Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 223

Θέμα: καλές μηχανές υπάρχουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Eνα tiger θα σε βολέψει σε όλα.

Τα κάνει όλα μια χαρά, αλλα δεν πολυσυμφέρει σαν τιμή. Εχουν αρχίσει να βγαίνουν και μεταχειρισμένα πάντως.

φίλε μου έχω δώσει κοντά 10.000 για σκούτερ... οπότε δεν μιλάω για τιμή θα με πάρετε στο ψιλό!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Εάν έχεις δώσει 10.000 για scooter, ξέχνα το Versys που πρότεινα και χτύπα ένα Tiger. Ουσιαστικά το Versys κάνει σχεδόν ότι κάνει το Tiger, σε μικρότερη κλίμακα βέβαια, με αρκετά λιγότερα χρήματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
    φίλε μου έχω δώσει κοντά 10.000 για σκούτερ... οπότε δεν μιλάω για τιμή θα με πάρετε στο ψιλό!
    Με 8-9 χιλιάρικα (αναλόγως χρονιάς και χιλιομέτρων) βρίσκεις tiger 1050.

Είναι ότι χρειάζεσαι, έχει και σπορ χαρακτήρα, κάνει και ταξίδι, έχει γκάζι, έχει ροπή, βολικό στην πόλη και λόγω θέσης οδήγησης.

Δε βάζει και φωτιά στην άσφαλτο , ούτε κυνηγάει τελικές, αλλά με ένα ζευγάρι καλά λάστιχα κι ένα ζευγάρι καλά χέρια , το μηχανάκι

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    2 λαλούν και 3 χορεύουν
    4 λαλούν και 6 χορεύουν

Μέλος, σκέτο
    Βασικά όλες οι (καινούργιες) μηχανές είναι μια χαρά αλλά οι αναβάτες τους σπάνια είναι οι κατάλληλοι. Εν πάσει περιπτώσει όμως, και μιας και μου αρέσει να «τρομοκρατώ» τον κόσμο, αν με το scooter νομίζεις ότι «στρίβεις» καλύτερα να πάρεις το πολύ ένα CB 600 (έχει και ABS), να μάθεις πρώτα να οδηγάς και (πολύ) αργότερα να ανέβεις κατηγορία.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με 8-9 χιλιάρικα (αναλόγως χρονιάς και χιλιομέτρων) βρίσκεις tiger 1050.

Είναι ότι χρειάζεσαι, έχει και σπορ χαρακτήρα, κάνει και ταξίδι, έχει γκάζι, έχει ροπή, βολικό στην πόλη και λόγω θέσης οδήγησης.

Δε βάζει και φωτιά στην άσφαλτο , ούτε κυνηγάει τελικές, αλλά με ένα ζευγάρι καλά λάστιχα κι ένα ζευγάρι καλά χέρια , το μηχανάκι

Καπετάνιε καλός ο Τίγρης αλλά το Hornet 900 τα κάνει αυτα με τα μισά λεφτά σήμερα, απλά θέλει ενα τζαμάκι.
    Και είναι και Honda

Το οτι είναι Honda σημαίνει οτι δεν κοιτας ποτέ την στάθμη λαδιών ανάμεσα στις αλλαγές και ρύθμιση βαλβίδων χρειάζεται για πρωτη φορά γύρω στις 70.000 χλμ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    4 λαλούν και 6 χορεύουν
    8 λαλουν και 12 χορευουν

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    8 λαλουν και 12 χορευουν

Τα ρέστα μου...

:hypnotize

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Τα ρέστα μου...

:hypnotize
    Τι πρόβλημα έχετε όλοι οι χορευταράδες?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καπετάνιε καλός ο Τίγρης αλλά το Hornet 900 τα κάνει αυτα με τα μισά λεφτά σήμερα, απλά θέλει ενα τζαμάκι.
    Και είναι και Honda

Το οτι είναι Honda σημαίνει οτι δεν κοιτας ποτέ την στάθμη λαδιών ανάμεσα στις αλλαγές και ρύθμιση βαλβίδων χρειάζεται για πρωτη φορά γύρω στις 70.000 χλμ.
    Δε διαφωνώ, γι' αυτο έγραψα οτι το tiger δεν πολυσυμφέρει.

Πάντως λάδια ουτε εγώ έχω κοιτάξει ποτέ (ούτε και στο 955)

Για βαλβίδες θα σε γελάσω, πάντως κοντευω τα 30,000 χλμ και δεν ήρθε ακόμα η ώρα τους.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Βασικά όλες οι (καινούργιες) μηχανές είναι μια χαρά αλλά οι αναβάτες τους σπάνια είναι οι κατάλληλοι. Εν πάσει περιπτώσει όμως, και μιας και μου αρέσει να «τρομοκρατώ» τον κόσμο, αν με το scooter νομίζεις ότι «στρίβεις» καλύτερα να πάρεις το πολύ ένα CB 600 (έχει και ABS), να μάθεις πρώτα να οδηγάς και (πολύ) αργότερα να ανέβεις κατηγορία.
    δεν νομίζω οτι στρίβω! στρίβω! αλλιώς θα πήγαινα ευθεία

τωρα αν στρίβω καλά ή οριακά οχι!

παρόλα αυτά στην Πεντέλη και τον Διόνυσο έχω δει κάποιους με street μηχανάκια να δυσκολεύονται να με ακολουθήσουν...

οπότε δεν αρκεί να έχεις μια καλή μηχανή για να μάθεις να στρίβεις...

τα γρηγορότερα μηχανάκια που έχω δει στην ζωή μου live ήταν μια ss κατά την διάρκεια φωτογράφισης περιοδικού στην Πεντέλη, μια triumf στον Διόνυσο και ένα tyfoon στο ίδιο σημείο.

Και στα τρια οι αναβάτες είχαν ξαπλώσει κυριολεκτικά κάτω με πολλά χιλιόμετρα.

πάντως και εγώ νομίζω οτι 1000 κυβικά μου πέφτουν πολλά και θα τα χαραμίσω, οπότε θα πάω για κάτι πιο αδύναμο...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: καλές μηχανές υπάρχουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Το ABS για πολλούς νέους αναβάτες είναι θέμα, αλλά δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να είναι τόσο σημαντικό σαν κριτήριο αγοράς.
    +675

Παλαιό μέλος
    alexarav τι μοντέλο tmax έχεις?

Βασικά με 07 εγώ και αρκετά δικάβαλα ταξίδια, αλλά κυρίως χρήση σκούτερ για να μπαινοβγαίνω στην πόλη καθημερινά (~70km), μπήκα αρκετές φορές στο trip σου...και βγήκα πετώντας. Τι να πάρεις που να τα ψιλοκάνει όλα και που σίγουρα δε θα σ έχει στα συνεργεία?

Βάλε ένα variator στο tmax..θα παρατείνει κι άλλο τη συγκίνηση που σου προσφέρει..ίσως να σε βγάλει απ το trip..

Τελικά που κατέληξα?Πουθενά! Mε τη σιγουριά οτι το tmax θα παραμείνει στα χέρια μου..και οτιδήποτε άλλο θα είναι πάντα 2ο..είτε λόγο χρήσης (περιορισμένης συνήθως για ss, enduro, ψευτο on/off που έπηξε ο τόπος)...είτε λόγο άνεσης, ασφάλειας σε κάθε εποχή για την καθημερινή μου χρήση..

Ένα sport-touring..αν και όποτε έχω λεφτά..(CBF, VFR)..ίσως το σκεφτώ για 2ο..

Το καλοκαιράκι πάντως...το tmax θα με πάει Ισπανία :-)

Καλά ξεμπερδέματα

Υ.Γ όσοι δεν είχαν την τύχη να έχουν ABS σε ολισθηρό οδόστρωμα σε συνδυασμό με φρένα πανικού, είχαν την ατυχία έστω μιας χαζής ζεστής σούπας..

To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

χαλαρα hayabusa...του βγαζεις τα πλαϊνα φαιρινγκ κι εχεις ενα καταπληκτικο μηχανακι για τα παντα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 18:23
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 14:37
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  4. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4