+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αν θες για βόλτες και μονοπάτια δεν θα σε βολέψουν αυτά..
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αν θες για βόλτες και μονοπάτια δεν θα σε βολέψουν αυτά..
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
Λοιπον: για τι το θελω
μενω βυρωνα και εχω τον Καρεα, τον υμηττο και την καισαριανη ακριβως διπλα. Θελω οποτε μου ερχεται να πηγαινω στην πιστα επανω στα νταμαρια, αλλα και να κανω διαδρομες απο το ενα βουνο στο αλλο και να γουσταρω μιας κ ειναι διπλα μου.
Θελω ομως καθε κυριακη κ οποτε μπορω να πηγαινω στην πιστα του Κυριακου (cross ranch) επειδη ειναι χρονια φιλος και θελω εκει να ξεδινω να βελτιωνομαι και να μαθω αλματα (γιατι τρελενομαι για αλματα κ κρος φασεις)
κ θελω να το εχω σε γκαραζ το καθαρο μου κ να το πηγαινω σερβις σε συνεργειο γιατι ουτε χωρο εχω ουτε γνωσεις να το φροντιζω τοσο μονος μου
α, και δινω εκει μεχρι 3-4 αν υπαρχει προγραμμα δανειο κτλ αλλιως 2 νταγκανταγκα.
Αυτα μαγκες. σας ειπα το σκεπτικο μου
επισης + οτι δεν εχω τρειλερ. Εχουν φιλοι, αλλα ο στοχος ειναι ειδικα νταμαρια κ καισαριανες κτλ να το πηγαινω κατευθειαν αφου ειμαι διπλα
αυτα.
περιμενω αποψεις κ συμβουλες!
ψαχνεις δίχρονο ΚΤΜ (για 200αρι σε κοβω... ) και το πηγαινεις στον χελιωτη (καλλιροης) για φτιαξιμο, να μαθαινεις και τιποτα παρακολουθωντας. αν και αυτα τα μηχανακια δεν θελουν τιποτα... ειναι τοσο απλα που τα μαθαινεις στο τακα τακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
περιμενω αποψεις κ συμβουλες!
και για πιο εξειδικευμενες αποριες ψαξε και στο enduro-republic.gr![]()
SX ή EX εννοεις? Πολυ ωραιο φορουμ, οταν παω γραφειο θα γραφτω κ εκει να χαθω χεχεχε
Εγω θα έλεγα ktm sx 144 η 150 εφόσον θες να πηγαίνεις και στα καλύβια... τωρα για χαλαρη βολτουλα θα τη πας και με αυτά .Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
SX ή EX εννοεις? Πολυ ωραιο φορουμ, οταν παω γραφειο θα γραφτω κ εκει να χαθω χεχεχε
Ο Χελιώτης ειναι οντως ο κατάλληλος εκει κοντα και θα σε βοηθήσει σε οτι χρειαστείς..![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
enduro exc εννοω, καλυτερη μεταπώληση και πολυχρηστικό... όσοι δεν εχουν κάνει εξτριμ μονοπάτι δεν μπορούν να φαντασθούν την ομορφια του εντουρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
SX ή EX εννοεις? Πολυ ωραιο φορουμ, οταν παω γραφειο θα γραφτω κ εκει να χαθω χεχεχε![]()
στην πίστα το βάζω? Άλματα θα μάθω?
ναι βρε... δεν εχει τις αναρτησεις ενος MX αλλά με τις αναλογες ρυθμίσεις μπορείς να πλησιάσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
στην πίστα το βάζω? Άλματα θα μάθω?
αν θελεις τοσο πολυ την αναλαφρη αισθηση και την εκρηκτικη δυναμη ενος ΜΧ τοτε πάσω, αλλά δεν κάνει για τίποτα άλλο.
για τι μπατζετ μιλας για το μηχανακι μονο? (επισης αυτος ο συνεργειας που λες που ειναι ακριβως?)
απο 2000 μεχρι και 4000 ευρα μοντελα απο 2001 μεχρι και 2006-7 .Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
για τι μπατζετ μιλας για το μηχανακι μονο? (επισης αυτος ο συνεργειας που λες που ειναι ακριβως?)
ψαξε και στις αγγελειες του enduro.gr
o χελιωτης ειναι στο motoclinique στην οδό Βούρβαχη.
Σιγά μην είναι και στο motoMaxFactor!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
...
o χελιωτης ειναι στο motoclinique στην οδό Βούρβαχη.
motoclinic μπασεκαλόσουμεσημεριάτικα :rotflmao:
lol ωραια γιατί κ εγώ κοντά στο 2χίλιαρο έχω μιας κ θα πάρω κ εξοπλισμούς κ ιστορίες...