Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Γιατί αγόρασα bmw!!!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    παιζει να μην εχω πεταξει εναν original αυτοματο γι αυτο...ξερεις,τον εσωτερικο...θα κοιταξω αν και πολυ το φοβαμαι...

υ.γ. ευγε στους συνειδητοποιημενους αγοραστες...
    @@ συνειδητοποιημένος αγοραστής είμαι ρε...

ξέρεις τι άκουσα από ένα φιλαράκι του μικρού ξαδέλφου μου τις προάλλες...?
    ''τα άλογα που βγάζει το R1 μου, εσένα δεν τα βγάζουν ούτε 8 από τα μηχανάκια σου μαζί...''

Άρα λοιπόν, δε φτουράω μία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    Μπραβο tpap το εχεις πενα το εργαλειο !!!!!!!!!! Δειχνει ανθρωπο με μερακι και φανταζομαι θα πηρε καιρο για να ερθει σε αυτην την κατασταση αλλα το αποτελεσμα ειναι που μετραει.Ειναι απο τις λιγες bmw που εχω δει σε αυτην την κατασταση
    Ευχαριστώ για τα λόγια σου, αλλά πένα δεν είναι. Ακόμη-τουλάχιστον.

Στην παρακάτω ο Πατέρας μου με την δικιά του το '62. Ορθιος, ο μεγάλος του αδελφός.
    Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να εντοπίσω τα ίχνη της.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image0008.jpg 
Προβολές:	772 
Μέγεθος:	30,8 KB 
ID:	177559

αν δεν βαλεις φιλετα και δεν βαψεις τις ροδες μαυρες ασημι,δεν θελω να σε ξερω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Smile

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hpim0312a.jpg 
Προβολές:	745 
Μέγεθος:	45,9 KB 
ID:	177567

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αν δεν βαλεις φιλετα και δεν βαψεις τις ροδες μαυρες ασημι,δεν θελω να σε ξερω...

και προπελες στο ντεποζητο...

Thumbs up

Καλοτάξιδη ,να είσαι πάντα καλά και να την χαίρεσε .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    Ευγε για το 26..

πολυ ομορφο...πραγματι

γνωμη μου οτι θα δειξει περισοτερο με φιλετακια, και τα σηματακια
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    παιζει να μην εχω πεταξει εναν original αυτοματο γι αυτο...ξερεις,τον εσωτερικο...θα κοιταξω αν και πολυ το φοβαμαι...
    Αυτός είναι καλός μόνο για το ράφι δυστυχώς, η για κανονικά καλλιστεία όπου πρέπει η μοτο να είναι 100% original.
    Μεσα στο καβούκι ζεστένεται και δεν κρατάει για πολύ.δυστυχώς.

Tpap για τα φιλέτα οτι είπαν κι οι άλλοι, υπάρχουν μάστορες να στα φτιάξουν και η μηχανή δείχνει λειψή χωρίς αυτα και τα σήματα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Καλώς ήλθες
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Tpap για τα φιλέτα οτι είπαν κι οι άλλοι, υπάρχουν μάστορες να στα φτιάξουν και η μηχανή δείχνει λειψή χωρίς αυτα και τα σήματα.
    Θα γίνουν και αυτά...Προέχει να τελειώσω με τα ηλεκτρικά και κάποια άλλα μικροπράγματα και μετά θα ασχοληθώ με τα τελικά φινιρίσματα.

Παντως εγω και με το συμπαθειο δηλαδη δεν πολυκαταλαβα γιατι ο φιλος αγορασε BMW.Ο παραγοντας WAF (Wife Acceptance Factor) ειναι τουλαχιστον γραφικος κατα την ταπεινη μου αποψη.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι καποιος Μαθιος φτιαχνει Ducati

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αυτός είναι καλός μόνο για το ράφι δυστυχώς, η για κανονικά καλλιστεία όπου πρέπει η μοτο να είναι 100% original.
    Μεσα στο καβούκι ζεστένεται και δεν κρατάει για πολύ.δυστυχώς.

αν ειναι σωστο απο ηλεκτρικα γενικοτερα,μια χαρα αντεχει...το ενα απο τα δικα μου εκανε 20.000 χωρις κιχ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Smile

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider

Φιλε frappe rider. Ο παραγοντας WAF δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ λογω στην αγορα της μηχανης παρα μονο η εκτιμηση των μεταφερομενων αποσκευων και η ανεση του συνοδηγου σε σχεση με παλαιοτερες μοτο.Με λιγα λογια :πηρα bmw γιατι βαρεθηκα τις εκατο διαφορετικες γνωμες των<μαστορων>για το ιδιο προβλημα ,για τα τρεξιματα απο συνεργειο σε συνεργειο και φτου και απο την αρχη,για τα σερβις που εκανα μονος μου στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου (δεν ειχα γκαραζ)λογω παντελους ελειψης εξουσιοδοτημενου συνεργειου(για τα ευρωπαικα),τωρα οσο αναφορα τον μαθιο ετσι για την ιστορια αναφερω οτι στην δεκαετια του 80 αν ειχες ducati κανεις δεν ηξερε να ρυθμιζει το desmo και τα dellorto οπως αυτος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider

Φιλε frappe rider. Ο παραγοντας WAF δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ λογω στην αγορα της μηχανης παρα μονο η εκτιμηση των μεταφερομενων αποσκευων και η ανεση του συνοδηγου σε σχεση με παλαιοτερες μοτο.Με λιγα λογια :πηρα bmw γιατι βαρεθηκα τις εκατο διαφορετικες γνωμες των<μαστορων>για το ιδιο προβλημα ,για τα τρεξιματα απο συνεργειο σε συνεργειο και φτου και απο την αρχη,για τα σερβις που εκανα μονος μου στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου (δεν ειχα γκαραζ)λογω παντελους ελειψης εξουσιοδοτημενου συνεργειου(για τα ευρωπαικα),τωρα οσο αναφορα τον μαθιο ετσι για την ιστορια αναφερω οτι στην δεκαετια του 80 αν ειχες ducati κανεις δεν ηξερε να ρυθμιζει το desmo και τα dellorto οπως αυτος.
    Και δλδ τώρα που πήρες την 1200 έλυσες όλα τα παραπάνω προβλήματα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider

Φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες εστω και απο μενα εστω και καθυστερημενα στην ιντερνετικη μας κουβεντα.Ειμαι 42 χρονων και εχουν περασει πολλα μηχανακια απο τα χερια μου και τα τελευταια 10 σχεδον εχω ενα SV.Ολα αυτα τα χρονια εχω εναν μαστορα που φτιαχνει και κανει σερβις στα μηχανακια μου και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Αλλο ομως αυτο και αλλο το να μπω στον κοπο να αναλυσω γιατι αγορασα ενα μηχανακι.Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Όπως ο τύπος τις προάλλες με το 1200 που με κοίταξε υποτιμητικά όταν με είδε δίπλα του με το 650 και τον χαιρέτησα,λέγοντάς μου να πάω να αγοράσω μια σαν τη δικιά του γιατί BMW λέγονται μόνο όσες έχουν boxer κινητήρα και άξονα...έριξα πολύ γέλιο με το μ@λ@κ@....

Tυποι σαν αυτον παραπανω απλα φιλε μου πηραν αυτη την μηχανη για επιδειξη και για μουρη,και οχι απο ΑΓΑΠΗ για την μηχανη τους και τις μοναδικες στιγμες που νοιωθουμε ολοι μας οδηγωντας ανεξαρτητου μαρκας και μοντελου.Τετοιους τυπους δεν θα τους δεις σε ερημιες και λασπωμενους. και πιθανοτατα το μεγαλυτερο ταξιδι τους θα ηταν μεχρι την χαλκιδα για κανα ουζακι!!Να χαιρεσαι το μηχανακι που εχεις και ασε τον κοσμο να λεει,ο μονος που ξερει τι αγορασε και γιατι εισαι εσυ.
    [/QUOTE

ο frappe rider έγραψε:
    Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.

Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί θα πάρω Bmw
    από BLACKGAS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 198
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2011, 09:34
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2009, 23:00
  3. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32