Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω αλλα με σκουικ σκουικ..![]()
ΣΚΟΥΙΚ-ΣΚΟΥΙΚ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βγάλε τον αρουραίο απ΄το βρακί σου όταν κάθεσαι στη σέλα.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
μαλλον εχει στεγνωσει ο αξονας του ψαλιδιου πισω και θελει γρασαρισμα...
αν εχει γρασαδορο εισαι τυχερος...αν οχι θελει βγαλσιμο ολο το ψαλιδι...(αν ειναι οντως αυτο)
Δεν ξερω πως το εχουν οι διαχειριστες αλλα το δικο μου δε βγαινει και μοιαζει πιο πολυ με ποταμοχελωνα, οποτε το αποκαλω ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βγάλε τον αρουραίο απ΄το βρακί σου όταν κάθεσαι στη σέλα.![]()
Ουτε κανει θορυβο! Εκτος αν το νευριασεις και σε φτυσει.Αλλα αθορυβα. Τελος παντων, κατι αλλο ειναι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μαλλον εχει στεγνωσει ο αξονας του ψαλιδιου πισω και θελει γρασαρισμα...
αν εχει γρασαδορο εισαι τυχερος...αν οχι θελει βγαλσιμο ολο το ψαλιδι...(αν ειναι οντως αυτο)
+καθώς και το σημείο στήριξης του αμορτισέρΙ στο πλαίσιο.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Για διάρροια μου ακούγεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Δεν ξερω πως το εχουν οι διαχειριστες αλλα το δικο μου δε βγαινει και μοιαζει πιο πολυ με ποταμοχελωνα, οποτε το αποκαλω ετσι.
Ουτε κανει θορυβο! Εκτος αν το νευριασεις και σε φτυσει.Αλλα αθορυβα. Τελος παντων, κατι αλλο ειναι..
![]()
Πιασε και μια το τεποζιτο και καντο πανω - κατω μηπως εχει λυθει η κεντρικη βιδα.
Αυτο ομως κανει τζιγκι-τζιγκι.![]()
Οκ τότε να περάσει φρέσκο μίνιο.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πριν 1.5 μήνα αγοράστηκε ρεεεεε....![]()
υποθετω πως ειναι μεταχειρισμενο...και αν ο προηγουμενος το ειχε αφησει ακινητο και αρκετο καιρο τοτε ειναι πολυ πιθανον...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=87126Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
υποθετω πως ειναι μεταχειρισμενο...και αν ο προηγουμενος το ειχε αφησει ακινητο και αρκετο καιρο τοτε ειναι πολυ πιθανον...
ας το παει στη σουζουκι, εχει εγγυηση το μηχανακι...