Ρε μπείτε στο χώμα (enduro) λέμεεεεε, τόσα ταλέντα να χάνονται στην Ελλάδα!![]()
Ρε μπείτε στο χώμα (enduro) λέμεεεεε, τόσα ταλέντα να χάνονται στην Ελλάδα!![]()
εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την λογικη αυτης της οδηγησης σε αυτους τους δρομους.
μολις πριν λιγες μερες συζητουσαμε για το ατυχημα δυο μηχανων στον ιδιο (αν δεν κανω λαθος) δρομο , το οποιο ατυχημα εγινε με υπαιτιοτητα του ενος.
θεωρουμε οτι οι οδηγοι που προσπερναμε ( με 200 και με σουζα) ή που διασταυρωνομαστε
ειναι τελειοι οδηγοι και δεν θα κανουν την μαλακια που θα μας "στειλει" ?
θεωρουμε οτι κανενος δεν θα του φυγει λιγο το κουτι πανω στη στροφη και θα μας κλεισει
ή οτι αποροφημενος απο την γκομενα που εχει διπλα του ή την μουσικουλα που ακουει χαλαρα,
δεν θα την κανει την στραβοτιμονια που εμας θα μας κανει χαλκομανια?
μηπως υπερφιαλα θεωρουμε οτι σε μας δεν θα συμβει ποτε τιποτα γιατι ειμαστε σουπερ ουαου οδηγαρες?
δεν δινουμε σημασια στην ιδια μας την ζωη ή απλα μας ικανοποιει το γεγονος οτι οι υπολοιποι
θα δωσουν συλληπητηρια στις οικογενειες μας?
καπου διαβασα μια υπογραφη οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες μοτοσυκλετιστων.
αυτοι που εχουν πεσει κι αυτοι που προκειται να πεσουν.
εγω θα προσθετα και μια τριτη κατηγορια.
αυτους που εχουν (πιθανον) πεσει , αλλα μυαλο δεν εβαλαν..
Μπαρμπανίκ είναι η λογική του άπειρου του εντυπωσιασμένου και του επιδειξία!Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εγω παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την λογικη αυτης της οδηγησης σε αυτους τους δρομους.
γιατι την κάμερα αν θελεις να μαθεις τα λαθη σου την καρφωνεις στο τανκ οταν μπαίνεις πίστα μαζι με ενα gps και τσεκάρεις και γυρολόγιο και γραμμές και στροφες στον κινητηρα και άλλα πολλά...
αλλά αυτό επειδή θέλεις να βελτιωθείς, να γίνεις πιο γρηγορος πιο ασφαλής και όχι επειδη θέλεις να ρουφάς τον φραπέ στο στορκ αναστατωμένος ακόμα απο τις 2-3 μαλακιες που πήγαν να γίνουν και τις έσωσες δεν ξέρεις κι εσύ πώς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Μπαρμπανίκ είναι η λογική του άπειρου του εντυπωσιασμένου και του επιδειξία!
γιατι την κάμερα αν θελεις να μαθεις τα λαθη σου την καρφωνεις στο τανκ οταν μπαίνεις πίστα μαζι με ενα gps και τσεκάρεις και γυρολόγιο και γραμμές και στροφες στον κινητηρα και άλλα πολλά...
αλλά αυτό επειδή θέλεις να βελτιωθείς, να γίνεις πιο γρηγορος πιο ασφαλής και όχι επειδη θέλεις να ρουφάς τον φραπέ στο στορκ αναστατωμένος ακόμα απο τις 2-3 μαλακιες που πήγαν να γίνουν και τις έσωσες δεν ξέρεις κι εσύ πώς!
και δυστυχως..
καποια στιγμη τον καφε θα τον ρουφαν αναστατωμενοι οι συγγενεις και οι φιλοι..
και θα ειναι καφες παρηγοριας..
μπρρρρ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ειλικρινα Σταυρο δεν καταλαβαινω....εσυ δεν ησουν μαζι με εμενα καποτε με Κρουκη,idi,tiga και λοιπους που πηγαιναμε μαλλιοκουβαρα (εσυ δε με την γρια τσαγιερα το χρεπι ακομα πιο επικινδυνο απο αυτο που ειδα στο τοπικ αυτο) απο τον παλιο προς καλαβρυτα ,σπηλαια λιμων και πισω απο λεβιδι??Δεν κανω λαθος ναι ησουν κι εσυ μαζι και καπου εχω και φωτος που το αποδεικνυουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Μπαρμπανίκ είναι η λογική του άπειρου του εντυπωσιασμένου και του επιδειξία!
Μεγαλωσες θα πεις και σοβαρεψες...ολοι ετσι λενε!Και συ τα εκανες αυτα που κρινεις και πηρες τον δρομο τον χωματινο πλεον...δεν σε κατηγορω,ξερω τι περασες με τον τραυματισμο σου και σε καταλαβαινω.Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει.Φιλικα το λεω μιας και τους λοιπους που εχουν γραψει στο ποστ περι επικυνδυνοτητας κτλ δεν τους ξερω.Εσενα ομως σε εχω δει εστω και μια φορα σε βολτα και ξερω οτι δεν ηταν μονο αυτη η βολτα που πηγαινες ετσι μαζι με αλλα SS η street.
Μπορειτε ολοι εσεις που γραφετε περι τρελης οδηγησης κτλ να μου εξηγησετε κατι απλο...εχετε την Μονικα Μπελουτσι και σας καθεται....θα την Γ@μησετε η οχι??Ετσι ειναι και με μια τετοιου κυβισμου μοτο...πολυ απλα οταν το εχεις το γκαζι ειναι γλυκο...οταν καποιοι δεν το εχουν ειναι επικυνδυνο και μπλα μπλα μπλα μπλα....καταλαβατε σε ποιο σημειο ειστε?
Ο αναμαρτητως πρωτος τον λιθο βαλλετω...(η κατι τετοιο)
![]()
Keep spamming!!!:a13:
χαχαχχα με ξεσκέπασες!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ειλικρινα Σταυρο δεν καταλαβαινω....εσυ δεν ησουν μαζι με εμενα καποτε με Κρουκη,idi,tiga και λοιπους που πηγαιναμε μαλλιοκουβαρα (εσυ δε με την γρια τσαγιερα το χρεπι ακομα πιο επικινδυνο απο αυτο που ειδα στο τοπικ αυτο) απο τον παλιο προς καλαβρυτα ,σπηλαια λιμων και πισω απο λεβιδι??Δεν κανω λαθος ναι ησουν κι εσυ μαζι και καπου εχω και φωτος που το αποδεικνυουν....
Μεγαλωσες θα πεις και σοβαρεψες...ολοι ετσι λενε!Και συ τα εκανες αυτα που κρινεις και πηρες τον δρομο τον χωματινο πλεον...δεν σε κατηγορω,ξερω τι περασες με τον τραυματισμο σου και σε καταλαβαινω.Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει.Φιλικα το λεω μιας και τους λοιπους που εχουν γραψει στο ποστ περι επικυνδυνοτητας κτλ δεν τους ξερω.Εσενα ομως σε εχω δει εστω και μια φορα σε βολτα και ξερω οτι δεν ηταν μονο αυτη η βολτα που πηγαινες ετσι μαζι με αλλα SS η street.
Μπορειτε ολοι εσεις που γραφετε περι τρελης οδηγησης κτλ να μου εξηγησετε κατι απλο...εχετε την Μονικα Μπελουτσι και σας καθεται....θα την Γ@μησετε η οχι??Ετσι ειναι και με μια τετοιου κυβισμου μοτο...πολυ απλα οταν το εχεις το γκαζι ειναι γλυκο...οταν καποιοι δεν το εχουν ειναι επικυνδυνο και μπλα μπλα μπλα μπλα....καταλαβατε σε ποιο σημειο ειστε?
Ο αναμαρτητως πρωτος τον λιθο βαλλετω...(η κατι τετοιο)
![]()
![]()
Gixxerακια μόνος σου απαντάς στην ρητορική σου ερώτηση!
Προσπαθώ να μεταφέρω λίγο απο την εμπειρία μου για να προστατευθούν οι νεότεροι στον χώρο!
Στην νοοτροπία μας πρέπει να θεωρείται πλέον ντεφάκτο η εισοδος ενος μοτοσυκλετιστη που "ψάχνεται" στην πίστα.
Επειδη εμέις κάναμε μαλακίες (και δεν μιλαώ για την συγκεκριμένη βολτα που αναφερεις) πρέπει να αφήσουμε τους νεότερους να κανουν τα ίδια λάθη;
Όσο για τον παραλληλισμο με την μπελουτσι αν και τον θεωρω ακυρότατο , την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;
όπου να 'ναι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Όσο για τον παραλληλισμο με την μπελουτσι αν και τον θεωρω ακυρότατο , την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το πάω λίγο πιο μακριά. Αλλη βαρύτητα έχουν τα λόγια κάποιου που ξέρει από μέσα, και άλλη του θεατή που τα βλέπει απ΄έξω και λέει αμάν...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν μπορω ομως να παραβλεπω ανθρωπους που κραζουν οταν οι ιδιοι τα εχουν κανει![]()
Στα βράχια, πάνω σε κλιματαριά, σε παγκάκια....οπου να΄ναι δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
την μπελούτσι θα την π@δ@ξεις στο αμαξι σου στην πρώτη αλάνα που θα βρείς; Ή θα κάνεις το σκατο σου παξιμάδι να κλείσεις ενα διήμερο σε κάποιο resort;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στα βράχια, πάνω σε κλιματαριά, σε παγκάκια....οπου να΄ναι δλδ![]()
![]()
με τέτοια νοοτροπία (κ@υλ@) δεν πάμε πουθενά!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ρε σεις η μπελουτσι ειναι νοικιασμενη για ολο το ΣΚ δεν φευγει σε 10' !![]()
![]()
![]()
έτσι να γελάμε γιατι το γέλιο είναι ζωη, η ζωη μας αρεσει, οι συγκινήσεις της μας αρέσουν! Ας προσπαθούμε το λοιπόν όλοι μας να την προστατεύουμε και να την βαζουμε πιο πανω απο κάθε καύλα.
ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ
εγω παντος θα προτιμουσα να πηδηξω την μπελουτσι μετα απο μια τετοια βολτα...![]()
υ.γ. μιλαμε για την μπελουτσι προ 10ετιας ε...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ρε μαγκες, δλδ. σας αρέσει η μπελούτσι?
Ούτε για απογευματινή σειρά του μεγκατσανελε δεν κάνει ρε πστ. μου....![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρε μαγκες, δλδ. σας αρέσει η μπελούτσι?
Ούτε για απογευματινή σειρά του μεγκατσανελε δεν κάνει ρε πστ. μου....![]()
![]()
![]()