Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Τι γνώμη έχετε για το πρώτο Honda Hornet 600?????

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre

χαλάνε ωρέ τα ducati?*

:rotflmao:

*

χαχαχαχα...εν τω μεταξύ...επειδή με απασχόλησε το θέμα...είναι συνωνυμία...δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους...είναι σαν να λέμε "Παπαδόπουλος"
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    ο μόνος ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις τι μοντέλο είναι, είναι ο αριθμός πλαισίου...
    Τα χιλιόμετρα, μου ακούγονται απελπιστικά λίγα...

Το δικό μου που είναι το επόμενο από αυτό...(άρα σχεδόν ολόιδιο από μέσα )το μόνο που μου έχει βγάλει είναι ένας ανορθωτής (οποία έκπληξις ) στα 40κάτι χιλιάδες χλμ...Από αξιοπιστία δε νομίζω να έχεις θέματα...Μόνο από κάποια αστοχία ή κάποια μλκια του προηγούμενου/προηγούμενων ιδιοκτητών (όχι καλή συντήρηση, κλπ,κλπ ) Από αξιοπιστία δηλαδή, είναι...αξιόπιστο

εάν μπορέσεις βάσει αριθμού πλαισίου να διαπιστώσεις ότι ανήκει σε αυτόν τον αιώνα και όχι στον προηγούμενο και στο δίνει γύρω στα 2500 (το πολύ) είναι καλή αγορά...αλλιώς...δεν αξίζει...

καλές αγορές

Υπαρχει κάπου στο νετ που τσεκαρω με τον αριθμό πλαισίου ή μονο μεσω αντιπροσωπειας???
    Για τα χλμ ,δε μπορεις σε τέτοιες μηχανες να ξέρεις,πάντως ειναι-δεν ειναι πραγματικά μόνο αισθητική διαφορά έχει...Αυτο με τον ανορθωτη το είχα και στο Βρος,δε με παρεξενεύει...
    Από κατανάλωση εσυ odt τι βγάζεις???(το ξέρω επιμένω πολυ στο συγκεκριμένο θέμα,αλλα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
    Για τα χλμ ,δε μπορεις σε τέτοιες μηχανες να ξέρεις,πάντως ειναι-δεν ειναι πραγματικά μόνο αισθητική διαφορά έχει...Αυτο με τον ανορθωτη το είχα και στο Βρος,δε με παρεξενεύει...
    Από κατανάλωση εσυ odt τι βγάζεις???(το ξέρω επιμένω πολυ στο συγκεκριμένο θέμα,αλλα...)
    Θα διαφωνήσω... το ίδιο έχει ταλαιπωρηθεί ένα μηχανάκι με 30.000 και το ίδιο με 130.000χλμ? και γιατί να μην το ξέρεις όταν το αγοράζεις?

Από κατανάλωση με το 17αρι τεπόζιτο...εξαρτάται...με τέρμα γκάζι και 200+ σταθερά στο κοντέρ έβγαλε 150 μέχρι τη ρεζέρβα...αλλιώς κατά μέσο όρο βγάζει γύρω στα 200 με καθημερινή μικτή χρήση...

Υπαρχει κάπου στο νετ που τσεκαρω με τον αριθμό πλαισίου ή μονο μεσω αντιπροσωπειας???
    για το συγκεκριμένο, σου απάντησα με πμ...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια

Pics

Θα διαφωνήσω... το ίδιο έχει ταλαιπωρηθεί ένα μηχανάκι με 30.000 και το ίδιο με 130.000χλμ? και γιατί να μην το ξέρεις όταν το αγοράζεις?

Από κατανάλωση με το 17αρι τεπόζιτο...εξαρτάται...με τέρμα γκάζι και 200+ σταθερά στο κοντέρ έβγαλε 150 μέχρι τη ρεζέρβα...αλλιώς κατά μέσο όρο βγάζει γύρω στα 200 με καθημερινή μικτή χρήση...

για το συγκεκριμένο, σου απάντησα με πμ...

Δίκιο έχεις,συμφωνώ κι εγω μαζί σου αλλα πως θα ξέρει κανεις τα πραγματικα χλμ μιας μηχανης 10ετιας που εχει αλλαξει πολλά χέρια,όταν ούτε βιβλιαρακια υπαρχουν,ούτε τπτ αλλο,οπότε γιαυτο σου το είπα αυτο....

Το είδα το πμ,μόλις θα ξέρω αριθμό!!!ΤΗΑΝΧ!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δίκιο έχεις,συμφωνώ κι εγω μαζί σου αλλα πως θα ξέρει κανεις τα πραγματικα χλμ μιας μηχανης 10ετιας που εχει αλλαξει πολλά χέρια,όταν ούτε βιβλιαρακια υπαρχουν,ούτε τπτ αλλο,οπότε γιαυτο σου το είπα αυτο....
    Δεν θα ξέρεις και ακριβως πόσα έχει αλλά μια μηχανή 30.000 απο μια 130.000 φαίνεται απο μακριά.
    Πάρε μαζί σου κάποιον που να ξέρει να την 'διαβάσει'.

Τα χιλιόμετρα φαίνονται σε πολλά σημεία που δεν θα έχουν αλλαχτεί, πατούρα στους δίσκους, λιωμένα λάστιχα στα μαρσπιέ κλπ κλπ.

Με 30.000 χιλιόμετρα θα εχει αλυσιδογράναζα μαμα ακόμα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Question

ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα που ξαναδιαβαζω το θέμα που υστερει το 130\70\16 με το 120\70\17 των μεταγενέστερων Χορνετ;;;Είναι πραγματικα πιο ασαφες ή είναι απλα θεωρείες όλα αυτα????

ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα που ξαναδιαβαζω το θέμα που υστερει το 130\70\16 με το 120\70\17 των μεταγενέστερων Χορνετ;;;Είναι πραγματικα πιο ασαφες ή είναι απλα θεωρείες όλα αυτα????
    πάρε αυτό με τον 17αρη τροχό...να μην έχεις πρόβλημα και στην εύρεση ελαστικών...
    …αν

Pics

πάρε αυτό με τον 17αρη τροχό...να μην έχεις πρόβλημα και στην εύρεση ελαστικών...

Η αληθεια είναι οτι εν τελει λογω καλης προσφορας-καταστασης ειμαι πολυ κοντα σε ενα Χορνετ με 16αρι τροχο,και απ'οτι εψαξα δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με την ανευρεση ελαστικων,ολες οι εταιριες βγαζουνε στις διαστασεις αυτες,απλα οχι όλους τους τύπους...Τώρα για τη συμπεριφορα(το βολταρα κιολας) δε παρατήρησα κατι,βεβαια σε ενα τυεταρτο βολτα τι να πρωτοκαταλαβεις...

υπο νορμάλ συνθήκες μπορεί να μη τρέχει κάστανο αλλά σε μια ενδεχόμενη δύσκολη κατάσταση, ο 16άρης θα σε στείλει αδιάβαστο...

είναι μια απο τις μαλακισμένες εμμονές της χόντα γαμω το φελέκι τους ... τι να πεις

ψάξε για 17αρι

Αδερφε εχω τη παραπανω μηχανη,του 01 με αδεια 04 και τη πουλαω 3000.εχω πολλα εξτρα επανω της και ειναι σε αριστη κατασταση με δεκτο ΚΑΘΕ ελεγχο.χρωμα μπλε.6944153611,χρηστος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p261109_15.36.jpg 
Προβολές:	337 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	181693

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    εγω που ειχα 98αρι με 16 αρι τροχο το προτιμουσα απο το 17 αρι γιατι βουταγε καλυτερα στις στροφες. φυσικα αυτο ειναι θεμα προτιμησης. γυρω στα 200 χλμ αυτονομια ειναι αποδεκτα μεσα στην πολη με ηπια οδηγηση χωρισ κανιβαλισμους. κ κανει κατι σουζες..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από theofilos888
    εγω που ειχα 98αρι με 16 αρι τροχο το προτιμουσα απο το 17 αρι γιατι βουταγε καλυτερα στις στροφες. φυσικα αυτο ειναι θεμα προτιμησης. γυρω στα 200 χλμ αυτονομια ειναι αποδεκτα μεσα στην πολη με ηπια οδηγηση χωρισ κανιβαλισμους. κ κανει κατι σουζες..........
    ΤΗΑΝΧ φιλε μου,προς το παρον κανω υπομονη μεχρι την ανοιξη γιατι ετυχαν κατι απροοπτα να μαζεψω Λ7 και ψαχνω μαλλον για μοντελο 05-06 με τα USD μπροστα...Αν δε κατσει θα παρω αυτο με τη 16αρα μπροστα!!:smilea:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι γνωμη εχετε για το Motorkote;;;;
    από ela ela στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2005, 20:35
  2. Τι γνωμη εχετε για το κρανος της Hjc της Colori
    από ela ela στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 22:46
  3. Τι γνώμη έχετε για το Suzuki ΒΑndit 650 2005 ?
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2005, 23:38
  4. Τι Γνωμη ΕΧετε Για Το Dr-z400e
    από dinos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2005, 00:45
  5. Τι γνώμη έχετε για το νέο Anti-XT της HONDA?
    από Julius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ