Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Bandit=χαμηλ μεταπολ αξια?

Ναι ρε. Και ανοιγματα θα κανεις... και κολο θα πετας αμα θες. Εγω το εκανα λιγο στην αρχη :P

Αλλα σπανια μιας και λυπαμαι τα ωραια καινουργια λαστιχα που ειχε βαλει ο τυπος πριν το παρω
    Παντως δε ξερω τι οδηγουσες πριν...εγω ενα παπακι τελευταια...και ενα αλλο θεμα ειναι το ποσο σταθερο ειναι το μηχανακι ειδικα στην εθνικη που δε πα να εχει και 7 μποφορια λογο και του βαρους δε κουνιεσαι ρουπι. χεχε αντε καλα χιλιομετρα κι εσυ! με το καλο να παρεις οτι σου αρεσει. Παντα ορθιιοι γιατι προσφατα ειδα κι ενα ατυχημα γυρνοντας απο δουλεια.

Ανατριχιασα πολυ ασχημα. Παπακι οδηγουσε ο τυπος 2καβαλο. Η γυναικα κρατουσε με ενα μαντηλι το προσωπο της μες τα αιματα. Αλλα αυτος κατω ξαπλα στην ασφαλτο με αιμα στο κεφαλι λυποθυμος.... Πιο περα ενα κρανος κατω ακουμπισμενο, αλλα δε ξερω αν το φοραγε κεινος. Μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος. Πολυ προσοχη ρε γ@μωτο θελει ομως. Εγω προσωπικα βγαινω εθνικη να παω στη δουλεια μ καθε πρωι και κανω 30ΧΛΜ αναμεσα απο αμαξια. Ειναι μετα να μη το συνηθισω και γρηγορα το Ληστακο μ. Το θεμα ειναι πως δε προσεχουν με τ αμαξια οι περισσοτεροι....Αλλα σιγουρα σε σχεση με το παπι που πηγαινα πριν, τωρα με σεβονται και κυριως με βλεπουν οι περισσοτεροι... ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ!
    BANDIT GSF 650s K8

Παλαιό μέλος
    Tωρα θα γελασεις γιατι μηχανη δικια μου δεν ειχα ποτε,αλλα οτι εβρεισκα απο γνωστους το καβαλαγα(βεβαια μου ελειπε το διπλωμα,αλλα δεν με χαλασε γιατι μολις πηγα στα μαθηματα ο δασκαλος μου ειπε πως ημουν ηδη ετοιμος),ε και τωρα που εχω το διπλωμα θα παρω τον ληστη,ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    δες απλά τις τιμές στα παραεισαγωγής, είναι σχεδόν ίδιες με πολλά μεταχειρισμένα. Και με εγγύηση!
    ποια μαγαζια πουλανε παραεισαγωγης;; ξερεις κανενα;;

Αν ανοίξεις ένα ΜΟΤΟ ή ένα 0-300 έχει πολλές διαφημίσεις... Έχει κάτι ΖΧ-10 με 9995, CBR600RR με 8900 κλπ και μου τρέχουν τα σάλια... Απλά για το Bandit συγκεκριμένα δεν συμφέρει γιατί οι τιμές στην Ευρώπη δεν είναι πολύ διαφορετικές από τις Ελληνικές.

Παλαιό μέλος
    Βασικα νομιζω πως ο Vinios,μονο με παραεισαγωγης παιζει,και οι 2 απο τους κολλητους μου που αγορασανε μηχανη απο Vinio την αγορασαν και ειχαν μια διαφορα απο την επισημη αντιπροσωπια,αλλα δεν ξερω ποσο.
    Ενας Vinios υπαρχει παντου πενηντα κατι υποκαταστηματα νομιζω εχει.

Βασικά έχει αρκετά καταστήματα και όχι μόνο αυτόν... Αλλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση. Έχει και ένα που λέει ότι σου φέρνει όποια μοτοσικλέτα θέλεις, κατά παραγγελία. Ψάξτε το λίγο (ανοίξτε ένα δύο περιοδικά δλδ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Bandit=χαμηλ μεταπολ αξια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
    ειναι αληθεια πως τα bandit εχουν χαμηλη μεταπολιτικη αξια και πως αν το αγορασεις το μηχανακι το παντρευεσαι?
    Μολις εμαθα ομως τα περι μεταπολιτικης αξιας κολλοσα.B
    Με αυτη τη λογικη δεν αγοραζεις μηχανακι για σενα.
    Αγοραζεις μηχανακι για τον επομενο κατοχο.
    Αμα εισαι αυτης της λογικης , μην παρεις Bandit

Παλαιό μέλος
    Οχι οχι αλλαξα αποψη επι του θεματος !
    Γουσταρω τρελα bandit και αυτο και θα αγορασω φιλε PortisHead.:rotflmao:
    Δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα μ.π.α.,αυτο θελω να καβαλησω αυτο θα αγορασω τελος τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
    Οχι οχι αλλαξα αποψη επι του θεματος !
    Γουσταρω τρελα bandit και αυτο και θα αγορασω φιλε PortisHead.:rotflmao:
    Δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα μ.π.α.,αυτο θελω να καβαλησω αυτο θα αγορασω τελος τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μα δεν χρειαζετε να απολογεισαι
    Οτι θες να αγορασεις...αρκει να παρεις αυτο που αρεσει σε σενα...οχι τι πουλαει ΜΕΘΑΥΡΙΟ καλυτερα ουτε τι λενε οι αλλοι.
    Γιατι στην ουσια , εσυ θα εισαι αυτος που θα γυρναει καθε πρωι το κλειδι στην μιζα και θα οδηγας.
    Ουτε ο επομενος αγοραστης , ουτε το υπολοιπο φορουμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μα δεν χρειαζετε να απολογεισαι
    Οτι θες να αγορασεις...αρκει να παρεις αυτο που αρεσει σε σενα...οχι τι πουλαει ΜΕΘΑΥΡΙΟ καλυτερα ουτε τι λενε οι αλλοι.
    Γιατι στην ουσια , εσυ θα εισαι αυτος που θα γυρναει καθε πρωι το κλειδι στην μιζα και θα οδηγας.
    Ουτε ο επομενος αγοραστης , ουτε το υπολοιπο φορουμ.

Τα είπες όλα.

Παλαιό μέλος
    Δεν απολογουμαι,απλα καθησα και σκεφτηκα τα standart με τα οποια εγω θελω να επιλεξω μια μηχανη.
    Την τρελα που ειχα για γκαζια οταν καβαλαγα παρανομα παλια δεν την εχω πλεον αρα δεν θελω ss αλλα ουτε και τα γυμνα με 100+αλογα.
    Λεφτα μονο για το ονομα της μαρκας και την εμπορικοτητα του εκαστοτε μοντελου δεν δινω,αρα κατι z και hornet δεν τα θελω.
    Λεφτα γενικα(αν και οι δικοι μου δεν θα μου τα αρνηθουν απλα εγω δεν θελω να το ξεχειλωσω)πανω απο 6000ευρω δεν θελω να δωσω,αρα παλι τα hornet,z,fazer, τα ξεχναω.
    Ιαπωνικο θελω να ειναι(το λεω αυτο γιατι κατι πηρε το ματι μου για hornet που κατασκευαζονται Ιταλια μερια,ελεος)
    ΑBS θελω να εχει οπωσδηποτε,οπως και το μισο fairing,κατι που μονο το fazer δινει και σε τιμη κουκου.
    Θελω να ναι καινουργιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    Εν τελη να τα κανει ολα να συμφερει και να ναι και αξιοπιστο.
    Οσο αφορα την εμφανιση(το bandit) εμενα μου αρεσει και με ικανοποιει υπερ του δεοντος.
    Aρα μετα απο ολα αυτα κατελληξα στον ληστη:rotflmao:
    Αυτα τα ολιγα my friends.

Παλαιό μέλος
    ε, άντε, καλορίζικο!

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστω αλλα κατσε να το παρω πρωτα,αλλα anyway ευχαριστω
    :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. bandit v 400 1997-1998
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 04:00
  2. GSF 650 Bandit
    από alex14 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2005, 13:06
  3. Eτοιμος για Bandit...?
    από kotsonas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2004, 11:17
  4. Bros ή Bandit??????????
    από Tsitoudi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 21:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα