Θανασάκο όπως βλέπεις εγώ δεν έχω πει τίποτα !!!!
Ότι είναι να πω, μετά την Πέμπτη !!!!
![]()
![]()
![]()
Θανασάκο όπως βλέπεις εγώ δεν έχω πει τίποτα !!!!
Ότι είναι να πω, μετά την Πέμπτη !!!!
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
θα σαπουνιζει τα μηχανακια μας με scotch brite :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
στεγνό γρατζούνισμαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα σαπουνιζει τα μηχανακια μας με scotch brite :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΛΛΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ...ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΗΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ...
χμμμμμμμ
και με μένα έγινε αυτό
πριν ούτε δυο μήνες έβαλε αυτοκόλητα και το πήρε ο μηχανικός μου το μηχανάκι πολύ καλά
χμμμμμμμ
ύποπτο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν με εχει καλεσει ποτε να πλυνω το μηχανακι μου εκει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μπορει οποτε εχω κανει προσπαθεια να παω..:rotflmao: :rotflmao:
Δεν θυμαμαι πως πανε στο μαγαζι του και το μηχανακι ειναι χαλια..:rotflmao: :rotflmao:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ????????![]()
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ,ΤΟΣΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ,ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ???
ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΞΥΔΙ??
![]()
![]()
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ..
ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΩΣΩ !!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ?????...................... ΓΙΑ ΜΕΝΑ...![]()
![]()
ΚΙ ΑΝ ΚΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ,ΕΓΩ.....ΕΓΩ.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΩΡΑ....
(κρυφα και παραμερα.......![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ταναση οχι...Μη..ΜΗ Ταναση τι πας να κανεις...ΟΧΙ ΤΑΝΑΣΗ , πλακα κανουν τα παιδια...
Εισαι και σε κρισιμη ηλικια....:rotflmao:![]()
Στειλε ενα χαρτη πως να ερθω τωρα που σε υποστηριξα....![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αν και αποφευγω να το εχω μαζι...Νομιζω οτι θα βοηθησει να πλυθει το μηχανακι φετος....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πανω σ'αυτο θα ηθελα να παρατηρησω οτι:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ...
Τα πλυσιματα του δεν "κρατανε" !!! :rotflmao:
(δεν πανε ουτε 6 μηνες που το'πλυνα και τωρα ειναι παλι μες την μπιχλα :rotflmao: )
Παντως για να πουμε και του αομματου το δικαιο,
δεν ισχυει αυτο:
Εμενα, εκεινη τη "σημαδιακη" ημερα, εριχνε ολη την επιπλωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εμενα μου τη σπαει που οταν βρεχει δεν μου πλενει το μηχανακι!!![]()
μιας κλασικης "μικροαστικης" κουζινας...
το μονο που χρειαζεται για να γινει η δουλεια ειναι το καταλληλο "εναυσμα" !!!
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
ναι παιζει κι αυτο....χμμμ θελει προσοχη ο χειριζμος....Πρωτα με το καλο και με κομπλιμεντα....Μετα λιγο εκνευριζμενα....Μετα απειλη οτι μπορει και να οπλοφορεις....Αν δεν πιασει... επιδειξη του οπλου...Αν δεν καταλαβει...το μηχανακι θα μεινει απλυτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
ναι παιζει κι αυτο....χμμμ θελει προσοχη ο χειριζμος....Πρωτα με το καλο και με κομπλιμεντα....Μετα λιγο εκνευριζμενα....Μετα απειλη οτι μπορει και να οπλοφορεις....Αν δεν πιασει... επιδειξη του οπλου...Αν δεν καταλαβει...το μηχανακι θα μεινει απλυτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ....![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....