κρητη
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/398837/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/413834/
καποια που βρηκα στην τυχη
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
και εγω το car.gr κοιταω κυριως τα ειδα και αυτα αλλα δε μ αρεσουν...δε μπορω να καβαλαω ενα μηχανακι που 8α το εχω παρει και να μη μ αρεσει και τοσο παλια που ειναι δε ξερω αλλα ισως εχουν κανει το κυκλο τους τωρα για αυτο του 98 μου φαινονται πολλα τα λεφτα για το 98.. + αυτο που λεω σε μια προηγουμενη μου απαντηση υπολογιζα τα 1400 π εκανε το χτ να το ξεπλρωσω με καποιεσ δοσεις..![]()
einai wraio na zeis gia ena oneiro
υπομονη τοτε μεχρι να μαζεψεις και αλλα χρηματα και μεχρι να βρεθει το καταλληλο μηχανακι![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
νομιζα οτι ηταν το χτακι![]()
αν εχει τελικη 115 δε με χαλαει αλλα αν εχει και πολυ μικρη επιταχυνση τοτε δε το συζηταω καλυετερα να περιμενω....μηπωσ ξερετε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
νομιζα οτι ηταν το χτακι![]()
αν εχει τελικη 115 δε με χαλαει αλλα αν εχει και πολυ μικρη επιταχυνση τοτε δε το συζηταω καλυετερα να περιμενω....μηπωσ ξερετε?
file to μηχανακι ειναι εντελως ψοφιο και θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα...
προοριζεται για 15χρονα που γιατι δεν αντεχουν να τους τα ζαλιζουν οι γονεις, πανε και τους τα παιρνουν...
για να καταλαβεις για τι επιδοσεις μιλαμε, παρε μια βολτα ενα οποιοδηποτε παπι 125, και υπολογισε πως το χτ-ακι ειναι πιο αργο...
okey το καταλαβα....![]()
thnks παντως και καλο ΣΚ να εχουμε
13 άλογα ????
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? 9 αλογάκια κι αυτά χλεμπονιάρικα.
120 χλμ ???? μπουχαχαχαχα, σόρυ δεν κρατήθηκα.
90-100 ίσως.
Μη χαλάς τα λεφτά σου τζάμπα. Κοίτα για κάτι άλλο.
Ο συμφορουμίτης Camen πουλάει ένα XT225 Serow.
Καμία σχέση με την ψόφια 125.
Και σε καλή τιμή.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Και σε καλή τιμή.![]()
Γεια στο στόμα σου Μπίλαρε, τουλάχιστον να έχει λίγο γκαζάκι.
Ε ναι, κρίμα το παλληκάρι να τα σκάσει τσάμπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γεια στο στόμα σου Μπίλαρε, τουλάχιστον να έχει λίγο γκαζάκι.
Να μάθει και η Yamaha να μην ντροπιάζει το ένδοξο ΧΤ.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ευχαριστω Bill για το promotionΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Και σε καλή τιμή.![]()
![]()
![]()
![]()
Το μηχανακι ομως,πρωτα ο Θεος,την Δευτερα θα δοθει σε ενα παλικαρι απο Αθηνα...
Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω![]()
Επειδή έψαχνα πρόσφατα κάτι παρόμοιο, για να κινούμαι σπίτι-δουλειά-σπίτι, σε αυτή την κατηγορία θα σου πρότεινα το XR125. Το XT φαίνεται πιο όμορφο, αλλά πιο φτηνιάρικο. Αυτά, αν θες κάτι τέτοιο μέχρι 125. Είναι πανάκριβα γι'αυτά που προσφέρουν, βέβαια, αλλά όπως τη βρίσκει κανείς.
Με τα ίδια λεφτά, παίρνεις ένα XT500-600. Εγώ αυτό θα κάνω σύντομα.
Life begins at 45°.
εγώ θα προτείνω kle 250 2 κύλινδρο κ 35 hp. Αν το βρεις σε καλή κατάσταση πάρτο.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
φιλε notakos600 εγω οτι διαβασα μετεφερα ξερουμε οτι μερικες φορες υπαρχει μια αποκλιση οσο για την ταχυτητα εγω 115 ειπα και αυτα κοντερισια και οχι πραγματικα..
φιλε camen οντως πολυ ενδιαφερον η αγγελια και ειναι πολυ λογικο να εχεις βρει αγοραστη
φιλε blitzer στην εποχη μας δεν ειναι οπωσ τη βρισκει κα8ενας μας αλλα ποσα μπορει να δωσει τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση π.χ. αν ειχα 8 χιλιαρικα 8α επερνα τη street triple της triumph
φιλε nihristo αν βρω σε καλη κατασταση και σε τιμη που μπορω ναι 8α ηταν μια πολυ καλη επιλογη συμφωνω