Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 202

Θέμα: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Για πες. Που έχει νόμιμες θέσεις παρκαρισματος για μηχανάκια στο κέντρο?
    Έχει πολύ λίγες. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να παρανομούμε. Ειδικά σε κατι (ακόμα και στενά) πεζοδρόμια, το γ@μάμε τελείως (κι εγώ πολλές φορές...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έχει πολύ λίγες. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να παρανομούμε. Ειδικά σε κατι (ακόμα και στενά) πεζοδρόμια, το γ@μάμε τελείως (κι εγώ πολλές φορές...)
    Το να προσέχουμε που παρκάρουμε είναι αυτονόητο. Το απόλυτο μπανάρισμα όμως, με την λογική ή να μην παρκάρει κανείς ή να παρκάρουν μόνο αυτοκίνητα επί πληρωμή είναι τουλάχιστον παράλογο. Χτες είδα πρώτη φορά θέση για μηχανάκια σε σημείο με μπλε γραμμές. Και ήταν α/ άδεια β/ πολύ μικρή.

Και τέλος πάντων αν θέλουν να τα πάρουν ας αρχίσουν απο εκεί που πρέπει. Κράνος, ανασφάλιστα κλπ κλπ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

το κριτηριο πρεπει να ειναι:
    το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο να αφηνει χωρο να περασουν ενα καροτσι αναπηρου η μια μητερα με καροτσακι
    επισης η κινηση στο πεζοδρομιο πρεπει να γινεται με ταχυτητα πεζου κ μονο οταν ειναι απαραιτητο
    Τα παραπανω ειναι παρανομα αλλα δεν ενοχλουν
    Δυστυχως στις ελληνικες πολεις πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις αλλιως δε παλευεεται
    Παντως αν επιμεινουν στην τακτικη γραφω με το γραμμα του νομου υπαρχει τροπος αντιδρασης

ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ
    ticking away the moments that make up a dull day

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember
    το κριτηριο πρεπει να ειναι:
    το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο να αφηνει χωρο να περασουν ενα καροτσι αναπηρου η μια μητερα με καροτσακι
    και αν η μητέρα έχει δίδυμα και το καρότσι είναι σαν το hummer τι θα πρέπει να κάνει??? Το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι λογική αυτή. Αν γουστάρουμε να παρανομούμε να είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε όταν μιας πιάσουν και ας αφήσουμε κατά μέρος τα δεν έχει θέση στάθμευσης (κατέβα με το μετρό ή το λεωφορείο και είσαι jet)

επισης η κινηση στο πεζοδρομιο πρεπει να γινεται με ταχυτητα πεζου κ μονο οταν ειναι απαραιτητο
    Τα παραπανω ειναι παρανομα αλλα δεν ενοχλουν
    Δυστυχως στις ελληνικες πολεις πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις αλλιως δε παλευεεται
    Παντως αν επιμεινουν στην τακτικη γραφω με το γραμμα του νομου υπαρχει τροπος αντιδρασης

ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    .....Αν γουστάρουμε να παρανομούμε να είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε όταν μιας πιάσουν και ας αφήσουμε κατά μέρος τα δεν έχει θέση στάθμευσης (κατέβα με το μετρό ή το λεωφορείο και είσαι jet)
    Πλάκα κάνεις ελπίζω.... Το να προσέχουμε να μην ενοχλούμε στο παρκάρισμα είναι αυτονόητο επαναλαμβάνω.

Τα πεζοδρόμια της Σταδίου χαμηλά πχ έχουν φάρδος 5-6 μέτρα τουλάχιστον. Ποιόν ακριβώς ενοχλούν μια σειρά μηχανές παρκαρισμένες σωστά? Οι εσοχές κάτω απο τα κτίρια σε πολλά σημεία είναι υπο συζήτηση αν ανήκουν στον δήμο ή στο κτίριο. Στα σημεία που υπάρχει η ελεγχόμενη στάθμευση δεν νομίζω ότι μπορείς να παρκάρεις, μιας και δεν προβλέπεται αντίτιμο για μηχανές (και ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος είναι 2 ώρες) Στα περισότερα ιδιωτικά πάρκινγκ του κέντρου δεν παίρνουν μηχανές. Και στην τελική πιστεύει κανέις οτι είναι λογική όλη αυτή η μ@λ@κία?

Η μήπως ότι τα ΜΜΕ σηκώνουν άλλες 100-200 χιλιάδες κινούμενους προς το κέντρο σε καθημερινή βάση?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σήμερα το πρωί πήγα πείρα την μηχανή από το πάρκινκ (χάλια λερωμένη από τους ιμάντες άλλα χωρίς εμφανή σημάδια γδαρσίματος) που την είχαν τοποθετήσει και για να μου την παραδώσουν μου είχε κρατήσει από εχτές η τροχαία την άδεια κυκλοφορίας... και για να μην τύχη καμία στραβή πήγα την μηχανή σπίτι. Μέτα πάω στη τροχαία μπας και πάρω τις πινακίδες/άδεια στο γραφείο που γίνονται οι ενστάσεις ακολούθησε ένας κωμικός διάλογος...
    Πάντα ευγενικός και χωρίς τσαμπουκά, εξηγώ ότι αφήνω την μοτοσυκλέτα 2 χρονιά στο συγκεκριμένο σημείο ΠΟΤΕ δεν με έχει ενοχλήσει κανένας υπάλληλος της δημοτικής και της τροχαίας και ότι είναι απαράδεκτη η μεταφορά με γερανό στα καλά καθούμενα αφού δεν ενοχλούσε τίποτα και κανένα στο κάτω-κάτω ας αφαιρούσαν μόνο τις πινακίδες...
    Ο αστυνόμος εξεπλάγην για τη μεταφορά γερανό (73,40?) και μου διευκρίνισε ότι έχει έρθει διαταγή από τον υπουργό, στις 12/10/09 να καθαριστεί το κέντρο της Αθήνας για αρχή από τις οδούς, Σόλωνος - Ακαδημίας - Πανεπιστημίου - Σταδίου και ότι θα επεκταθεί και στους άλλους δρόμους αργότερα.... καμιά ανοχή στις κλήσεις, μόνο 5% για περιπτώσεις υγείας κτλ.
    Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
    ... έμεινα για λίγο άφωνος
    Με αυτά τα λογία κατάλαβα ότι λείπουν πραγματικά πολλά λεφτά από τα ταμεία του κράτους και η τροχαία δεν ήξερε να κάνει την καλά δουλειά της που επίσης εμείς την πληρώνουμε οι φορολογούμενοι πολίτες.
    Τέλος για να μην μακρηγορώ αφού άφησα να καταλάβει ότι είχε δίκιο, του είπα να πληρώσω το πρόστιμο και να πάρω τις πινακίδες και μου απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν γίνετε να πάω σε 10 ημέρες μήπως έρθει καμιά εγκύκλιος και τις πάρω νωρίτερα ....
    BMW RULES ...

Το οτι δεν υπαρχουν θέσεις παρκινγκ στο κεντρο, ετσι παρκαρουμε οπου θέλουμε ειναι τουλαχιστον μια κακή δικαιολογία. (για να μη πω έλλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους που πρεπει να μετακινούνται στην περιοχη (δεν κινουμαστε μονο οσοι εχουμε ροδες). Αν θελει καποιος να ειναι και δικαιος και νόμιμος, περνει τα ΜΜΣ, η ρισκάρει το προστιμο, είτε αυτο εφαρμοζετε συνέχεια, είτε σε εισπρακτικές περιόδους ειναι αλλη συζήτηση.

2 χρόνια δούλεβα διπλα στο Σύνταγμα και κατέβαινα περίπου στο 25% τον διαδρομών μου με την μηχανη. Οταν εφαγα το 50ρικο ομως γιατι την είχα στο πεζοδρόμιο δεν εριξα το φτεξιμο σε αλους, δική μου επιλογη ηταν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κουλαρε μαν.το παιδι δε ξερει απο αθηνα.

Κάτι ξέρω από Αθήνα απλά θεωρώ πως το μέτρο είναι πέρα για πέρα λογικό ΜΟΝΟ όσο δεν γίνονται διακρίσεις,αν όμως γράφουν ΜΟΝΟ μηχανάκια και όχι αυτοκίνητα να πανε να μ@μηθούν!
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Κάτι ξέρω από Αθήνα απλά θεωρώ πως το μέτρο είναι πέρα για πέρα λογικό ΜΟΝΟ όσο δεν γίνονται διακρίσεις,αν όμως γράφουν ΜΟΝΟ μηχανάκια και όχι αυτοκίνητα να πανε να μ@μηθούν!
    ειδες που δεν ξερεις τελικα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

προς ολους τους politicaly correct

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

Και θα κινουμαι πισω και οχι ναμεσα απο τα αυτοκινητα ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και θα καθυστερω κι εγω με τη σειρα μου ολους και οσους περισσοτερους μπορω.

Και ευχομαι να το κανουμε ολοι οι μηχανάτοι αυτο μεχρι να φτασει η ουρα της πανεπιστημίου ως τη Σαλαμινα και η πατησιων να μπλοκαρει μεχρι τη Λαμια...

Ή ακόμα καλύτερα όλοι οσοι χρησιμοποπιύμε μηχανή και αναγκαστικα κινούμαστε στο κέντρο, να την αφήσουμε για καμια εβδομάδα και να παρουμε κουτάκια.
    ΕΕΕΕΕ ρε γέλια.....

Αντί να μας πουν ευχαριστώ που ακόμα και με βροχή ή χαλάζι ώς σήμερα δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση, μας χώνουν και απο πάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειδες που δεν ξερεις τελικα...

Ε ρε Γιώργο πες μου,πάλι με γρίφους μιλάς;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Φιλε αν το καναμε ολοι αυτο ισως να μας διναν και θεσεις σταθμευσης και να μας επετρεπαν και διηθηση......

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon

προς ολους τους politicaly correct

οκ εχετε ολοι δικιο γιαυτο λοιπον κι εγω θα ΄παρκαρω απο δω κι εμπρος νομιμοτατα - παραλληλα στο πεζοδρομιο - και θα πιανω μια ολοκληρη θεση αυτοκινητου οπου και οπως μπορω.

Αν γινόνταν μαζικά κάτι θα κάναμε..... Αν το κάνεις μόνος σου, παρκαρε τη και περίμενε σε καμιά γωνιά κρυμένος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
    Το οτι δεν υπαρχουν θέσεις παρκινγκ στο κεντρο, ετσι παρκαρουμε οπου θέλουμε ειναι τουλαχιστον μια κακή δικαιολογία. (για να μη πω έλλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους που πρεπει να μετακινούνται στην περιοχη (δεν κινουμαστε μονο οσοι εχουμε ροδες). Αν θελει καποιος να ειναι και δικαιος και νόμιμος, περνει τα ΜΜΣ, η ρισκάρει το προστιμο, είτε αυτο εφαρμοζετε συνέχεια, είτε σε εισπρακτικές περιόδους ειναι αλλη συζήτηση.

2 χρόνια δούλεβα διπλα στο Σύνταγμα και κατέβαινα περίπου στο 25% τον διαδρομών μου με την μηχανη. Οταν εφαγα το 50ρικο ομως γιατι την είχα στο πεζοδρόμιο δεν εριξα το φτεξιμο σε αλους, δική μου επιλογη ηταν.

ΔΕΝ κατάλαβες το νόημα του POST.....

Δεν θα έγραφα αυτό το Post αν είχα την αντίληψη ότι μία στο εκατομμύριο ήμουν παράνομος....

Φαίνεται ότι δεν διάβασες αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms
    ρωτώντας ενίοτε άτομα της δημοτικής αστυνομίας ή της τροχαίας αν στις εσοχές επιτρέπετε το παρκάρισμα και οι απαντήσεις διίσταντο, παρκάρω την μηχανή σε συγκεκριμένη εσοχή εδώ και 2 χρόνια και δεν πείρα κλήση πότε για παράνομο παρκάρισμα
    (και ξέχασα σε αυτό το σημείο να πω ότι παρακείμενα πάνω σε πεζοδρόμιο δίπλα στις εσοχές μηχανάκια, παρατηρούσα κατά καιρούς ότι τα γράφανε ενώ σε εμένα δεν έβρισκα κλήση.....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από christosms
    Λέγοντας του γιατί 2 χρόνια δεν με έγραψε κανείς?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τροχαία 2 χρονιά δεν έκανε σωστά την δουλειά της την είχαν μόνο για ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ η πραγματική της δουλειά είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες...
    ... έμεινα για λίγο άφωνος
    (η απάντηση απαξιώνει τους ίδιους τους συνάδελφους ότι δεν κάνανε καλά την δουλειά τους?)

Δηλαδή έγινα ξαφνικά παράνομος σε μία νύχτα.... και ξαφνικά η τροχαία από εκεί που έξυνε τα φρύδια της κατάλαβε τον εισπρακτικό χαρακτήρα....

Που ζούμε στο Minority Report?

Στο Σύνταγμα οι Λιμουζίνες πάνω σε πεζοδρόμιο και διλποπαρκαρισμένες σε γνωστό ξενοδοχείο δεν ενοχλούν....

Γουστάρω να πηγαίνω στη δουλειά μου με τη μοτοσυκλέτα βρέξει - χιονίσει, γιατί να κάνω 1 ώρα παραπάνω την ήμερα με τα ΜΜΜ?

Πρώτα να κάνουν νόμιμες επαρκείς θέσεις παρκαρίσματος και μετά να βγουν παγανιά για τους παράνομους, και ας πούμε ότι δεν γίνετε να κάνουν πολλές θέσεις, το ξέρετε περισσότερα ιδιωτικά πάρκινκ στο κέντρο δεν δέχονται μηχανές γιατί δεν μπορούν να τα ασφαλίσουν?....,η που κατάργησαν τις θέσεις στη Βουκουρεστίου για να απλώσουν τα τραπεζάκια 2 γνωστών καφετεριών του κέντρου πάνω στο πεζόδρομο?

Τέλος για να μην το πολιτικοποιήσω, όταν υπόσχονται παροχές και δεν υπάρχει μια, βρίσκουν χίλιες δυο λαλακίες για να μας τα πάρουν.....
    BMW RULES ...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    κ ξεκινησε καπως ετσι...γυρω στις 9,30-10 απο το υψος κλασσικου "τροχαιου" πανεπιστημιου 4 -αγροτικη τραπεζα ξεκινησανε οι τροχαιοι να κατηφοριζουν, εγραφαν πανω κ κατω απο το πεζοδρομιο κ στις εσοχες οπως λεει το παληκαρι που εκανε το ποστ, πραγμα που κ εγω δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο καθως δεν υπαρχει σημανση...

οσον αφορα τις θεσεις σταθμεσυσης στο κεντρο ειναι στην ιπποκρατους (πιο ευκολα πιανεις τζοκερ) στην μπενακη (πιο ευκολα πετας) στην σταδιου ψηλα (πιο ευκολα αλλαζεις ονομα)
    στην μπενακη βεβαια εκτος απο τις κλασικες θεσεις που πρεπει να χωρανε κ 50 μοτο(ουαου) εκαναν κ με ταμπελες "θεσεις σταθμευσης μοτο" που την ωρα που οι τροχαιοι εγραφαν τις μοτο στις θεσεις υπηρχαν παρακαρισμενα αυτοκινητα....

οταν ρωτησα τον τροχονομο πες μου που να το βαλω το γαμημενο σε ακτινα 1 χλκ για να μπω στην γαμοτραπεζα να κανω την γαμωπληρωμη πηρα την απαντηση που περιμενα...

"μην τα λες σε μενα πες τα στον δημαρχο"...

υς... το βημα της τριτης εγραφε ο υπουργος ζητησε σκληρη σταση των διοικητων της τροχαιας για το θεμα του σβησιματος των κλησεων....
    panta vromikoi panta laspomenoi

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 127