Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γειά χαρά σε όλους,
έχει τύχει να πάρει κανείς το Helix RS της Uvex? Πρόκειται για full face carbon κράνος. Το είδα από κοντά και είναι απίστευτα ελαφρύ, μόνο 990 γραμμάρια. Δεν ξέρω αν σας ακούγεται πολύ ή λίγο αλλά αν το πιάσεις στα χέρια σου φαίνεται απίστευτο.........
Αν το έχει πάρει κανείς ας μας πει τι λέει στα θέματα:
1. Αεροδυναμικοί θόρυβοι και γενικότερα πόσο "κόβει" τους εξωτερικούς θορύβους
2. Ποιότητα κατασκευής (πέρα από την πρώτη εντύπωση αφού αυτό φαίνεται και στα μαγαζιά)
3. Ποιότητα εσωτερικού (δηλαδή αν έχει "κάτσει" πέρα του αναμενόμενου μέσα κτλ)
4. Αν κάνει για χρήση πάνω με ταχύτητες 200-250. Βασικά το "κλείσιμο" της ζελατίνας δεν μου φάνηκε και πολύ ποιοτικό και δεν ξέρω αν θα δημιουργεί πρόβλημα στα "πολλά".
5. Τι λέει από κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό, και
6. Γενικά αν αξίζει τα περίπου 400 ? του και τι εντύπωση αφήνει κατά τη χρήση του
Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος που να το έχει και να μου απαντήσει......![]()
Ορίστε και ένα link να το δείτε. Δυστυχώς το site της Uvex σερνεται και μόνο αυτό βρήκα. Είναι στα γερμανικά αλλά τουλάχιστον έχει μια μικρή φωτό.
http://www.v2bike.de/index.php?optio...d=395&Itemid=2
PS. Το θέλω για δεύτερο κράνος συνεπιβάτη (για την ποοοολύυυυυυυυυυυυυυ σπάνια περίπτωση που ανεβαίνει κανείς) αλλά ίσως να το χρησιμοποιώ κι εγώ με το σκούτερ μεσα στη πόλη, είναι σαν να μην φοράς τίποτα λόγω βάρους! Για πρώτο έχω το OGK FF4 GP που το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε supersport-άκηδες ειδικά!![]()
φιλε στακο οντος ειναι απιθανο το κρανος το δοκιμασα στο δρομο!!αλλα σκεψου αυτο η σκονη που αφηνει το carbon kevlar ειναι !!!καρκινογονα!!!