Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή, βαριά οπλισμένος!
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή, βαριά οπλισμένος!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
1,Αρχαια Αθηνα,αραχτος στου Φιλοππαπου η στην Πνυκα να δω πως ηταν η Αθηνα και οι γνωστοι φιλοσοφοι..
2,Στην Αιγυπτο για τις Πυραμιδες
3,Ορος Σινα την ωρα που επαιρνε ο Μουσης τις εντολες
4,Ομηρος να διηγειται την Οδυσσεια
5,Ιησους να διηγειται παραβολες
6,Αρχαια Ολυμπια και Ολυμπιακοι αγωνες
και αλλα..παρα παρα παρα πολλα....
Η ιδεα και μονο με εξιταρει....ωραι να γινοταν πραγματικοτητα
Τα 3 και 5 χλωμό να τα δεις![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στο woodstock!! ->....:a51:
:a47: :a47:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδιτ:
σοβαρα τωρα...1915 Ζυριχη, στο μικρο μαγαζακι με τον Μπαλ και την παρεα του...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τι έγινε ρε,όλοι προς τα πίσω πάμε;Δεν πάει κανένας 38 μήνους μπροστά να μάς πει αν οι Μάγια είχαν δίκηο;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Περισυ τον Δεκεβρη να προλαβω μια δολοφονια
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
σορτ πσαλμΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι έγινε ρε,όλοι προς τα πίσω πάμε;Δεν πάει κανένας 38 μήνους μπροστά να μάς πει αν οι Μάγια είχαν δίκηο;![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σωστά.26 ήθελα να πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
σορτ πσαλμ![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
αμα το μηχανάκι μπόραγε να κάμει και προβλέψεις,τότε θα του ζηταγα να με πάει στη μέρα που ο θρύλος θα'παιρνε τον τσαμπιο λη!!!
ναι μωρή αρρώστεια!![]()
![]()
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
TILT!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αμα το μηχανάκι μπόραγε να κάμει και προβλέψεις,τότε θα του ζηταγα να με πάει στη μέρα που ο θρύλος θα'παιρνε τον τσαμπιο λη!!!
ναι μωρή αρρώστεια!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
μμμ...κρύε!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
TILT!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αγώνας MotoGP στην Catalunya, Iούνης 2009... εγώ μέσα στο κράνος του Λορένθου να κοιτώ τα μούτρα του για μερικά δευτερόλεπτα.. απ'το σημείο λίγο πριν της τελευταίας στροφής μέχρι ελάχιστα πριν τη γραμμή του τερματισμού...:a39:
![]()
Θα έκανα κι αρκετά rewind![]()
![]()
![]()
![]()
money cant buy me love !!!
Χλωμό το κόβω να αντάλλασες χειραψία με τον Εχετλαίο πριν αρπάξεις καμμιά σπάθα, αλλα η πίστη σώζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή!![]()
Μα...εγώ ΕΙΜΑΙ ο Εχετλαίος! Απλά θα γύριζα στην απόλυτα φυσική μου θέση!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χλωμό το κόβω να αντάλλασες χειραψία με τον Εχετλαίο πριν αρπάξεις καμμιά σπάθα, αλλα η πίστη σώζει.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μα...εγώ ΕΙΜΑΙ ο Εχετλαίος! Απλά θα γύριζα στην απόλυτα φυσική μου θέση!![]()
![]()
Άσε ήσυχα-ήσυχα το πληκτρολόγιο και έλα μαζί μας....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή!
πριν ακομα δω την απαντηση σου ηθελα να γραψω...
μαχη των Θερμοπυλων
μεσα στους τριακοσιους του βασιλια Λεωνιδα...