Καλοριζικη Δημητρη!
Ειναι απιστευτο το χορνετακι.Μια βολτα που ειχα παρει ενα ηταν αρκετη για να το ερωτευτω τρελλα.
Καλα Χιλιομετρα!
:smilea:
p.s.
Δες λιγο τα p.m. σου.![]()
Καλοριζικη Δημητρη!
Ειναι απιστευτο το χορνετακι.Μια βολτα που ειχα παρει ενα ηταν αρκετη για να το ερωτευτω τρελλα.
Καλα Χιλιομετρα!
:smilea:
p.s.
Δες λιγο τα p.m. σου.![]()
Καλοτάξιδο το εργαλείο!!!!![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Καλοριζικη και παντα ορθιος! Εχω ακριβως την ιδια(και ιδιο χρωμα) και δεν το μετανιωσα στιγμη!![]()
καλοριζικη η σφιγγα σου.τωρα μαζευε λεφτα για να αγορασεις ενα καλο κρανος και μπουφαν και καποια στιγμη και τα υπολοιπα.
υ.γ εγω θα προτιμουσα το 09 να επερνες εχει ουσιαστικες αλλαγες οσο αφορα το πισω αμορτισερ εχει μοχλικο πλεον.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!
@power hornet: ηδη απο το διπλωμα ειχα κρανος, μποτες και γαντια. Οσο περιμενα το Χορνετακι, πηρα και το μπουφανακι! Ολα καλες μαρκες.![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Αυτό που το είδες? Δεν έχει φυσικά όπως δεν έχει κανένα Hornet ever.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
υ.γ εγω θα προτιμουσα το 09 να επερνες εχει ουσιαστικες αλλαγες οσο αφορα το πισω αμορτισερ εχει μοχλικο πλεον.
Kαλά χιλιόμετρα -Stallion-![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τι που το ειδα το ανεφερουν οτι το καινουργιο εχει πισω μοχλικο
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Που ακριβώς αναφέρεται αυτό? Μαλλον κατι έχεις μπερδέψει!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
τι που το ειδα το ανεφερουν οτι το καινουργιο εχει πισω μοχλικο
Δεν υπάρχει μοχλικό, το αμορτισέρ πιάνει στο ψαλίδι κατ ευθείαν όπως σε όλα τα Hornet.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957