san σπασμενος κινητηρας την χειροτερη στιγμη...![]()
san σπασμενος κινητηρας την χειροτερη στιγμη...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Δηλαδή εάν δεν ήταν η μπαριέρα εκεί επειδή κυκλοφορούν και μοτοσυκλέτες στους δρόμους ο άνθρωπος θα το είχε το χέρι του.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
δηλαδη???![]()
Δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα αόρατοι.![]()
Φανταζομαι κανεις πλακα...αν δεν υπηρχε η μπαριερα το ειδες το λεωφοριο στο αντιθετο ρευμα???λεμε για εναν τελεια ασφαλτομενο αυτοκινητοδρομο με 3 λωριδες κυκλοφοριας + 1 ΛΕΑ και με γραμμες που αν τις πατισεις δεν κανεις πατιναζ...Εθνικη οδος ειναι...οτι ναναι ακουμε τελικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δηλαδή εάν δεν ήταν η μπαριέρα εκεί επειδή κυκλοφορούν και μοτοσυκλέτες στους δρόμους ο άνθρωπος θα το είχε το χέρι του.
Δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα αόρατοι.![]()
![]()
ρε παιδια...
αυτος που τραβαει λοκαρε τον ατυχο και πηγε κατα πανω του...
γιατι νομιζω οτι αυτος του το πατησε το χερι??
αλλα αν σου πατησει το χερι μια μοτοσικλετα αραγε στο κοβει?![]()
Το να πέσεις είναι θέμα τύχης όταν πρόκειται για παράγοντες που δεν ευθύνεσαι...
Είναι και μερικοί όμως που πέζουν με την τύχη τους αυτό όμως είναι άλλο...
Τώρα εδώ στο βίντεο αν διαβάσετε και τα σχόλεια απο κάτω όπως έπεσε το χέρι του ήταν ψηλά και το έκοψαν οι μπάρες το παλικάρι με την κάμερα δεν τον πάτησε...
Παρότι υπάρχει τσιμέντο αρκετό πρίν αρχίσουν οι μπάρες ήταν άτυχος δεν το σκέφτηκε να κουλουριαστεί... Στο δρόμο πέφτεις δεν πέφτεις στα GP να έχεις χέρια πόδια απλωμένα. Κάπου σε μια συζήτηση στο advrider.com συζητούσανε με τρόπο μπορείς να γλιτώσεις απο τις μπάρες... το 90% λέει πως είναι απίθανο και αν υπάρχει μια πιθανότητα αυτή ειναι να είσαι κουλουριασμένος και υποθετικά και μαθηματικά με μια ταχύτητα 120χλμ κατα το σύρσιμο και την κρούση οι μοίρες με τις οποίες είναι κατεύθυνση σου προς να ειναι μικρότερες των 35 μοιρών... δηλαδή να τις βρεις όσο ποιο διαγώνια γίνεται και όχι κάθετα...
Πωλείται Ducati S2R 800
Ρε παιδιά τί να πώ. Είδα το βίντεο καρε-καρε και δέν είδα κομμένο χέρι(αυτό που φαίνεται μετά τον οδηγό και πρίν τη μηχανή δέ μου φαίνεται για χέρι), όπως επίσης μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να χώρεσε το χέρι του κάτω απ'τις μπαριέρες(έχουν την προστατευτική κάλυψη). Μπορεί και να κάνω λάθος.
Όντως το λάθος ήταν ότι δεν κουλουριάστηκε, και μάλιστα το σύν αυτού του δρόμου είναι ότι έχει και προστατευτικό κάτω απο τις μπαριέρες. Άν ήταν σάν τις δικές μας και έπεφτε εκεί που έπεφτε, θα είχε μείνει ο μισός.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ρε παιδια, μονο εγω ειδα οτι πηγε να κανει μλκια και το χασε?
![]()
![]()
![]()
κριμα για την καταληξη παντως![]()
εμένα μου φάνηκε ότι το ξάπλωσε τόσο πολύ και πλέον δεν είχε άλλο και γειά σας...![]()
κρίμα για το ότι έχασε το χέρι του
*δυστυχώς το τι μαλακία πιάνει κάποιους ανθρώπους όταν ξέρουν ότι τους βιντεοσκοπούν
κριμα ργμτ![]()
ακριβως...
εγω αυτο που ειδα ειναι οτι πλαγιασε πολυ για να πεταξει κωλο...και του εφυγε...
ουτε λαδια, ουτε προβλημα στον κινητηρα, ουτε τιποτα...
Αυτό έγραψε Ο ΙΔΙΟΣ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
..... ουτε λαδια, ουτε προβλημα στον κινητηρα, ουτε τιποτα ...
Δεν είναι δικό μας συμπέρασμα ........ γιατί να πει ψέματα ;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αυτό έγραψε Ο ΙΔΙΟΣ !!!
Δεν είναι δικό μας συμπέρασμα ........ γιατί να πει ψέματα ;;;![]()
δυστυχως οταν παθαινεις τη στραβη, εχεις παντα την ταση να αποδιδεις ευθυνες σε ολους και ολα, εκτος απο τον εαυτο σου...
να ρωτήσω κάτι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το σχόλιο έχει γραφτεί από τον ίδιο και μιλάει γιά λάδι ή μπλοκάρισμα του τροχού ...........
A Honda CBF 1000 with the rear wheel loosing traction (possibly oil or motor blocking the wheel) . The rider (me) was thrown against the guards, managing to put his right arm bellow them, and loosing said arm in the process. Thanks to my 4 ridding pals my life was saved. It was filmed by SLL with his helmet cam. Still alive and kicking with only one arm though. Eh, still love 2 wheels =)
ο οδηγός δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν γλυστρίσει από νερά ή λάδια ή εάν ήταν από μπλοκάρισμα του τροχού ? γιατί εάν διακρίνω από την οδήγησή του πρέπει να έχει εμπειρία.
Εάν ήταν από μπλοκάρισμα πρέπει να ήταν πολύ άτυχος. Για λάδια πάντως το βλέπω εκτός.
Τεσπα δεν αλλάζει κάτι ούτε το χέρι γίνεται καλά.
Το νου μας να έχουμε παντού![]()
Λές για ένα τέλειο οδόστρωμα με τρεις λωρίδες και τέλεια διαγράμμιση στον οποίο ο καθένας πάει αεροπορία και έτσι και σου κάτσει η στραβή δεν έχεις καμιά ελπίδα να την βγάλεις καθαρή.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Φανταζομαι κανεις πλακα...αν δεν υπηρχε η μπαριερα το ειδες το λεωφοριο στο αντιθετο ρευμα???λεμε για εναν τελεια ασφαλτομενο αυτοκινητοδρομο με 3 λωριδες κυκλοφοριας + 1 ΛΕΑ και με γραμμες που αν τις πατισεις δεν κανεις πατιναζ...Εθνικη οδος ειναι...οτι ναναι ακουμε τελικα....![]()
ο αγαπημενος σου δρομος ειναι φανταζομαι η Πατρων-Κορινθου ε???καταλαβαινεις οτι μιλαμε για Εθνικη οδο και ετσι ειναι οι προδιαγραφες του???οταν αποφασησει καποιος να παει αεροπορια ξερει οτι ανα πασα στιγμη μεγαλωνει ο κινδυνος να μην την βγαλει καθαρη αν γινει η στραβη....σε οποιοδηποτε δρομο και να ειναι....δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου...αρκετα το κουρασαμε πιστευω (εγω εστω)Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Λές για ένα τέλειο οδόστρωμα με τρεις λωρίδες και τέλεια διαγράμμιση στον οποίο ο καθένας πάει αεροπορία και έτσι και σου κάτσει η στραβή δεν έχεις καμιά ελπίδα να την βγάλεις καθαρή.
![]()
Οι λόγοι για να πέσει κανείς στο εφτακάθαρο ειναι πολλοί ...
Ακόμα ένας μπορεί να είναι η αλυσίδα...
Ότι υποθέσεις και να κάνουμε η ουσία είναι μια και δεν θα την ευχόταν κανείς και σε κανένα...
Είναι κρίμα για το παλικάρι...
Πωλείται Ducati S2R 800