Καλοταξιδη ρε Πανουργια!![]()
Με πολλα και καλα χιλιομετρα ...![]()
Ουφ! Γλυτωσα τα ελατηρια ...:rotflmao:
![]()
καλοριζικη και καλοταξιδη, super το μοτερι!!!!!!
πολλα καλα και γρηγορα χλμ.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο όμορφε![]()
![]()
![]()
(Τώρα εγώ που βρήκα πρώτη ότι άλλαξες μηχανάκι στο bikenet ….τι κερδίζω???)
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Λοιπον για αρχη ευχαριστω ολουσ για τα καλα σας λογια..!!! εσυ κερδιζεις λογικα βολτα.! ρε idi οπως ειπε και ο Νικ0ς Πανουργιας και bmw δεν παιζει, παρα εχω περασει καιρο σε συνεργεια για να παρω bmw...Μολις τελειωσα το διαβασμα των 26 σελιδων του φιλικου φορουμ..Ενα πραγμα μονο θα πω..Ειστε ολοι γαμω τα παιδια(μεσηλικες)...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
αντε ρε καλοριζικο καλοταξιδο κτλ......προσοχη μεχρι να το μαθεις![]()
να δω πως θα κανεις σουζες τωρα![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ![]()
WELCOME TO THE CBR CLUB BROTHER![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.![]()
![]()
![]()
Καλοριζικος καλοταξιδος!
Ε αυτος ητανε στη honda απο παλια απλα εκατσε στο δρομο πλεον!!!
Και που σαι κατα την απογειωση flaps στις 15 μοιρες!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ,ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
καλοριζικο το εργαλειο πανουργια!!!
![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΣΤΑ CBR ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΧΧ, ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ![]()
CBR IS NOT JUST A BIKE , IS PASSION![]()
καλορίζικο
καλοτάξιδο
πάντα όρθιος
πολλάάάά χιλιόμετρα
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιάσε και μια![]()
μετά τη βόλτα
Και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια..!!! Χρηστο εχω δωσει το τηλεφωνο σου στο παιδι που πηρε το Βαραντερο για να συνενοηθητε για τα ελατηρια.!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GST περιμενε να κανω τις προπονησεις μου γιατι το μηχανακι θελει πολυ προπονηση και εξασκηση..Μετα θα βριζω παλι το Χρηστο
Τιγκα θελω στανταρ βοηθεια σε μερικα καλουδια που θελω να του βαλω!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τιγκα θελω στανταρ βοηθεια σε μερικα καλουδια που θελω να του βαλω!!!
αρχισαμε παλι![]()
![]()
προσοχη γιατι τα αλογα ειναι πολλα...και μη σε ξαναδω με τα αθλιτικα πανω γιατι και τα κιλα ειναι πολλα![]()
αντε να την καταευχαριστηθεις ψιλε![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.