Ναι ρε. Και ανοιγματα θα κανεις... και κολο θα πετας αμα θες. Εγω το εκανα λιγο στην αρχη :P
Αλλα σπανια μιας και λυπαμαι τα ωραια καινουργια λαστιχα που ειχε βαλει ο τυπος πριν το παρω
Παντως δε ξερω τι οδηγουσες πριν...εγω ενα παπακι τελευταια...και ενα αλλο θεμα ειναι το ποσο σταθερο ειναι το μηχανακι ειδικα στην εθνικη που δε πα να εχει και 7 μποφορια λογο και του βαρους δε κουνιεσαι ρουπι. χεχε αντε καλα χιλιομετρα κι εσυ! με το καλο να παρεις οτι σου αρεσει. Παντα ορθιιοι γιατι προσφατα ειδα κι ενα ατυχημα γυρνοντας απο δουλεια.
Ανατριχιασα πολυ ασχημα. Παπακι οδηγουσε ο τυπος 2καβαλο. Η γυναικα κρατουσε με ενα μαντηλι το προσωπο της μες τα αιματα. Αλλα αυτος κατω ξαπλα στην ασφαλτο με αιμα στο κεφαλι λυποθυμος.... Πιο περα ενα κρανος κατω ακουμπισμενο, αλλα δε ξερω αν το φοραγε κεινος. Μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος. Πολυ προσοχη ρε γ@μωτο θελει ομως. Εγω προσωπικα βγαινω εθνικη να παω στη δουλεια μ καθε πρωι και κανω 30ΧΛΜ αναμεσα απο αμαξια. Ειναι μετα να μη το συνηθισω και γρηγορα το Ληστακο μ. Το θεμα ειναι πως δε προσεχουν με τ αμαξια οι περισσοτεροι....Αλλα σιγουρα σε σχεση με το παπι που πηγαινα πριν, τωρα με σεβονται και κυριως με βλεπουν οι περισσοτεροι...ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ!