Εκεί επικεντρώθηκα κι εγώ, μήπως ακούμπησε κανένα τιμόνι.. κάτι τέτοιο. Δεν φαίνεται όμως κάτι σ'αυτό το βίντεο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως σε ενα αλλο βιντεο δειχνει οτι εκανε μια λακουβα/σκισμη στο ασπρο κουτι......
![]()
Εκεί επικεντρώθηκα κι εγώ, μήπως ακούμπησε κανένα τιμόνι.. κάτι τέτοιο. Δεν φαίνεται όμως κάτι σ'αυτό το βίντεο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως σε ενα αλλο βιντεο δειχνει οτι εκανε μια λακουβα/σκισμη στο ασπρο κουτι......
![]()
σιγα μια χαζοτουμπα ηταν...
αλλα γιατι να γινει θεμα, αφου δεν επαθε και τιποτα...
το θεμα θα ταν να χτυπαγε να γινοταν πιο ασχημος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα να παθει.... αντι να παει σπιτι να παιξουνε Lara Croft κοπροσκυλιαζει με το σαραβαλο..... :a31:
:wacko: :wacko: :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
Μην τρέφεις ελπίδες φιλαράκο.. αυτός με τους πλαστικούς που θά'χει μπορεί μετά νά'βγαινε και σωσίας μου αμαλάχει..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σιγα μια χαζοτουμπα ηταν...
αλλα γιατι να γινει θεμα, αφου δεν επαθε και τιποτα...
το θεμα θα ταν να χτυπαγε να γινοταν πιο ασχημος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μην τρέφεις ελπίδες φιλαράκο.. αυτός με τους πλαστικούς που θά'χει μπορεί μετά νά'βγαινε και σωσίας μου αμαλάχει..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μην τρέφεις ελπίδες φιλαράκο.. αυτός με τους πλαστικούς που θά'χει μπορεί μετά νά'βγαινε και σωσίας μου αμαλάχει..![]()
ΘΕΟΟΟΟΣ !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
Ρε μπορει να σπαγε γονατο η αστραγαλο.Παντως δεν ειχε κανα κραυγαλεο εργαλειο ......
απλο κ ωραιο ειναι.
Αρε Brat oloi εμεις οι ωραιοι με τα αεροψυκτα ενωμενοι, ποτε νικημενοι........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Για ακριβό boper το κόβω....Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε μπορει να σπαγε γονατο η αστραγαλο.Παντως δεν ειχε κανα κραυγαλεο εργαλειο ......
απλο κ ωραιο ειναι.
Αρε Brat oloi εμεις οι ωραιοι με τα αεροψυκτα ενωμενοι, ποτε νικημενοι........![]()
Εσύ αρχηγέ μας είσαι αλλού. Δεν αντιγράφεσαι με τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εδώ τις προάλλες το είχε άρθρο στα νέα
εκεί πάντως για κάτι παπαράτσι έλεγε οπότε σε αυτήν την περίπτωση το θέμα είναι διαφορετικό
και γω κάθομαι και αναρωτιέμαι σε τι κοινό μπορεί να απευθύνεται ένα δελτίο του star ...
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και γω κάθομαι και αναρωτιέμαι σε τι κοινό μπορεί να απευθύνεται ένα δελτίο του star ...
:wacko:
σε αυτους που ανοιξαν το θρεντ το διαβασαν ολο και απαντησαν κιολας?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εμένα μου κάνει λίγο θεατρινίστικο...
...
Τον γλωσσοφαγανε τον ανθρωπο...
ωραιο μηχανακι παντως, αντρικο!
Άσ'το Σταύρε... και τη βέσπα της Μπάρμπιε να καβαλήσει πάλι στο σπίτι η Αντζελίνα θα τον περιμένει...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωραιο μηχανακι παντως, αντρικο!![]()