5 bit ο το κοντέρ σου εσένα? τι λειτουργικό τρέχει? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α όχι! Το CBF όταν το πήρα έγραφε 0 και μάλιστα όχι ένα αλλά πέντε!:o :rotflmao:
5 bit ο το κοντέρ σου εσένα? τι λειτουργικό τρέχει? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α όχι! Το CBF όταν το πήρα έγραφε 0 και μάλιστα όχι ένα αλλά πέντε!:o :rotflmao:
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
το σπίτι μου είναι απέναντι από την suzuki και στα 800 μέτρα είναι και η yamaha.. 2 χρόνια νταλίκα να ξεφορτωνει μηχανακια δεν έχω δειΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
H δική μου... 0.00 km![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
και η δική μου 0 έγραφε, αν και το μαγαζί παραδέχτηκε ότι την οδήγησε από Συγγρού σε Ηλιούπολη![]()
βλέπετε η ντίζα βγαίνει πάαααααρα πολύ εύκολα![]()
Κουτοπόνηρος (κάποτε) ΈλληνΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ναυτικός?![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στα δικά σας γιατί στα δικά μας δεν κάθονται να ξεφυσσώνουν αισθητήρες..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και η δική μου 0 έγραφε, αν και το μαγαζί παραδέχτηκε ότι την οδήγησε από Συγγρού σε Ηλιούπολη![]()
βλέπετε η ντίζα βγαίνει πάαααααρα πολύ εύκολα![]()
![]()
![]()
Χωρίς πλάκα τώρα, το δικό μου το είδα στο ξυλοκιβώτιο χωρίς μπροστινό τροχό την ώρα που το ξεφόρτωνε η μεταφορική![]()
και χαίρεσαι που στο συναρμολόγησε... ξέρεις ποιος :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στα δικά σας γιατί στα δικά μας δεν κάθονται να ξεφυσσώνουν αισθητήρες..!![]()
![]()
Χωρίς πλάκα τώρα, το δικό μου το είδα στο ξυλοκιβώτιο χωρίς μπροστινό τροχό την ώρα που το ξεφόρτωνε η μεταφορική![]()
:a029: :a029:
Nαι, και λες εσύ να μην τσέκαρα μόλις πήγα σπίτι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και χαίρεσαι που στο συναρμολόγησε... ξέρεις ποιος :rotflmao: :rotflmao:
:a029: :a029::rotflmao:
αφού έφτασες σπίτι... άναψε και κανένα κεράκιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nαι, και λες εσύ να μην τσέκαρα μόλις πήγα σπίτι..!:rotflmao:
![]()
Δουλεύοντας παλιότερα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων αυτό που θα πω είναι πως σχεδόν όλα τα νέα Ι.Χ. κάνουν απο 5 εώς και 10ΚΜ πριν φτάσουν στα χέρια του αγοραστή.
Κάποια τα παίρναμε απο την κεντρική αποθήκη (ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ) μέχρι το μαγαζί που θα γινόταν παραλαβή , κάποια άλλα τα κάναμε μια βόλτα με βγαλμένο sensor (δεν έχουν πια ντίζα) για να είμαστε σίγουροι οτι δουλεύουν σωστά. Η βόλτα γινόταν μέσα στην μάντρα της κεντρικής αποθήκης.
Μόνο αν ο αγοραστής το έχει πάρει απο κεντρική αντιπροσωπεία (π.χ. Chrysler-Jeep Στην Κηφησίας ) όπου τα πάνε νταλίκες, τα έχουν πάρει με 0 ΚΜ στο κοντέρ... αλλά και πάλι έχουν 2-5 ώρες λειτουργίας στο μοτέρ, καθώς ΟΛΑ ΤΑ ΙΧ τα βάζουν μπρος για να δουλέψουν λίγο τα λάδια τους μέσα σε αυτό.
Τώρα για παραλαβή απο τελωνείο, δεν έχω ακούσει... εκτός και αν είναι εισαγωγής Ι.Χ. όπου εκεί βέβαια δεν το παραλαμβάνει νταλίκα αντιπροσωπείας, αλλά ο ίδιος ο αγοραστής.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.