και απο εμενα![]()
![]()
![]()
και αν ξανακανονισετε με αλλες συνθηκες (χωρις πιθανοτητα βροχης)
θα ερθω και εγω!!
και απο εμενα![]()
![]()
![]()
και αν ξανακανονισετε με αλλες συνθηκες (χωρις πιθανοτητα βροχης)
θα ερθω και εγω!!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
ρε σεις δεν ειπατε με τα "μικρα"???
γ@μωτο μου![]()
next time παιδες και συντομα γιατι με περνουνε φανταρο!!!!![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Πολυ ωραιες οι photos!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ρε σεις δεν ειπατε με τα "μικρα"???
γ@μωτο μου![]()
next time παιδες και συντομα γιατι με περνουνε φανταρο!!!!![]()
![]()
![]()
Ηταν να μη γίνει η βόλτα λόγω υποχρεώσεων και αποφασίστηκε τελευταία στιγμή. Από Ανω Γλυφάδα που ξεκινήσαμε κάναμε περίπου 200 km οπότε με τα μικρά θα είναι ιδιαίτερα κουραστική βόλτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Ηταν να μη γίνει η βόλτα λόγω υποχρεώσεων και αποφασίστηκε τελευταία στιγμή. Από Ανω Γλυφάδα που ξεκινήσαμε κάναμε περίπου 200 km οπότε με τα μικρά θα είναι ιδιαίτερα κουραστική βόλτα.![]()
Kαποια Κυριακη να κανονισουμε να μαζευτουμε ολοι να κανουμε την μεγαλη ......![]()
Κουραστικη Ξεκουραστικη νομιζω θα περασουμε καλα....!!!![]()
![]()
![]()
Κώστα(YZ), σου χρωστάω έναν γύρο Μόρνου ( με full τζατζίκι και κρεμμύδι . . )![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Κώστα(YZ), σου χρωστάω έναν γύρο Μόρνου ( με full τζατζίκι και κρεμμύδι . . )![]()
![]()
Και διπλή πίτα;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Kαποια Κυριακη να κανονισουμε να μαζευτουμε ολοι να κανουμε την μεγαλη ......![]()
Κουραστικη Ξεκουραστικη νομιζω θα περασουμε καλα....!!!![]()
![]()
![]()
Πόρωση...
Tασουλη τα λαστιχα πως τα ειδες??Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
super είναι! εσυ? ακομα να τα αλλάξεις?
μεγεια το κράνος![]()
Εγω θα τα αλλαξω με το σερβις των 20,000 χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
super είναι! εσυ? ακομα να τα αλλάξεις?
μεγεια το κράνος![]()
Ευχαριστω φιλαρακι, ελπιζω να θυμασαι την διαδρομη να την κανουμε και παρεα.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω θα τα αλλαξω με το σερβις των 20,000 χλμ.
Ευχαριστω φιλαρακι, ελπιζω να θυμασαι την διαδρομη να την κανουμε και παρεα.![]()
![]()
Γεια φιλαρακι ειμαι και εγω εδω εε.!!!μην με ξεχνας θα ερθω και με χχ?? χαχα.!!![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Εσυ ακομα να γεννησεις ρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Γεια φιλαρακι ειμαι και εγω εδω εε.!!!μην με ξεχνας θα ερθω και με χχ?? χαχα.!!![]()
![]()
![]()
Αντε βαρεθηκαμε να περιμενουμε.
Θα ψαξω να βρω κατι παλιες βιντεοκασετες εντουραδικες να τις βαζεις στα διδυμα να νανουριζοντε και να κοιμουντε ευκολα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()