Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Προβλημα

Το καρμπυρατέρ είναι φτηνό. Το FCR (high end) λύση το βρίσκεις από 500 ευρώ καινούργιο

Από εκεί και πέρα η λύση που εφάρμοζα πάντα ήταν η αλλαγή του καρμπυρατέρ με ένα μεταχειρισμένο καλύτερο (να και μια καλή αναβάθμιση, να πάρει λίγο τα πάνω του) το πολύ με 100 ευρώ.

Υ.Γ. Όντως πάνω από μισό γκάζι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σύντομα θα αρχίσουν και οι αρρυθμίες χαμηλά και τα ξαφνικά ΤΣΑΦ (σβησήματα - διακοπές). Άν δε βάλεις κόλα σπειρωμάτων στη βάση του τσόκ θα σου πέσει στο δρόμο σύντομα. Έχω κρατήσει ημερολόγιο ζημιών σε αυτά τα καρμπ.......
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 26/04/2013 στις 08:06.
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Νέο μέλος
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???? ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ....
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....:rotflmao: :rotflmao:

ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΩ...

Νέο μέλος
    100 ΕΥΡΩ? ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Το καρμπυρατέρ είναι φτηνό. Το FCR (high end) λύση το βρίσκεις από 500 ευρώ καινούργιο

Από εκεί και πέρα η λύση που εφάρμοζα πάντα ήταν η αλλαγή του καρμπυρατέρ με ένα μεταχειρισμένο καλύτερο (να και μια καλή αναβάθμιση, να πάρει λίγο τα πάνω του) το πολύ με 100 ευρώ.

Υ.Γ. Όντως πάνω από μισό γκάζι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σύντομα θα αρχίσουν και οι αρρυθμίες χαμηλά και τα ξαφνικά ΤΣΑΦ (σβησήματα - διακοπές). Άν δε βάλεις κόλα σπειρωμάτων στη βάση του τσόκ θα σου πέσει στο δρόμο σύντομα. Έχω κρατήσει ημερολόγιο ζημιών σε αυτά τα καρμπ.......
    ΡΕ ΣΥ...ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ... ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Σοβαρα ειμαι στα τσαφ τσουφ σβυσηματα αψυχολογητα και σημερα μπηκε συνεργειο...Περνει μπρος, κραταει ρελαντο κανω 5 μετρα σβυνει...ξαναπερνει ξανασβυνει,ξαναπενρει και ουτο καθεξης...μεχρι που ξελιγωσα την μπαταρια Πες περισσοτερα αυτο με την κολα δεν το καταλαβα που κολλαει?

Αν βαλω απο το δομινατορ650 μεταχειρισμενο, η απο καποιο αλλα μεγαλυτερο του πες ποια τεριαζουν να αρχισω το ψαξιμο?
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 26/04/2013 στις 08:06.
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Νέο μέλος
    ΧΧ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΣΟΚ??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ....ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΩ....

Η ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο παράδοξο............

Μή βάλεις καρμπ που προορίζεται για μοτο μονοκύλινδρη μεγαλύτερη απο 400cc γιατί θα καίει πολύ και θα ταιριάξει δύσκολα στην εισαγωγή λόγω μεγέθους.

Υπάρχουν άπειρα καρμπ που ταιριάζουν κουτί στην εν λόγω μηχανή, μη προβληματίζεσαι εκει.

Βγάζουμε τη βίδα του τσόκ, καθαρίζουμε καλά, βάζουμε κόλα σπειρωμάτων και βιδώνουμε προσεκτικά (ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ).

Είστε τυχεροί/ες που έχετε μίζα!!! Φίλος με XR έχει κάνει ένα δεξί πόδι πιο μεγάλο απ' του Ριβάλντο (και πέζει και πιο καλή μπάλα από αυτόν).
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Νέο μέλος
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑ Η ΝΤΙΖΑ?? ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CURE
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑ Η ΝΤΙΖΑ?? ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    Δεν είναι η ντίζα. Κάτι άλλο παίζει. Το μπράτσο του γκαζιού είναι σκληρό ακόμα και αν το τραβήξεις με το χέρι.

Άν του πεις οτι δεν είναι η ηλκτρονική θα σου πει "κι εσύ που το ξέρεις; γίνανε όλοι μάστορες" και άλλα τέτοια......
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Gia opoiodhpote problhma exei katantisei asteio molis blepei o mastoras AX leei ta eksis me seira prwtereothtas

1) Hlektronikh
    2) Anorthoth
    3) pare kana kainoyrio na isyxaseis...

Am de...

Les kai exoyme fragka kai den to allazoyme re malaka mastora
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Νέο μέλος
    ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ. ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΠΑΩ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΗΓΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ...
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23