Aααα εισαι απο αυτούςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ντεν εκω καθρεφτες καρντια μο...
![]()
Aααα εισαι απο αυτούςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ντεν εκω καθρεφτες καρντια μο...
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Δυστυχώς για τους υπόλοιπους τα ζώα στη σκοποβολή παίρνουν 10/50... (φτου μακριά απ'όλους μας)Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η θα εχει σημαδεψει απο πριν? οποτε μεχρι να αντιδρασει περιμενω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
μαγε, παπι=fmx 650...![]()
Τωρα δηλαδη μας το εξηγησες πειστικα...?![]()
FMX 160-170 παιρνει και στροφες?
Σιγουρα δεν ειναι στοκ και σιγουρα ο "αλλος" ηταν κουλαδι και κοτα μαζι... :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αλλα για να πουμε και κατι σοβαρο...πολλες φορες εχουμε, ισως ολοι, να θυμομαστε να τσαγιαζουμε "ανωτερα"- "γρηγοροτερα" μηχανακια απο αυτο που οδηγαμε, αλλα μηπως αυτο δεν σημαινει τιποτα? Μηπως δεν εχουν ολοι την ιδια διαθεση για "κοντρα"στον δρομο με αυτη που εμεις νομιζουμε ενοιοτε? Μηπως απλα εμεις θελουμε να νομιζουμε οτι και ο "αλλος" συμμετεχει σε αυτο το ατυπο "στησιμο' που εμεις βαλαμε στο μυαλο μας και τελικα βγηκαμε και πανηγυρικα νικητες?
Τελος μηπως ξεχναμε ευκολα ποσες φορες μας "τσαγιασανε" "μικροτεροι" αλλα εμεις θεωρουσαμε οτι βγηκαμε για χαλαρο βολταρισμα και ασε τον καγκουρακο να πηγαινει με τη ταυτοτητα στα δοντια...?
Αυτια τα ολιγα χαλαρα και φιλικα![]()
![]()
υ.γ. ακου το FMX παπι... αν ειχα παπι τωρα θα σου ειχα κανει μυνηση για εξιβριση...:rotflmao:[/B][/QUOTE]
στοκ μηχανακι, να σου πει οτι εχεις εσυ, το πρωτο σου παιδι στο συνταγμα με τηλεβοα ρε...
το οτι γραφουμε στον ιδιο χωρο δεν σου δινει κανενα δικαιωμα να με προσβαλεις τοιουτοτροπως...:rotflmao:
το φου μου ξου μου ειναι μια 40αρα κατω και παει σε ισαδι σκαρτα 185...τα 160 τα χει ανεξαρτητα συνθηκων...
κοντρα δεν ηταν...προεκυψε οταν του κολλησα στον ποπο και με πηρε χαμπαρι...επισης οταν βρεθηκαμε διπλα ο τυπος ηταν τερμα γκαζι...το καταλαβα επειδη ακουγα με τρομο τις βαλβιδες του στον κοφτη...εκει πραγματικα πιστεψα οτι κινδυνευω να μου καρφωθει καμια στο κουτελο...
επισης οταν περασε διπλα μου την ωρα που ετοιμαζομουν να στριψω ειχε γυρισει το αδειο του κεφαλι αριστερα και χαζευε τα συννεφα...
τον ηπιε λοιπον και ξερει οτι τον ηπιε...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ραμολι με προβληματιζεις...οδηγουσα στον μοτοσυκλετοδρομο...ο οποιος ,απο καταβολης αθηναικων δρομων,ειναι αναμεσα απο δυο λωριδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ορκωτέ, εάν αντελήφθην καλώς, πήγαινες ΑΝΑΜΕΣΑ σε δύο λωρίδες ...???![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
αχά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister ...εκει πραγματικα πιστεψα οτι κινδυνευω να μου καρφωθει καμια στο κουτελο...
[/B]
ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΦΟΡΑΓΕΣ......![]()
![]()
You BETA believe...
Αν και ο τιτλος λεει βλακας με μονστερ, εμενα και οι δυο αντιδρασεις βλακωδεις μου φαινονται....
σορρυ!
απο περιεργια ρωταω...
ειδες ενα βλακα οπως λες να χωνεται και να κανει διαφορα αναμεσα στα αυτοκινητα.
και τον ακολουθησες και εκανες τα ιδια και εσυ, και μαλιστα καποια στιγμη σου περασε και απο το μυαλο να τον ακουμπησεις με τον ωμο (αν καταλαβα καλα) αλλα τον φοβηθηκες....
ολα αυτα για ποιο λογο?![]()
Μην του δίνεται σημασία....
Απλά έκανε την πρώτη του προσπέραση με το FMX και είπε να το γιορτάσει.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για το γνωστό!Όταν το κάνει ο ΑΛΛΟΣ είναι μαλάκας,όταν το κάνεις εσύ μετά σε αυτόν είσαι μάγκας...τσαγάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ολα αυτα για ποιο λογο?![]()
Μπραβο του εδειξες με ωριμο τροπο οτι....
Μισο λεπτο...
Εχω την εντυπωση οτι...εγινες ιδιος.....
![]()
ρε μ@λακΑντωνη...ντροπη ρε συ....![]()
ηθελα να'ξερα ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ?![]()
πας και τα βαζεις με ιταλικο ματρακα και μαλιστα σε κινηση??
να σπασει το διμπ0υρδελο να γιΟμισει ο τοπος λαδια,να σκοτωθουν οι απο πισω....![]()
δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε πραγματικα...![]()
και το κοκορευεσαι κιολας...600αρι ιταλικο και με κουλο οδηγο...
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!
δεν πηγαινες καλυτερα στην ενορια της γειτονιας σου να κλεψεις το παγκαρι με κανα ΑΚ-47??
ρε που καταντησαμε...![]()
εμ... καλά το λες παπί ρε φίλε...
Top Speed 145 Kmh
http://www.encyclomoto.com/honda/2007-honda-fmx-650/
Τα 180 απο που προκύπτουν;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε μπαγασάκο... πάλι τα είχες τσούξει στο αδερφάκι;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
και τα μισα εχουν γινει moderators σε φορουμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το κανω καθε μερα με πραγματικo παπι (modenas) , απο fmxμεχρι gs, σε κινηση λεμε.
Γεμισε ο δρομος κουλαδια ρπσμ.![]()