Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου ermisVFR.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Έχω μείνει στην Τρίπολη για μία βδομάδα.
Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου ermisVFR.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Έχω μείνει στην Τρίπολη για μία βδομάδα.
Κάποτε ήθελα να πάω σαν τρελλός σε αυτά τα μέρη...Αλλά με τα καθεστώτα που έχουν,τις αντιλήψεις περί τουρισμού και καθαριότητας και την καχυποψία πως όλοι θέλουν το κακό τους ευχαριστώ δε θα πάρω...μένω Ελλάδα...υπάρχει και η Ευρώπη,η Αμερική και τόσες άλλες περιοχές να ξοδέψω τα ωραία μου λεφτά... δεν είναι ανάγκη σώνει και καλά να περπατήσω στην έρημο με φόβο μην φάω και καμμιά αδέσποτη!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Κάποτε ήθελα να πάω σαν τρελλός σε αυτά τα μέρη...Αλλά με τα καθεστώτα που έχουν,τις αντιλήψεις περί τουρισμού και καθαριότητας και την καχυποψία πως όλοι θέλουν το κακό τους ευχαριστώ δε θα πάρω...μένω Ελλάδα...υπάρχει και η Ευρώπη,η Αμερική και τόσες άλλες περιοχές να ξοδέψω τα ωραία μου λεφτά... δεν είναι ανάγκη σώνει και καλά να περπατήσω στην έρημο με φόβο μην φάω και καμμιά αδέσποτη!![]()
Φίλε πληροφορίες ζητώ όχι γνώμες. Άσε τις αδέσποτες γι αυτούς που δεν φοβούνται...
Η χώρα είναι ασφαλέστατη, για αυτό δεν χωρά αμφιβολία
Wo Es war, soll Ich werden
Συνεχίζοντας το ψάξιμο για το ταξίδι στη Λιβύη(που τελικά θα γίνει μέσα στο 2011), βρήκα αυτό το πολύ καλό site με πληροφορίες για τις γραμμές των επιβατικών πλοίων προς τις περισσοτερες χώρες της Μεσογείου:
http://www.cemar.it/principale_eng.html
και μια φωτό που έστειλε ο φίλος Gian που μόλις γύρισε από ταξίδι 2 εβδομάδων στη Λιβύη.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
... ο φίλος Gian που μόλις γύρισε από ταξίδι 2 εβδομάδων στη Λιβύη.
Πήγε μόνος ή με παρέα?
Πως έβγαλε τη βίζα?
Αν γνωρίζεις περισσότερες πληροφορίες, θα με βοηθούσες αφάνταστα!
Ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω μόνος ή με 2ο άτομο. Μέχρι στιγμής το visa@libyaonline.com που αναλαμβάνει τα θέματα βίζας, μ΄έχει γραμμένο ύστερα από 4 απόπειρες!
![]()
![]()
![]()
Φίλε Uriah,Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Πήγε μόνος ή με παρέα?
Πως έβγαλε τη βίζα?
Αν γνωρίζεις περισσότερες πληροφορίες, θα με βοηθούσες αφάνταστα!
Ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω μόνος ή με 2ο άτομο. Μέχρι στιγμής το visa@libyaonline.com που αναλαμβάνει τα θέματα βίζας, μ΄έχει γραμμένο ύστερα από 4 απόπειρες!
![]()
![]()
![]()
Αν καταφέρεις και πάρεις visa μέσα από αυτό το site θα σε παρακαλούσα να μου το πεις.
Είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνεις.
Το πρόβλημα από ότι έχω καταλάβει είναι ότι δεν επιτρέπουν σε ξένους να ταξιδεύουν χωρίς συνοδεία. Γιαυτό και η Visa δίνεται όταν υπάρχει πρόσκληση. Αυτό μπορεί να κανονιστεί μέσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου.
Ο φίλος πήγε με κανονισμένο tour από ταξιδιωτικό γραφείο. Το tour έγινε με βάση τις διαδρομές του Paris-Dakar που για κάποια χρόνια περνούσε από τη Λιβύη. Εκτός από τον guide από το ταξιδιωτικό γραφείο(απαραίτητος για να μη χαθούν στην έρημο) ήταν μαζί τους και ένας αστυνομικός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Εμείς σκοπεύουμε να κάνουμε ένα τέτοιο tour αλλά και να γυρίσουμε τη χώρα μόνοι μας, οπότε
το θέμα της υποχρεωτικής παρουσίας οδηγού ή αστυνομικού πρέπει να λυθεί.
Θα περάσω από την πρεσβεία της Λιβύης για περισσότερες πληροφορίες αλλά μετά το Πάσχα.
![]()
Εκδηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον. Παρακαλώ ότι πληροφορίες συγκεντρώσεις μοιράσου τες κι εδώ.![]()
http://tvxs.gr/node/52158
Λιβύη:Αναστολή της έκδοσης βίζας γιά πολίτες της Ε.Ε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
http://tvxs.gr/node/52158
Λιβύη:Αναστολή της έκδοσης βίζας γιά πολίτες της Ε.Ε.
Γιά δες τι μας έκαναν οι Ελβετοί...
Ελπίζω να είναι προσωρινή η διαμάχη, το σχέδιο για το ταξίδι είναι για το 2011.
Φίλε BIG BLACK ευχαριστούμε για την ενημέρωση.