[FONT=century gothic]ΟΚ George το έκανα sticky
Κι εγώ μέσα αλλά έχω πρόβλημα.....
ΕΧΩ ΜΟΝΟ 100άρικα
Μαλακίες λλέω όμως, αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και 50άρικα θα έχουν....ουουου...ένα σωρό!!!
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
[FONT=century gothic]ΟΚ George το έκανα sticky
Κι εγώ μέσα αλλά έχω πρόβλημα.....
ΕΧΩ ΜΟΝΟ 100άρικα
Μαλακίες λλέω όμως, αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και 50άρικα θα έχουν....ουουου...ένα σωρό!!!
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
[FONT=century gothic]Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ενημερωθεί και κανένα κανάλι;Πιστεύω οτι θα έχουμε μεγαλύτερο κέρδος αν γνωστοποιηθεί στα ΜΜΕ.
Όχι....!!!! Προς Θεού!!!! Θα το μάθουν τα λαμόγια και θα έχουν τίγκα ρέστα και θα είναι πανέτοιμοι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άστους, μόλις δουν τον ακροβολισμό (γιατί από ένα ο καθένας θα πιάσουμε έτσι???) θα χεστούν πάνω τους και κάνοντας το σταυρό τους θα φωνάξουν πο μόνοι τους τα ΜΜΕ να τους σώσουν!!!
γουστέρνω με τρέλα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ενημερωθεί και κανένα κανάλι;Πιστεύω οτι θα έχουμε μεγαλύτερο κέρδος αν γνωστοποιηθεί στα ΜΜΕ.
συμφωνώ αν δεν είναι εκεί τα κανάλια
και αν δεν μαζευτούμε πολλοί
δημιουργώντας ταυτόχρονα τεράστια ουρά σε όλο το πλάτος των διοδίων
ώστε να περιμένουν τα αμάξια κάνα μισάωρο
θα το περάσουν πάλι στο ντούκου όπως τότε με την πορεία για κάγκελα - κάμερες
κατά τα άλλα μέσα και γω
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
ετσι ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Μαγκες αυτη η πρωτοβουλια κακως περιοριζεται στους μοτοσυκλετιστες. Τα διοδια αυξηθηκαν σε εθνικη και αττικη οδο στο ιδιο ποσοστο για ολους, το ζητημα αφορα τους παντες.
Αντι να μαζευτουν μια μερα 50-100 μηχανες και "να δημιουργησουν προβλημα για μια ωρα" στα διοδια θα επρεπε να διαδωθει αυτο ΠΑΝΤΟΥ (σε ολα φορουμ moto + auto, με email και σε οποια περιοδικα και εφημεριδες το δεχτουν) και να αρχισουν να πληρωνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ με πενηνταρικα, κατοσταρικα και διλεπτα μεχρι να αναγκαστουν καποια συγκεκριμενα μ#%^$%να να ριξουν τις τιμες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Μαγκες αυτη η πρωτοβουλια κακως περιοριζεται στους μοτοσυκλετιστες. Τα διοδια αυξηθηκαν σε εθνικη και αττικη οδο στο ιδιο ποσοστο για ολους, το ζητημα αφορα τους παντες.
ΕΙΔΙΚΑ στις μοτο επρεπε να υπαρχει ΜΕΙΩΣΗ !!!!
ΟΛΟΙ ΜΕ 20ΕΥΡΟ!
Και να προτείνω και κάτι ακόμα?
Για να μην "παραπέσουν" τίποτα ρέστα "κατά λάθος", έχουμε:
- Κατεβάζουμε σταντ.
- Βγάζουμε και τα δυο γάντια.
- ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ απο τη μηχανή.
- κλπ
Διότι τους "πέφτουν κατά λάθος ρέστα" καμιά φορά...![]()
(sorry gia to snip - δεν πρόσεξα το 5 Ιουνιου)
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Άκυρον! Όχι 20ευρα... μονόλεπτα και δίλεπτα!!!
Αρχίζω να μαζεύω από τώρα...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
δάσκαλε, θα είμαι εκεί ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός , θα πρέπει να υπενθυμίσω οτι είναι πιθανότατο εκείνη ακριβώς την ημερομηνία να έχει Track Day στα Μέγαρα.... και μπορεί να είναι και το τελευταίο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Παρακαλούνται οι διοργανωτές του Track Day να μας ανακοινώσουν αν ισχύει ή οχι , για να δούμε τι θα κάνουμε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Με τη λογικη αυτη θα πρεπει οι π.χ. συνταξιουχοι του ΙΚΑ να μην κανουν πορειες με του ΤΕΒΕ γιατι οι πρωτοι λεει διεκδικουν επιδομα 20? και οι δευτεροι 30?.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΕΙΔΙΚΑ στις μοτο επρεπε να υπαρχει ΜΕΙΩΣΗ !!!!
Τετοιες κινησεις για να εχουν αποτελεσμα και να μην ειναι απλως αφορμη για καφε μετα πρεπει να ειναι μαζικες. Και μια και τα διοδια ειναι απο τα πραγματα που μας ενωνουν με τους αυτοκινητιστες και αυτοι ειναι πολυ περισσοτεροι, μια "συμμαχια" μας συμφερει ολους.
Επισης το να αργουμε να πληρωσουμε στα διοδια δεν δημιουργει προβλημα σε αυτους που τα εκμεταλλευονται αλλα στους οδηγους πισω μας.
Όπως προείπε και το κίτρινο μαμούνι μου: Μέσα με τα 1000!(ή 1000άρια...όπως βολεύεται ο καθένας:rotflmao: )
Και δεν ήξερα που να δώσω τα λεπτά....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Επισης το να αργουμε να πληρωσουμε στα διοδια δεν δημιουργει προβλημα σε αυτους που τα εκμεταλλευονται αλλα στους οδηγους πισω μας.
έχεις κάποια εναλλακτική πρόταση;
Αρχικά δημιουργήθηκε από superfour
[FONT=century gothic]Μαλακίες λλέω όμως, αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και 50άρικα θα έχουν....ουουου...ένα σωρό!!!
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!