANHSHXEIS ALLA PES MAS NA KSEROUME.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
@ nassosxlvbros: από λάδι ήταν εντάξει. Μάλιστα είχα ρίξει και λίγο στο ντεπόζιτο για σιγουριά, παρόλο που η τρόμπα είναι κομπλέ
@ στεφανος: Δεν έπαιρνε εύκολα μπροστά. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα δεν παίρνει με τίποτα αφού η μανιβέλα δεν έχει συμπίεση. Για το στρώσιμο ήμουν εντελώς τυπικός. Ούτε σκορτσαρίσματα ούτε τέρμα γκάζι. Πόσο στραβά μπορεί να πήγε από στρώσιμο? Το άφηνα και ένα λεπτό να ζεσταθεί πριν ξεκινήσω. Το πιστόνι σκέτο, μου είπε πως δεν ήθελε γυάλισμα.
Μήπως να το πήγαινες αλλού?
Ποιός σου εγγυάται πως δεν θα ξανακάνει τα ίδια?
Από την άλλη παίζει και η εκκρεμότητα με τα φράγκα που του έδωσες.
Πόσο σου πήρε αν επτρέπεται?
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
είναι ο ίδιος "μηχανικός" που "έφτιαχνε" το μπεργκ?![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Οχι ρε Κώστα, τον έχω διαγράψει αυτόν. Αλλά και ο καινούριος δε μου φαίνεται να αντέχει το τεστ... Σχεδόν κανένα δε μπορείς να εμπιστευθείς στην Πάτρα. Αντε να βρω άλλον πάλι. Και τι ζήτησα? Ενα πιστονακι να βαλει σε δίχρονο μηχανάκι... αντε γεια μωρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
είναι ο ίδιος "μηχανικός" που "έφτιαχνε" το μπεργκ?![]()
Εσυ με τη Σουηδέζα τι κανεις? Πότε θα τη δούμε?
Στειλε μου πμ με τον μηχανικο φιλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Οχι ρε Κώστα, τον έχω διαγράψει αυτόν. Αλλά και ο καινούριος δε μου φαίνεται να αντέχει το τεστ... Σχεδόν κανένα δε μπορείς να εμπιστευθείς στην Πάτρα. Αντε να βρω άλλον πάλι. Και τι ζήτησα? Ενα πιστονακι να βαλει σε δίχρονο μηχανάκι... αντε γεια μωρε...
Εσυ με τη Σουηδέζα τι κανεις? Πότε θα τη δούμε?![]()
ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙΔΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ....
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
θα χει πλακα να σου βαλε αναποδα το πιστονι...
frankly my dear, i dont give a damn...
μπα,δε θα επερνε καθολου μπροστα!
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
μια χαρα θα παιρνε μπροστα...απλως θα εσπαγε απ ευθειας τα ελατηρια στις ακρες τους...
frankly my dear, i dont give a damn...