Ευχαριστώ πολύ για τις παραπάνω απαντήσεις και για το καλωσόρισμα.
Να προσθέσω εδώ, ότι εφτασα τα 400km σήμερα και βλέπω ότι αρχίζουν οι ταχύτητες να βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα πριν αρχίσει να "παραπονιέται" η μηχανή, ειδικότερα η 4η, η οποία άρχιζε να ζορίζεται στα 50km/h μέχρι πρότεινως, ενώ πλέον συμβαίνει το ίδιο λίγο πάνω από τα 60km/h. Υποθέτω πως είναι καλό σημάδι αυτο.
Αύριο θα κάνω ένα μεγαλούτσικο ταξιδάκι(Βέροια - Λεπτοκαρυά - Βέροια από τον παλιό δρόμο ~170 - 180km) και μετά από αυτό θα κάνω μια δοκιμή σχετικά με την τελική της ταχύτητα. Αν όλα πάνε καλά θα έχω νεώτερα αύριο το απογευματάκι.
Υ.Γ. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο Site ελληνικό για αγορές αξεσουάρ; Επίσης γνωρίζει κανείς κάποιο μεγάλο μαγαζί με αξεσουάρ μοτοσυκλετιστών στην Θεσσαλονίκη, που να έχει ποικιλία ειδών, χωρίς όμως να έχει υπερδιπλάσιες, των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τιμές; Αν τίθεται θέμα διαφήμισης, τότε ας μου απαντήσει όποιος θέλει και μπορεί σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. II Ευχαριστώ τους διαχειριστές για την μεταφορά της συζήτησης σε καταλληλότερη κατηγορία. Την είχα δημοσιεύσει αρχικά στα τεχνικά ζητήματα, επειδή πολλές απο τις ερωτήσεις μου ήταν τέτοιας φύσεως.
Φιλικά Πρόδρομος