Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Suzuki Bandit 650 Naked...

Γιατί να μας ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "τίμιο"; Είναι όντως τίμιο.... Αν θέλεις, το "τίμιο" είναι η Ελληνική μεταφορά του όρου all round. Ζητάει λίγα και τα κάνει όλα, χωρίς να πουλάει φρου φρου και αρώματα. Εμφανισιακά είναι (σύντομα θα λέμε "ήταν") συντηρητικό, αλλά και αυτό δεν είναι και τόσο κακό, αφού ο μεγάλος "συντηρητικός" προβολέας έχει πολύ καλή δέσμη σε πλάτος και βάθος, σε αντίθεση με πολλά μοδάτα λυχνάρια ανταγωνιστών.

Με το καλό να το πάρεις και εσύ και να βρεθούμε για εκδρομή

Πάντως για "μεσαίες" αποστάσεις (που για εμένα είναι τα 250-300 χιλιόμετρα ημερήσια) δεν είναι και τόοοοσο βολικό το γυμνό. Ειδικά στα 2 μέτρα που είσαι εσύ. Αν το θέλεις επειδή σε φτιάχνουν τα γυμνά δεν τίθεται θέμα, η μοτοσικλέτα πάνω από όλα είναι κέφι. Αλλά ο αέρας κουράζει. Την ίδια εκδρομή με το bandit και με το Ζ, με το πρώτο το βράδι είμαι χαλαρός, με το δεύτερο θέλω σέρβις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Γιατί να μας ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "τίμιο"; Είναι όντως τίμιο.... Αν θέλεις, το "τίμιο" είναι η Ελληνική μεταφορά του όρου all round. Ζητάει λίγα και τα κάνει όλα, χωρίς να πουλάει φρου φρου και αρώματα. Εμφανισιακά είναι (σύντομα θα λέμε "ήταν") συντηρητικό, αλλά και αυτό δεν είναι και τόσο κακό, αφού ο μεγάλος "συντηρητικός" προβολέας έχει πολύ καλή δέσμη σε πλάτος και βάθος, σε αντίθεση με πολλά μοδάτα λυχνάρια ανταγωνιστών.

Με το καλό να το πάρεις και εσύ και να βρεθούμε για εκδρομή

Πάντως για "μεσαίες" αποστάσεις (που για εμένα είναι τα 250-300 χιλιόμετρα ημερήσια) δεν είναι και τόοοοσο βολικό το γυμνό. Ειδικά στα 2 μέτρα που είσαι εσύ. Αν το θέλεις επειδή σε φτιάχνουν τα γυμνά δεν τίθεται θέμα, η μοτοσικλέτα πάνω από όλα είναι κέφι. Αλλά ο αέρας κουράζει. Την ίδια εκδρομή με το bandit και με το Ζ, με το πρώτο το βράδι είμαι χαλαρός, με το δεύτερο θέλω σέρβις.

Αν το "τίμιο" μεταφράζεται έτσι πάω πάσο και συμφωνώ και απόλυτα. Εγώ είμαι υπερ του μεγάλου προβολέα για αυτό το λόγο που αναφέρεις και εσυ και πιστεύω οτι τα μοδάτα λυχνάρια είναι για φιγούρα. Ένα φιλαράκι που έχει το ER - 6 N μου είπε ότι στις στροφές μετά τη Χαλκίδα προς Κάρυστο που ταξίδεψε βράδυ και με ελλιπή φωτισμό του βγήκε η ψυχή να το φέρει και σε κάθε περίεργη στροφή διόρθωνε γιατί δεν έβλεπε που ήταν ή κορυφή της στροφής. Απο οτι μου είπε θα κοιτάξει να του βάλει xenon γιατί δεν παλεύεται.

'Εχεις δίκιο για τον αέρα και εγω έχω να φάω πολύ με το γυμνό. Δεν με χαλάει το semi-fairing και είναι και πολύ όμορφο σαν μηχανή με αυτό, αλλά είμαι λάτρης των γυμνών. Επίσης σκέφτομαι ότι επειδή θα έχει διπλή χρήση (και μέσα και έξω από την πόλη), μήπως το fairing κάνει πιο δύσκολο τον ελιγμό από οτι στο γυμνό. Θα μου πεις όλα συνήθεια είναι, απλά για να κανουμε και την δουλειά μας πιο εύκολα. Αμα το ήθελα μόνο για την πόλη θα έπαιρνα παπί ή κανά σκούτερ, αλλά θέλω και να το διασκεδάζω με την μηχανή. Άλλωστε είδα σε ένα άλλο thread ένα φίλο που παρήγγειλε fairing και το φόρεσε πάνω στο γυμνό, οπότε άμα δούμε τα δύσκολα με τον αέρα θα πάμε για εκεί.

Αμα το πάρω φίλε και παίξει εκδρομή θα είμαι μέσα

Βέβαια στην αρχή θα πηγάίνω σαν κότα, το ξέρω, αλλά όλα γίνονται με υπομονή και πολλά χιλιόμετρα...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

IT'S BETTER TO BURN OUT...THAN TO FADE AWAY

Δεν ενοχλεί το μισοfairing στην πόλη αφού δεν αυξάνει το πλάτος της μοτοσικλέτας ιδιαίτερα. Είναι πιο στενό από το τιμόνι. Κυνηγητό με παπιά και σκούτερ πάντα χάνουν εκτός από το πολύ πολύ πυκνό που είναι ιδιαίτερα σπάνιο... Και τους ξαναπιάνεις αμέσως μετά. Αν και τελικά, πάει πιο γρήγορα ο πιο βλαμμένος που παίρνει ρίσκα. Και δεν κερδίζει χρόνο στην ουσία...

Μέσα στη στροφή δεν φωτίζει καμία μοτοσικλέτα. Ειδικά μόλις γείρει, ο προβολέας πλέον φωτίζει πάνω και κάτω και ελάχιστα μέσα. Εξάλλου ο δρόμος εκεί που λες και μέρα είναι δύσκολος γιατί είναι σπασμένος και σφιχτός, δεν βγαίνει καθόλου εύκολα με ότι και να πας νύχτα. Δεν φταίει το ER-6...

Σε όσες βόλτες έχουμε πάει, πάμε παρέα χαλαρότατα και οικονομικά, οπότε και ο ρυθμός κότας είναι υπεραρκετός για να ακολουθήσεις. Με το καλό...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Cbf600 Vs Suzuki Bandit 650
    από panavour στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 21:16
  2. Suzuki Bandit 650 vs Yamaha fz6?
    από Elle στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 19:34
  3. ΑΓΟΡΑ Suzuki Bandit 650s
    από MANSFAK στο forum Suzuki Bandit