Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ποιον τυπο οδηγου απεχθανεσαι πιο πολυ???

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    Γιαννη το νου σου τωρα που θα πας στη κερκυρα εκει τσι αλυκες να κοιτας μπροστα σου μη βρεθεις στη θαλασσα στη σωτηριωτησα
    που ειναι αυτο ακριβως να εχω το νου μου...?

υ.γ Εχετλαιος στειλε πμ...

Απλα να προσθεσω:

Τα γουρουνια που δεν δινουν προτεραιοτητα στους πεζους (η γυναικα μου ειναι εγκυος στον ενατο και ποτε κανεις δεν της εδωσε προτεραιοτητα σε διαβαση).
    Αυτους που κορναρουν για ψυλου πηδημα.
    Αυτους που μπαινουν το πρωι στο κουτι και το ζεσταινουν επι 10' μαρσαροντας σαν καυλωμενοι ελεφαντες.

Οσον αφορα τις μοτοσυκλετες:

Αυτους με τα 1000ρια SS που φευγουν σουζα στα φαναρια για να αποδειξουνε στους σκουτεραδες

ποια ειναι τα αφεντικα..

Τους σκουτεραδες που φευγουνε με τα χιλια στα φαναρια για να αποδειξουνε σε ολους μας ποια ειναι

τα πραγματικα αφεντικα..

Τους ξεκρανωτους.

Και φυσικα τα TDM με ακραπες :rotflmao:

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    ολους τους ελληναρες που κραζουνε : που ειναι το κρατος?δεν υπαρχει κυβερνηση?για ολα φταινε καποιοι αλλοι.....και αυτοι διπλοπαρκαρουν,κλεινουν εισοδους γκαραζ,τσακονουν αριστερη στην ε.ο. και περα βρεχει.....ζωνη στα παιδια?τι ειναι αυτο?

τι να σου κανουν και τα λαμογια αν εσυ εισαι νεατερνταλ???

Παλαιό μέλος
    Τρελαινομαι με...
    1.Αυτους που μιλανε στο κινητο.
    2.Αυτους που κορναρουν πριν αναψει το φαναρι.
    3.Αυτους που τρωνε,διαβαζουν,γαμανε.... ενω οδηγουν.
    4.Αυτες που μιλανε κινητο, οδηγουν και καπνιζουν.
    5.Αυτες που οδηγουν.
    6.Αυτους που παμε μαζι περνανε τρια κοκκινα στη σειρα αλλα εγω τους φτανω στο τεταρτο φαναρι πηγαινοντας κανονικα.
    7.Οι ταξιτζηδες που κανουν μαλακιες.

Μου τη σπανε πολλοι γενικα... πω πω και δε τους εγραψα ολους...

papoy Το avatar του/της Viking
    Δε μου τη σπάει κανείς, έχω γίνει motionistas και έχω πάψει να σκέφτομαι αρνητικά για οποιονδήποτε

Re: Re: ποιον τυπο οδηγου απεχθανεσαι πιο πολυ???

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

Συγγνώμη,αλλά φαίνεται μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση...Για λόγους ασφαλείας κοιτάς τους οδηγούς των άλλων οχημάτων αντί να κοιτάς το δρόμο μπροστά σου;;;Για να καταλάβω καλά δηλαδή...κοιτάς ας πούμε τον τύπο με το SUV που μιλάει στο κινητό και εκέινη τη στιγμή μπροστά σου μπορεί να σου πεταχτεί κανάς πεζός ας πούμε;Λες ότι όταν οδηγάς έχεις το συνήθειο να το κάνεις,άρα είναι το οδηγηκό σου στύλ αυτό...μάλιστα...
    Μου φαινεται οτι εισαι λιγο υπερβολικος... το οτι βλεπει καποιος τις αντιδρασεις των αλλων οδηγων, δεν σημαινει οτι δεν βλεπει το δρομο μπροστα του... αλλωστε και οι υπολοιποι οδηγοι στον ιδιο δρομο κινουντε:smilea:

Ισα-ισα που ειναι απαραιτητο να κοιτας τις αντιδρασεις των αλλων γυρω σου (της ψωλ@ς με το suv που μιλα στο κινητο, του μ@λ@κο-ταριφα που κοιτα επιμονα δεξια για πελατη και ειναι ετοιμος να κοκαλωσει χωρις να βγαλει alarm κτλ) και ετσι να εισαι προετοιμασμενος για την μαλακια που ενδεχομενως θα κανει και να ΜΗΝ σε στειλει αδιαβαστο!

Τελος ως γνωστων οι ανθρωποι εχουμε περιφεριακη οραση (εκτος αυτων που φορουν παροπιδες) και αυτο ετσι κι αλλιως μας επιτρεπει να εχουμε αντιληψη και περα του πεδιου εστιασης μας!
    money cant buy me love !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    -Τους κρετινους και τις κ@ργιολες που μιλανε στο κινητο και δεν εχουν καμμια επαφη με το περιβαλλον (ηταν στραβο το κλιμα που λενε...)

-Αυτους που στις ουρες πανε και χωνονται απο καθε πιθανο και απιθανο σημειο για να προσπερασουν 1 αυτοκινητο η 1 μοτοσικλετα και δημιουργουν τελικα μεγαλυτερο κομφουζιο

-Τους ηλιθιους και της ηλιθιες (σε αυτοκινητα κα μοτο) που νομιζουν οτι ο διακοπτης του φλας ειναι στον extra εξοπλισμο

-Οσους προσπερνουν απο δεξια

-Αυτους που τα φωτα τους ειναι σαν τα ματια του χαμελαιοντα η χρησιμοποιον μεγαλη σκαλα / φωτα ομιχλης ενω δεν υπαρχει κανενας λογος

-Αυτους που θελουν να στριψουν αριστερα και στο φαναρι περιμενουν δεξια επειδη ο μονοκυταρος εγκεφαλος τους δεν μπορουσε να προγραμματισει πιο νωρις να εχουν κατσει στη σωστη λωριδα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    α ναι! και οσους οδηγουν BMW 316,318,320,520 & Mercedes E200 & C200 και κατι αλλα σε 200....μακραν οι πιο τρομπες κουτακηδες!!!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    οι ΓΕΡΟΙ...
    τους σεβομαι...
    οκ καταλαβαινω οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ αλλο γιατι τα μεσα μαζικης μεταφορας ειναι για τον πεο.
    αλλα ολα εχουν ημερομηνια ληξης...
    ετσι εχουν και τα αντανακλαστικα,η αντιληψη,το αυχενικο(δεν μπορουν να γυρισουν το κεφαλακι να δουν)και πολλα αλλα.
    αλλα ειναι κινδυνος....ΜΕΓΑΛΟΣ...
    δεν ειναι κριμα να "φαει" ο 80ρις+ τον 20ρι???
    ελεος...
    και μου την δινουν και οι γυναικες με τις τζιπαρες τα SUV κτλ μαουνες ολοκληρες...
    απλα η αντιληψη χωρου.... δεν...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αυτους που εχουν ενα σκουτερ-παπι-τεσπα οτι να'ναι (δεν εχει σημασία το μηχανακι....) και πανε παράλληλα με το μηχανακι μου ψάχνοντας ευκαιρια να με προσπερασουν μεσα στη κινηση γιατι ειναι "γρηγοροι" και δε μπορουν να καταλαβουν οτι δε παω αργα... αλλα αφηνω ενα ελαχιστο κενο για λογους ασφαλειας με τα αμαξια... ειναι τοσο ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ που νομιζουν οτι με το να χωθουν με επικίνδυνο ελιγμό μπροστα μου θα πανε πιο γρηγορα... κατα 99.99% θα με καθυστερουν μετα απο λιγα μετρα....

θα προλαβουν να με λαχταρισουν και να με τσαντισουν ομως γιατι δεν εχουν και τον απολυτο ελεγχο της μηχανης τους και πανε... οπως να'ναι οπου να'ναι...

περισσοτερο κινδυνεύω καθε μερα να τρακαρω με μοτοσυκλετα-σκουτερ-παπι παρα με αμαξι...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αυτους που εχουν ενα σκουτερ-παπι-τεσπα οτι να'ναι (δεν εχει σημασία το μηχανακι....) και πανε παράλληλα με το μηχανακι μου ψάχνοντας ευκαιρια να με προσπερασουν μεσα στη κινηση γιατι ειναι "γρηγοροι" και δε μπορουν να καταλαβουν οτι δε παω αργα... αλλα αφηνω ενα ελαχιστο κενο για λογους ασφαλειας με τα αμαξια... ειναι τοσο ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ που νομιζουν οτι με το να χωθουν με επικίνδυνο ελιγμό μπροστα μου θα πανε πιο γρηγορα... κατα 99.99% θα με καθυστερουν μετα απο λιγα μετρα....

θα προλαβουν να με λαχταρισουν και να με τσαντισουν ομως γιατι δεν εχουν και τον απολυτο ελεγχο της μηχανης τους και πανε... οπως να'ναι οπου να'ναι...

περισσοτερο κινδυνεύω καθε μερα να τρακαρω με μοτοσυκλετα-σκουτερ-παπι παρα με αμαξι...
    Sostos!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς άν βγείς απο το σπίτι το πρωί έως ότου γυρίσεις το απόγευμα , πολλά πράγματα θα σου κάνουν τα νεύρα μπουζιά

Βασικά όμως αυτά που μου τη σπάνε περισσότερο και βαστιέμαι μετά βίας να μήν βρίσω ή σαβουρώσω κανέναν είναι :

1. Αυτοί που μιλάνε στο κινητό φυσικά και οδηγούνε λές και βρίσκονται σε άλλον πλανήτη.
    2. Οι κωλόμαγκες που έχουν το ξερό τους να κρέμεται έξω απο το παράθυρο(μαγκιά, κλανιά!!) και περνώντας εσύ ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα προσέχεις μήν τρακάρεις κανένα ''ξερό''.
    3. Οι ψυχολογικά προβληματικοί ανεγκέφαλοι που περνούν απο το δρόμο έχοντας τέρμα τα ντεσιμπέλ τους νομίζοντας ότι όλοι θα τους κοιτάζουν με δέος!!!! Ομως οι περισσότεροι περαστικοί λένε ΄΄Μα τι μαλάκες είναι αυτοί???΄΄ .
    4. Οι ηλιθιογκόμενες κάθε ηλικίας που κυκλοφορούν στο δρόμο μήν ξέροντας τί κάνουν στο δρόμο τελικά!! Μιλάνε με τη φίλη ή τον γκόμενο? , ανταλλάσσουν συνταγές ? , σκέφτονται ποιός μαλάκας θα τις βγάλει έξω για ποτό το βράδυ? , δοκιμάζοντας τη γυναικεία μαγκιά τους τσιτώνοντας το γκάζι ? , πάνε στην αριστερή λωρίδα με 60 γιατί δεν ξέρουν να αλλάξουν λωρίδα???? και πολλές άλλες μαλακίες γυναικείου τύπου!!!
    5. Οι κομπλεξικοι δήθεν μηχανόβιοι που τρέχουν του σκοτωμού στην Κηφισίας, χωρίς κράνος, κάνουν σφήνες και δεν ξέρεις απο πού θα σου έρθει και φυσικά όλοι οδηγούν μηχανές με χαμηλό τιμόνι έτσι ώστε να σκύβουν και να φαίνεται η κορυφή του κώλου τους απο όλους τους διερχόμενους για να καυλώνουν οι γκόμενες και να σκέφτονται οι τυπάδες : ΄΄Ω ρε μάγκας που είμαι!!!! ΄΄ .
    6. Οι παππούδες πολύ προχωρημένης ηλικίας που οδηγούν ενα παπί του προηγούμενου αιώνα και πάνε και δεν πάνε στο δρόμο κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι, τώρα που θα μου βγεί ο παππούς, αριστερά, δεξιά, απο που θα μου έρθει???

Αυτά φίλοι μου είναι λίγα απο τα εκνευριστικά πράγματα που σε κάνουν φρίκ!!
    Και απ΄ότι βλέπω έχω πολλές ομοιότητες με πολλούς που έγραψαν εδώ.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να υπάρξει ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλάδα, δηλαδή ΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΥΑΜΑΗΑ ΥΒR 125 ΚΑΙ SUZUKI V-STROM 650
    http://tsolias-travels.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    α ναι! και οσους οδηγουν BMW 316,318,320,520 & Mercedes E200 & C200 και κατι αλλα σε 200....μακραν οι πιο τρομπες κουτακηδες!!!
    Eυτυχώς πήρα CL 500 αρα γλυτώνω απο τη κατηγορία του τρόμπα..........

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    αυτους η αυτες που παραβιαζουν τα stop και τα κοκκινα φαναρια...
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    τους κωλομηχανοβιους...αμαν πια με τα RR και τα ον οφ και λαστιχα σας και τις αναρτησεις σας...
    και τα γιοσομουρια σας...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. replica fairings για CBR RR - ποιό σου αρέσει πιο πολύ?
    από road spirit στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 128
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2009, 12:04
  2. Αυτό που ευχαριστιέμαι πιο πολύ
    από Road67 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2009, 10:58
  3. ΜΟΤΟ ή Car χρειαζεται πιο πολύ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?????
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 137
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2008, 23:41
  4. GALOP: Πιο Avatar σας αρέσει πιο πολύ?
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 18:38
  5. Εσυ Με Ξερεισ Πιο Πολυ
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας