εντάξει μωρέ...
για αυτό υπάρχουν και οι εξαιρέσεις... για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα οτι διαφωνούμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
εντάξει μωρέ...
για αυτό υπάρχουν και οι εξαιρέσεις... για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα οτι διαφωνούμε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εντάξει μωρέ...
Gandalf
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Παίδες καταρχήν ευχαριστώ για τις απόψεις κ να συμπληρώσω ότι
Από την πέμπτη δημοτικού που πήρα ένα σαραβαλάκι μηχανάκι στα χέρια μου (ακόμα το έχω κ μου θυμίζει πολλά) που ήταν κάποιου συγγενή που άφηνε τα κλειδιά επάνω (άλλες εποχές τότε όχι όπως τώρα που κ να το χτίσεις σε τοίχο στο βουτάνε) προσπαθούσα να προβλέψω τις κινήσεις των υπόλοιπων οδηγών γιατί πιστεύω ότι δεν μας βλέπουν! ! !
Το κράνος όταν παίρνω το σκούτερ το φοράω κ δεν το φοράω αλλά όταν κάνω πάνω απο 2-3χμ το παίρνω όπως κ να έχει.
Η παρέα μου επειδή κυκλοφορούν με μηχανάκια σχεδόν όλοι, τις περισσότερες φορές φοράμε κράνος αλλά όσο πάει το αγαπάμε κ πιο πολύ κ το εντάσσουμε στην καθημερινότητά μας.
Πάντως για το συμβάν όλα έγιναν πολύ γρήγορα κ λόγο μεγάλης κούρασης δεν είχα κ 100% τις αντίληψης μου. Τέλος καλό όλα καλά όμως, το πήρα το μάθημά μου!
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
χωρισε τη την γκαντεμογατα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
περα απο την πλακα παντα κρανος και οι δυο σας..
δεν ειναι θεμα προληψεων, ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ στατιστικα οτι συμβαινουν ατυχηματα σε ολους μας
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Προσοχη πλεον περισσοτερη κρανος για να ειμαστε παντα σιγουροι και περαστικα
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!