Αυτό έχει και κάτι βοηθητικέςΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κάτι σαν αυτό εννοείς?
δεν φτανει το οτι ειναι απολυτως ξεκαθαρο οτι δεν καταλαβες τι εγραψα ,αλλα επιπροσθετως πουλας και πνευμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 1200 adv
Συνεχίζεις να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τ'αδικαιολόγητα ναι? (τα γραπτά ευτυχώς μένουν).Παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνετε(πλαφόν χιλιομέτρων...),αντί να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον συνάδελφο να επιλέξει παραθέτοντας κάποια στοιχεία για την πρόταση που του έκανες για ένα πολύ καλό και αξιόπιστο μηχανάκι (fjr 1300).
δεν χρειαζεται να παραθεσω κανενα στοιχειο υπερ του fjr...ειναι παντου ,με τεραστια διαφορα,καλυτερο...
μην μου πειτε οτι δεν παει χωμα οπως το μπεμπε γιατι θα βαλω τα γελια...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε, αφού δεν πάει ρε φίλε τι να κάνουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην μου πειτε οτι δεν παει χωμα οπως το μπεμπε γιατι θα βαλω τα γελια...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι το bmw πάει καλύτερα στο χώμα σίγουρα.
γεγονος...το fjr οριακα μπορει να κανει εντουρο,ενω το μπεμπε παιζει ανετα και μοτοκρος...:rotflmao: :rotflmao:![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
γεγονος...το fjr οριακα μπορει να κανει εντουρο,ενω το μπεμπε παιζει ανετα και μοτοκρος...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Εδώ νομίζω είναι σκόπιμο να τονίσουμε ότι τέτοιου είδους χρήση εγκυμονεί κίνδυνο πτώσης και τραυματισμού η βλάβης της μοτοσικλέτας η των περιφερειακών της.
Το FJR παρκαρισμενο στη τροχαία στην ΕΟ να πηγαινεις με το σκουτερ να τη καβαλάς και να πηγαίνεις Φινλανδία...
Το GS το παίρνεις απο το σπίτι σου, περνας όλη τη κίνηση χωρις ιδιαιτερο πρόβλημα, περνας τα διόδια και συνεχίζεις για Φινλανδία
To ADVE το παιρνεις απο το σπίτι σου κτλ, κτλ, κτλ φτανεις Φινλανδία και συνεχίζεις βοριότερα![]()
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
μη μπερδευεται το γουστο του καθενος με αυτο που ρωτησε το παιδι.φιλε μου το service ειναι σχετικα φθηνο(για το κοστος της μοτοσυκλετας)αφου το βαζεις 20-50!!!!!!προσωπικα εχω εμπειρια αφου ο συναδελφος μου κ ο κολλητος του εχει 2 μηνες που τα πηραν!!!!!καινουρια!!!!
3 πραγματακια μοναχα να ξερεις οτι στα πρωτα 3,000 χλμ εχουν ηδη αρχισει να τσιμπανε λαδακι,εχουν μικρη διαροη απο την τσιμουχα του λεβγιε ταχυτητων κ μετα απο βολτα στην καστορια αρχισαν να πατηναρουν κ τα 2 επειδη τα ζωρισαν.....
το μηχανακι δε κουραζει με τιποτα,ειναι ελαφρυ(σε σχεση με varadero) κ εχει ταχυτητα ταξιδιου max 170χλμ!!!!α!!!κ ενα ρεζερβουαρ τερας ε????
απο την αλλη,σκεφτεσαι να δωσεις κοντα 20,000 ευρο κ σκεφτεσαι το service??????![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Πως δεν πάει καλά στην πόλη...? Οι περισσότερες καφετέρειες εντός και εκτός πόλης γεμάτες με adventure είναι...
(ο Νώντας και μερικοί λίγοι άλλοι είναι οι εξαιρέσεις...)
Εγω παλι λεω οτι το 1200 ειναι μια χαρα μηχανακι για ταξιδι που περιεχει και καμποσο χωμα(και παει στο χωμα αρκετα καλυτερα απο οτι λεει ο ογκος του).Τωρα στην πολη γιατι αναλογικα να μην παει καλα,αφου οι πολεις εχουν γεμισει supersport της καφετεριας τα οποια ειναι τρισχειροτερα για χρηση στην πολη?
Προφανως δεν ειναι και παπι,αλλα δεν ειναι και οτι χειροτερο
Τωρα για το αν μια μηχανη των 20000 ευρω ειναι απαραδεκτο να ταξιδευει με 140-150 χλμ/ωρα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ενα επιχειρημα που με αφηνει πραγματικα αφωνο,μιας και δεν θυμαμαι να ειναι γραμμενο σε κανα ευαγγελιο οτι η ταχυτητα ταξιδιου ενος οχηματος παει αναλογα με την τιμη του.Ασε που αν ταξιδευεις σταθερα και ξεκουραστα με 120-140 θα φτασεις τελικα ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ σε ενα ταξιδι απο κατι αλλους ''γληγορους'' μου πανε με 200+ αλλα θελουνε βενζινη και ξεπιασιμο καθε 150 χλμ.
Καθε μηχανακι εχει την χρηση του και για την χρηση του το 1200 ειναι μια χαρα μηχανακι![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai