Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Επιχείρηση (σκέψεις ανοίγματος ουζερί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το φέρνει η κουβέντα να γίνομαι κακός , αλλα η συμβίωση στην ίδια δουλειά φθείρει το ζευγάρι (ειδικά δουλειές με πολλές απαιτήσεις και δυσκολίες)

Τεσπα, εάν τα βρεις όλα καλά κι εχεις όρεξη και μπορέσεις να πάρεις το δάνειο που θες, βάλε μπρος και πες μας που θα είναι να έρθουμε να πιούμε ενα ποτηράκι.

(προς θεού μην αρχίσεις τα κεράσματα, θα μπεις μέσα απο το καλημέρα :rotflmao: )
    θα βοηθησει απλα δεν θα παρατησει την υπαρχουσα δουλεια της για να ναι συνεχεια στο μαγαζι
    βρε κατσε να γινει και θα γινει του κερασματος

το θεμα ειναι και για αυτο σας ρωταω με βαση τις δικες μου προυποθεσεις εσεις θα κανατε αυτο το βημα?θα ρισκαρατε?
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    "Μονάχος σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα"

συνεργασίες με 'φίλους', γυναίκες κλπ κλπ δεν είναι για επιχειρήσεις.... εκτός αν το βλέπεις 'χαλαρά' οπότε θα κινδυνεύεις να γίνεις στατιστική.

Πρέπει να το παλέψεις ΜΟΝΟΣ σου και να στηριχτείς στην οικογένεια σου μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις....στην δουλεία σου εσύ πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις γιατί "opinions are like assholes......everybody has one" και δεν σε παίρνει να το συζητάτε και πολύ

Καλή σου τύχη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οπως εγραψαν και πολλοι αλλοι, οτι εχει σχεση με φαγητο και πιωμα στην Ελλαδα, απαιτει ολα τα ΣΚ και τις αργιες να εισαι στις επαλξεις...τωρα με τον καιρο που εχει εξω μπορει να σκεφτεσαι "ελα μωρε και τι εγινε;" αλλα οταν θα ερθει η ανοιξη - καλοκαιρι, ο ηλίος λαμπει και γενικα ολοι ειναι στο φευγα, εσυ θα πρεπει να εισαι στο μαγαζι, για να εξυπηρετησεις ακομα και μια παρεα...

αν εισαι απολυτα συνειδητοποιημενος και αποφασισμενος, οκ, αλλιως ειναι τρελο ζορι.

Το θετικο με τις επιχειρησεις φαγητου και πιωματος στην Ελλαδα παλι, ειναι οτι αν εχεις καποια ποιοτικα στανταρ και λογικες τιμες θα πιασεις σιγουρα! Εδω πανε και τα σκανε για να πιουνε μπομπες και να φανε αψητα κρεατα, φαντασου να εισαι καλος τι θα γινει...

θα πρεπει ομως να εισαι προετοιμασμενος και για καποια αλλα πραγματακια, πρωτα απο ολα για τους γειτονες που μπορει να στραβωσουνε και κατα δευτερο με τους διαφορους τυπους που ζητανε προστασιες κτλ...δεν λεω οτι θα συμβει σιγουρα, αλλα να το εχεις στο νου σου.

Απο εκει και επειτα η επιλογη της τοποθεσιας και το υφος του μαγαζιου προσελκυουν και αναλογη πελατεια...μπορει να συμβιβαζεσαι με αναρχοφρικουλες που βαζουν ρεφενε για να παρουν μια μπυρα, μπορει να πολυησεις "υφος" και να μαζεψεις εντεχνο εναλλακτικους (που εχουν περισσοτερα φραγκα παντως) μπορει χιλια δυο...

αποψη μου: εχεις δει τι γινεται με την αναζητηση για "στεκι" που θα εξυπηρετει τις συναντησεις του forum...φτιαξε ενα bike friendly χωρο και χωσου σε forum, λεσχες κτλ-κτλ...δεν χρειαζεται να ειναι καφετερια...ακομα και καφενες, ουζερι, τσιπουραδικο θα κανει δουλεια

αν το αποφασισεις, καλη επιτυχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οπως εγραψαν και πολλοι αλλοι, οτι εχει σχεση με φαγητο και πιωμα στην Ελλαδα, απαιτει ολα τα ΣΚ και τις αργιες να εισαι στις επαλξεις...τωρα με τον καιρο που εχει εξω μπορει να σκεφτεσαι "ελα μωρε και τι εγινε;" αλλα οταν θα ερθει η ανοιξη - καλοκαιρι, ο ηλίος λαμπει και γενικα ολοι ειναι στο φευγα, εσυ θα πρεπει να εισαι στο μαγαζι, για να εξυπηρετησεις ακομα και μια παρεα...

αν εισαι απολυτα συνειδητοποιημενος και αποφασισμενος, οκ, αλλιως ειναι τρελο ζορι.

Το θετικο με τις επιχειρησεις φαγητου και πιωματος στην Ελλαδα παλι, ειναι οτι αν εχεις καποια ποιοτικα στανταρ και λογικες τιμες θα πιασεις σιγουρα! Εδω πανε και τα σκανε για να πιουνε μπομπες και να φανε αψητα κρεατα, φαντασου να εισαι καλος τι θα γινει...

θα πρεπει ομως να εισαι προετοιμασμενος και για καποια αλλα πραγματακια, πρωτα απο ολα για τους γειτονες που μπορει να στραβωσουνε και κατα δευτερο με τους διαφορους τυπους που ζητανε προστασιες κτλ...δεν λεω οτι θα συμβει σιγουρα, αλλα να το εχεις στο νου σου.

Απο εκει και επειτα η επιλογη της τοποθεσιας και το υφος του μαγαζιου προσελκυουν και αναλογη πελατεια...μπορει να συμβιβαζεσαι με αναρχοφρικουλες που βαζουν ρεφενε για να παρουν μια μπυρα, μπορει να πολυησεις "υφος" και να μαζεψεις εντεχνο εναλλακτικους (που εχουν περισσοτερα φραγκα παντως) μπορει χιλια δυο...

αποψη μου: εχεις δει τι γινεται με την αναζητηση για "στεκι" που θα εξυπηρετει τις συναντησεις του forum...φτιαξε ενα bike friendly χωρο και χωσου σε forum, λεσχες κτλ-κτλ...δεν χρειαζεται να ειναι καφετερια...ακομα και καφενες, ουζερι, τσιπουραδικο θα κανει δουλεια

αν το αποφασισεις, καλη επιτυχια
    ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε σε γενικες γραμμες τα χω στο νου μου αυτα.
    παντως αν ερθουν για προστασια σε ενα κουτουκακι ε τοτε τι να πω!
    οσο για τους αναρχοφρικουλες πιστεψε με οτι αν ημπυρα εχει 3 ευρω (0.5λτ)ξερεις ποσες πινουνε!!!το βλεπω καθημερινα
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε σε γενικες γραμμες τα χω στο νου μου αυτα.
    παντως αν ερθουν για προστασια σε ενα κουτουκακι ε τοτε τι να πω!
    οσο για τους αναρχοφρικουλες πιστεψε με οτι αν ημπυρα εχει 3 ευρω (0.5λτ)ξερεις ποσες πινουνε!!!το βλεπω καθημερινα

προστασια σε κουτουκι; ρε φιλε εδω ζητανε απο περιπτερα και απο καντινες με βρωμικο, στο κουτουκι θα κολησσουν;

...τεσπα... με 5.000? κατι θα κανουμε ρε φιλε, δεν θα σε ενοχλησουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

...τεσπα... με 5.000? κατι θα κανουμε ρε φιλε, δεν θα σε ενοχλησουν...

...
    Έχεις δουλέψει ποτε σε τέτοιο ή παραπλήσιο μαγαζί; Εαν όχι, θα στο πρότεινα για λίγο καιρό για να δεις τα πράγματα απο "μεσα" και να αποκτήσεις μερικες γνώσεις σχετικά με τα πως και τι της διαχείρισης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έχεις δουλέψει ποτε σε τέτοιο ή παραπλήσιο μαγαζί; Εαν όχι, θα στο πρότεινα για λίγο καιρό για να δεις τα πράγματα απο "μεσα" και να αποκτήσεις μερικες γνώσεις σχετικά με τα πως και τι της διαχείρισης
    εχω δουλεψει ως barman σε 2-3 μαγαζια για 1 1/2 χρονο περιπου
    εχω δει πεντε πραγματα αλλα σιγουρα ειναι πολλα ακομη

εχω δουλεψει ως barman σε 2-3 μαγαζια για 1 1/2 χρονο περιπου
    εχω δει πεντε πραγματα αλλα σιγουρα ειναι πολλα ακομη
    Τρέξε βρες ενα ρακάδικο / μεζεδοπωλείο και δουλεψε κανενα 3μηνο - 4μηνο

Θα δεις πολλά, μπορεί να αλλάξεις και γνώμη :rotflmao:

Δεν έχει σχέση η δουλειά του μπαρμαν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν ειναι και ασχημη ιδεα,thanx φιλε

αναμενω και αλλες αποψεις

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Υπολογισε και ΤΑΕ για αρχη κανα 400 το διμηνο μετα απο 5 χρονια κανα 600,στα 10 χρονια 800.
    Ρευμα κανα 2000 το 4μηνο.τηλεφωνο, εφορια (συνεταιρος νταβαντζης) Ικα αν εχεις υπαλληλο και υπολογισε και το τσιγαρο γιατι θα σφιξουν οι κωλοι στο προσεχες μελλον.

Αν μπορεις στην αγορα σαν υπαλληλος να παρεις κανα 1200......., ξεχνα το.

Καλη τυχη οτι και αν αποφασισεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Υπολογισε και ΤΑΕ για αρχη κανα 400 το διμηνο μετα απο 5 χρονια κανα 600,στα 10 χρονια 800.
    Ρευμα κανα 2000 το 4μηνο.τηλεφωνο, εφορια (συνεταιρος νταβαντζης) Ικα αν εχεις υπαλληλο και υπολογισε και το τσιγαρο γιατι θα σφιξουν οι κωλοι στο προσεχες μελλον.

Αν μπορεις στην αγορα σαν υπαλληλος να παρεις κανα 1200......., ξεχνα το.

Καλη τυχη οτι και αν αποφασισεις.
    δεν με ενδιαφερει να βγαλω πολλα λεφτα οσο το να κανω κατι που να με ευχαριστει και να μην εχω καποιον πανω απο το κεφαλι μου και 1200 ευρω να βγαζω το μηνα ικανοποιημενος θα ειμαι

αυτο που με αγχωνει περισοτερο ειναι η περιπτωση να μην παει καλα να το κλεισω και να βρεθω χωρις δουλεια και με ενα δανειο στην πλατη

Σε μαγαζιά υγειονομικού χαρακτήρα, ένα θεματάκι που θα σου ζητηθεί προκειμένου να βγάλεις άδεια είναι και η τήρηση κανόνων πυροπροστασίας.
    Πριν ανοιξει το μαγαζί γίνεται επιθεώρηση από την πυροσβεστική όπου θα πρέπει να έχεις σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης στην κουζίνα, πυροσβεστήρες και τυχόν ξύλινες επιφάνειες (ταβάνι, τοίχοι, πατώματα) θα πρέπει να είναι περασμένες με μία ειδική πυράντοχη στρώση ενός υλικού του οποίου το όνομα μου διαφεύγει . .

Τα αναφέρω αυτά επειδή είναι ακριβούτσικα, δεν παίζει το . . "νταξ μωρέ πήρα έναν πυροσβεστήρα και είμαι ωραίος!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Αμα σε παίρνει 1-2 χρονάκια να μην έχεις έσοδα και μπορείς να συντηρηθείς με ότι έχεις στην άκρη καλώς, αλλίως αστο ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
    Σε μαγαζιά υγειονομικού χαρακτήρα, ένα θεματάκι που θα σου ζητηθεί προκειμένου να βγάλεις άδεια είναι και η τήρηση κανόνων πυροπροστασίας.
    Πριν ανοιξει το μαγαζί γίνεται επιθεώρηση από την πυροσβεστική όπου θα πρέπει να έχεις σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης στην κουζίνα, πυροσβεστήρες και τυχόν ξύλινες επιφάνειες (ταβάνι, τοίχοι, πατώματα) θα πρέπει να είναι περασμένες με μία ειδική πυράντοχη στρώση ενός υλικού του οποίου το όνομα μου διαφεύγει . .

Τα αναφέρω αυτά επειδή είναι ακριβούτσικα, δεν παίζει το . . "νταξ μωρέ πήρα έναν πυροσβεστήρα και είμαι ωραίος!"
    ναι το γνωριζω οτι υπαρχουν παρα πολλες λεπτομερειες τυπου τοσα τετραγωνικα το μαγαζι τοσα τερταγωνικα πρεπει να ναι η τουαλετα,τοσα τραπεζια πρεπει να υπρχουν,το πατωμα της κουζινας τοσους ποντους παχος κλπ κλπ και οτι πρεπει να γινουν μελετες στο χωρο...
    και οχι μονο ειναι ακριβουτσικα αλλα τις περισοτερες φορες χρειαζετε και το απαραιτητο "λαδι"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει
    από PALADIN στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 13:24
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων