Μάκη άμα δε σταματήσεις θα πα να βάλω τσόντες στο μαγαζί.![]()
Μάκη άμα δε σταματήσεις θα πα να βάλω τσόντες στο μαγαζί.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
dld apantise m i rs 8a mpori na pari dikavalo?
Ωπ το χάσαμε τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
gia thn rs se rotisa r
Ρε'συ Άλεξ, να μιλήσουμε για 125 καλύτερα; Αφού μέχρι ν'αποφασίσεις θα μπορείς να βγάλεις και το δίπλωμα!
![]()
![]()
Θα μπορεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
dld apantise m i rs 8a mpori na pari dikavalo?
Βαγγέλη κάτσε φρόνιμα!![]()
![]()
125 dn 8elo pantos afto i8ela na ma8o an i rs mpori na pari dikavalo thx pantos e alla an m pis kai poso tliki 8a vgazi me dikavalo 8s se paradexto a lot![]()
Χοντρά χοντρά γιατί σε ταλαιπώρησα, γύρω στο 70-80άρι υπολογίζω σε ίσιο δρόμο. Μιλάμε για το RS-50 τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
125 dn 8elo pantos afto i8ela na ma8o an i rs mpori na pari dikavalo thx pantos e alla an m pis kai poso tliki 8a vgazi me dikavalo 8s se paradexto a lot![]()
![]()
Μάκη δε γκρατιέμαι....Μάκη θα πάω!:a47: :a47:![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Είμαι ο μάκις και μόλις τελείωσαΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μάκη δε γκρατιέμαι....Μάκη θα πάω!:a47: :a47:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είμαι ο μάκις και μόλις τελείωσα![]()
Άντε καλά...πάω για δουλειά.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
an ime monos posi teliki 8a vgazi??/
Τώρα να μην τον ρωτήσω πόσα κιλά είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άντε καλά...πάω για δουλειά.![]()
![]()
Γύρω στα 90-95 υπολογίζω ΆλεξΑρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
an ime monos posi teliki 8a vgazi??/![]()
Μετάφραση:Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
125 dn... thx e.. an m pis tliki... 8s.. a lot![]()
dn = δεν
thx e = ευχαριστώ ε
an m pis tliki = αν μου πείς τελική
8s = θα σε
a lot = ε λότ![]()
Έτσι που το πάμε στο τέλος θα καταργήσουμε και τα φωνήεντα!!![]()
Δεν είναι εδώ η θέση αυτού του thread...αλλού πρέπει να πάει και μάλιστα ολόκληρο.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
φιλε...
ποσο χρονων εισαι?
αν εισαι 16 κτλ
τοτε διχρονο 50ρι μετα με καμια 300ρα το πας στα 70-80cc
και θα "σπερνει"
εγω ειχα ενα μοταρδακι ντερμπι και με ενα ατομο πηγαινε κανα 110-115..
με 2 παλι το ιδιο πανω κατω.απλα τα επιανε πιο αργα και πιο δυσκολα.
μετα....
ΜΗΝ παρεις καινουριο
εκτος και αν εχεις ΤΣΕΠΕΣ.
αυτα τα μηχανακια τα παιρνεις 3κ και μετα παλευεις να τα δωσεις ακομα και κατω απο 1κ...
αστα...
ετσι λοιπον προτεινω μεταχειρο.
αν παλι εισαι 18+ τοτε ΞΕΧΝΑ το 50ρι ΠΑΡΕ διπλωμα α1 (αν δεν εχεις) και παρε 250ρι...
κανε και αναζητηση με το κουμπακι "ευρεση" και τσεκαρε υπαρχει πληθωρα πληροφορειων...
και στο γκοοοοοοογκλ...
κατι αλλο
κρανος φιλε
αλλιως εισαι νεκρος.και προσοχη...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.( δεν ειμαι κανας μπαμπας σου πριν λιγο καιρο στο ιδιο σημειο πανω κατω με εσενα ημουν(αν εισαι 16)και στο λεω.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.μα κοιτας τους οδηγους τι κανουν...αν μιλανε αν στελνου σμσ αν την παιζουν ξερω γω)
αυτα!καλως ηρθες...
edit...
αυτο με την τελικη χαλαρωσε...ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανα φιλαρακι με παπι η τπτ τετοιο και θες να μαθεις αν μπορεις να ακολουθας.λοιπον αστο για αργοτερα αυτο.