Κάποιος γνωστός μου τα έβαλε... και μου είπε πως δεν υπάρχει πλέον το Windows Movie maker... Αληθεύει κάτι τέτοιο?![]()
Κάποιος γνωστός μου τα έβαλε... και μου είπε πως δεν υπάρχει πλέον το Windows Movie maker... Αληθεύει κάτι τέτοιο?![]()
Ναι, δεν υπάρχει πια σαν core χαρακτηριστικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αλλά: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
λέω να τα βάλω και εγώ...
vista δεν τα άγγιξα ποτέ... και είμαι φανατικός των XP και της γρήγορης απόκρισης.... για να δούμε!
...
Σβήστα :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχω βίστα.![]()
Εσύ παληκάρι μου είσαι 64μπιτος από nickname.
Περιμένω κι εγώ τα 7άρια από την Τoshiba που συνεργάστηκε με την Microsoft για να τα στείλουν δωρεάν (σχεδόν δηλάδη, μια 30άρα θα πλΕρώσω) σε όσους αγόρασαν πρόσφατα pc με εγκατεστημένα τα Vista.
Χοντρά χοντρά επειδή εγώ δεν ξέρω κινέζικα, το pc μου έδεινε τη δυνατότητα να εγκαταστήσω και τα 32μπιτα αλλά και τα 64μπιτα (εγώ έβαλα τα 32) και το ίδιο θα μπορώ να κάνω και με τα 7άρια όταν με το καλό τα παραλάβω. Ποια να βάλω ωρέ και ποια είναι η ουσιαστική τους διαφορά;
![]()
Άντε πάρτε κι ένα βιντεάκι από τα Windows 7 με μοτοσυκλετιστικό (ξέχασα πως λένε την επιφάνεια εργασίας στα εγγλέζικα)
32Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χοντρά χοντρά επειδή εγώ δεν ξέρω κινέζικα, το pc μου έδεινε τη δυνατότητα να εγκαταστήσω και τα 32μπιτα αλλά και τα 64μπιτα (εγώ έβαλα τα 32) και το ίδιο θα μπορώ να κάνω και με τα 7άρια όταν με το καλό τα παραλάβω. Ποια να βάλω ωρέ και ποια είναι η ουσιαστική τους διαφορά;
![]()
Είναι αρκετά χοντρά;
Ναι ρε οκ στραβώθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
32
Είναι αρκετά χοντρά;![]()
Με τα 64 θα δουλεύει πιο αργά το πισί;![]()
εγώ θα πάω για 64 πάντως....
το αν θα πάει πιο αργά ή πιο γρήγορα είναι καθαρά θέμα hardware... οι σύγχρονοι επεξεργαστές θέλουν το 64άρι τους!![]()
...
Αααα άρα είναι θέμα "βάρους" για τον επεξεργαστή αν κατάλαβα καλά. Μωρέ τα 32 θα ξαναβάλω να σπαμμάρω γρήγορα και εύκολα χωρίς κολλήματα, αν μου καταργήσει κι εκείνα τ'αναθεματισμένα 30sec από ποστ σε ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
εγώ θα πάω για 64 πάντως....
το αν θα πάει πιο αργά ή πιο γρήγορα είναι καθαρά θέμα hardware... οι σύγχρονοι επεξεργαστές θέλουν το 64άρι τους!![]()
![]()
Πρέπει να γίνεις "γενικός" γι' αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
αν μου καταργήσει κι εκείνα τ'αναθεματισμένα 30sec από ποστ σε ποστ...![]()
...
Να μου λείπει το βύσσινο...!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πρέπει να γίνεις "γενικός" γι' αυτό...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αααα άρα είναι θέμα "βάρους" για τον επεξεργαστή αν κατάλαβα καλά. Μωρέ τα 32 θα ξαναβάλω να σπαμμάρω γρήγορα και εύκολα χωρίς κολλήματα, αν μου καταργήσει κι εκείνα τ'αναθεματισμένα 30sec από ποστ σε ποστ...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
64 bit windows ,δεν εχει νοημα να χρησιμοποιησετε,αν δεν τρεχετε βαριες εφαρμογες επεξεργασιας βιντεο ,επεξεργασιας εικονας autocad ,και τετοια...που σημαινει οτι τα 64 χρησιμευουν σε επαγγελαμτιες πιο πολυ.τωρα αν θελετα να βαλετε για να λετε στους φιλους σας οτι "κοιτα εγω εχω τα 64" ,μια χαρα ειναι...![]()
![]()
Ή αν έχεις 4GB RAM και πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
64 bit windows ,δεν εχει νοημα να χρησιμοποιησετε,αν δεν τρεχετε βαριες εφαρμογες επεξεργασιας βιντεο ,επεξεργασιας εικονας autocad ,και τετοια...που σημαινει οτι τα 64 χρησιμευουν σε επαγγελαμτιες πιο πολυ.τωρα αν θελετα να βαλετε για να λετε στους φιλους σας οτι "κοιτα εγω εχω τα 64" ,μια χαρα ειναι...![]()
![]()
...