![]()
to R exeis?
ναι οπως και συ:rotflmao:
![]()
δεν ειδες τις ακτινικες και τα ohlins στην πρωτη φωτο?Εξαλλου το λεει και το ονομα ducatilove-R !
![]()
Αλλα δεν θα το παιρνα αν δεν ηταν σε σουπερ προσφορα με κατεβασμενη τιμη κατα 5000Ε (μεταχειρ με 1500χλμ, λιγο γρατσουνισμενο αλλα διορθωμενο και χωρις εγγυηση) θα επαιρνα το απλο 'η το S το πολυ αλλα αφου ειχε μονο λιγο υψηλοτερη τιμη απο το S ειπαν να το διαλεξω.![]()
Επππ... ειμαστε βαμμενοι Ducatisti καποιοι(ος) εδω DucatiloveR, και χαιρομαι που ερχονται και αλλοι πραγματικοι Ντουκατιστι..................Αρχικά δημιουργήθηκε από DucatiloveR
ναι εχω αποστολη απο την ducati europe να παω σε ολα τα φορουμ και να κανω προσυλητισμο!:rotflmao:
:rotflmao: ιεραποστολος του Μεγα Ντουκατι! Θα σας κανω ολους ντουκατιστι εδω μεσα!
![]()
![]()
για ελα μια μερα απο το "Πωληται" (τερμα Κολλετη στα Εξαρχεια) που μαζευομαστε καμια 10-15+ Ντουκατιστι συν το παιδι με το καφε, δεν εχουμε 999R στην παρεα, εχουμε 996SPS, 748, 1000-800-750S-SS, Monsters-Μυltistradas κλπ....................
σε περιμενουμε...................................
![]()
![]()
![]()
δηλαδη ειστε οργανωμενοι εσεις, ε? Εγω εχω κολλητο με 998 μονομπραστο, πιτα ''φτιαγμενο'' απο τον ιδιο με κατι ζαντες μουρλια. Πατε και track days ρε παιδια? (για τις φωτογραφιες ρωταω) Παντως αμα εισαι εσυ αυτος με το μονστερ τοτε οντως ξερει πολυ καλα να το χειριζεσαι ευγε!Λιγους ξερω που να στριβουν ετσι με μονστερακι. Και γω παλια πηγαινα στην πιστα στην γερμανια με το RS125 μου και οδηγουσα ενα μονστερ ενος φιλου μου περιστασιακα, και ειναι πρωτη φαση εργαλειο! Αυτο με εκανε μαλιστα να λατρευω τις ντουκατι!
Τωρα για τον καφε λιγουλακι δυσκολο καθως ειμαι στην κρητη με τον ξαδερφο μου και θαμαι ακομα 3 βδομαδες, αλλα επειδη εχει εξετασεις αυτος ισως καταφερω να ανεβω πανω, ισως παω και Σερρες γιατι αποτι μου ειπε ο ξαδερφος ειναι καλη πιστα. Αν μου πειτε καμια ημερομηνια παντως ισως κανονισω να ανεβω.![]()
Παντως τον Αυγουστο θα κατεβω σιγουρα παρεα με τον φιλο με το 998 ισως και 1-2 αλλοι, οποτε θαμαστε και μεγαλυτερη παρεα και στην Αθηνα.
Να και το μοτερ του παιδιου¨
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DucatiloveR
δηλαδη ειστε οργανωμενοι εσεις, ε? Εγω εχω κολλητο με 998 μονομπραστο, πιτα ''φτιαγμενο'' απο τον ιδιο με κατι ζαντες μουρλια. Πατε και track days ρε παιδια? (για τις φωτογραφιες ρωταω) Παντως αμα εισαι εσυ αυτος με το μονστερ τοτε οντως ξερει πολυ καλα να το χειριζεσαι ευγε!Λιγους ξερω που να στριβουν ετσι με μονστερακι. Και γω παλια πηγαινα στην πιστα στην γερμανια με το RS125 μου και οδηγουσα ενα μονστερ ενος φιλου μου περιστασιακα, και ειναι πρωτη φαση εργαλειο! Αυτο με εκανε μαλιστα να λατρευω τις ντουκατι!
Τωρα για τον καφε λιγουλακι δυσκολο καθως ειμαι στην κρητη με τον ξαδερφο μου και θαμαι ακομα 3 βδομαδες, αλλα επειδη εχει εξετασεις αυτος ισως καταφερω να ανεβω πανω, ισως παω και Σερρες γιατι αποτι μου ειπε ο ξαδερφος ειναι καλη πιστα. Αν μου πειτε καμια ημερομηνια παντως ισως κανονισω να ανεβω.![]()
Παντως τον Αυγουστο θα κατεβω σιγουρα παρεα με τον φιλο με το 998 ισως και 1-2 αλλοι, οποτε θαμαστε και μεγαλυτερη παρεα και στην Αθηνα.
Να και το μοτερ του παιδιου¨
Ααα εισαι μακρια ρε γαμωτο, παντως ωραια στην Κρητη... εαν ανεβεις ριξε μηνυμα πριν, χαρας μας να ερθεις στην παρεα...... anyway......................
ναι κανουμε μερικα track-days οποτε βολεψει... εχω παει 3 φορες Μεγαρα και μια Σερρες, ναι εγω ειμαι στις φωτο, το μαυρο Dark Monster 600ρακι το ειχα μεχρι πριν 1.5 μηνα σχεδον και το εδωσα και πηρα το μεταχειρισμενο το κοκκινο Monster 800S του 2003 οπου εχω κανει και 2000 χλμ μεχρι τωρα, στις φωτο που βλεπεις ειμαι εγω, με το Dark το 600 στης Σερρες, και το κοκκινο στην πρωτη επαφη μου στην πιστα στα Μεγαρα, με μονο 400 χλμ ολα και ολα σε αυτο................................................
αλλα δυστυχως παρολο που ειναι το S βρισκει κατω και αυτο και εχω "φαει" τις carbon εξατμισεις..........![]()
..............
φοβερο μηχανακι το Μονστερ...............
εαν θες να δεις και αλλες φωτογραφιες απο τα 2 μηχανακια μου σε πιστα, κλικαρισε στο link που βαζω εδω, εαν δεν ανοιξει με την πρωτη κανε 2-3 κλικ, ειναι στο bikepics................
τα λεμε καλα να περνας.........
Καυλα το 998... απαιχτο.......
http://www.bikepics.com/members/runn...isstic/01m600/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Επππ... ειμαστε βαμμενοι Ducatisti καποιοι(ος) εδω DucatiloveR, και χαιρομαι που ερχονται και αλλοι πραγματικοι Ντουκατιστι..................
για ελα μια μερα απο το "Πωληται" (τερμα Κολλετη στα Εξαρχεια) που μαζευομαστε καμια 10-15+ Ντουκατιστι συν το παιδι με το καφε, δεν εχουμε 999R στην παρεα, εχουμε 996SPS, 748, 1000-800-750S-SS, Monsters-Μυltistradas κλπ....................
σε περιμενουμε...................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις, έχω ένα Darmah (του '78, αν δεν κάνω λάθος - δεν βρίσκω την άδεια κυκλοφορίας).
Άμα καταφέρω να το βάλω μπροστά, με παίζετε ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
KAΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!
Never ride faster than your angel can fly!!!
εεεμ ντουκατι ειναι αυτα φιλε μουλεπιδες στην στροφη για την πιστα φτιαγμενα! Παντως με το μονστερ τα πας very good φιλε μου! Εμποδιο μαλον σου ειναι η εξατμιση που ξυνει πρωτη κατω... δεν υπαρχουν αφτερμαρκετ ψηλοτερες?
Εχεις δοκιμασει να πας με ss σε πιστα? Εμπειριες... Απο τα αγαπημενα μου μηχανακια ειναι το RS125 που τοχω ακομα στο γκαραζ, το NSR125 που εχω επισης ακομα, το RS50 και μια καινουργια cbr125 που ομως με απαγοητευσε πολυ...απο πλευρας επιδοσεων σε πιστα και εκτος...
Να και το απριλια μου που ειναι σε καλη κατασταση ακομα (στην φωτο ειμαι εγω σε track day, που την εβγαλε ενας φιλος και την εχει ανεβασει και στο bikepics νομιζω)
Α ναι οι φωτο με το μονστερ απο ποια πιστα ειναι?
![]()
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ σε παιζουμε, οι παντες παιζουν, και μη Ντουκατιστι εννοειται, απλα τα Ντουκατι ειναι το παθος μας...............Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις, έχω ένα Darmah (του '78, αν δεν κάνω λάθος - δεν βρίσκω την άδεια κυκλοφορίας).
Άμα καταφέρω να το βάλω μπροστά, με παίζετε ???
![]()
![]()
![]()
ελα... ελα... χαρα μας να δουμε και ενα και δυο και δεκα classic Ντουκατι'ς..................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DucatiloveR
εεεμ ντουκατι ειναι αυτα φιλε μουλεπιδες στην στροφη για την πιστα φτιαγμενα! Παντως με το μονστερ τα πας very good φιλε μου! Εμποδιο μαλον σου ειναι η εξατμιση που ξυνει πρωτη κατω... δεν υπαρχουν αφτερμαρκετ ψηλοτερες?
Εχεις δοκιμασει να πας με ss σε πιστα? Εμπειριες... Απο τα αγαπημενα μου μηχανακια ειναι το RS125 που τοχω ακομα στο γκαραζ, το NSR125 που εχω επισης ακομα, το RS50 και μια καινουργια cbr125 που ομως με απαγοητευσε πολυ...απο πλευρας επιδοσεων σε πιστα και εκτος...
Να και το απριλια μου που ειναι σε καλη κατασταση ακομα (στην φωτο ειμαι εγω σε track day, που την εβγαλε ενας φιλος και την εχει ανεβασει και στο bikepics νομιζω)
Α ναι οι φωτο με το μονστερ απο ποια πιστα ειναι?
Οι εξατμισεις ειναι Performance Ducati, αλλα ειναι "χαμηλα" για πιστα, θελει λαιμους να ανεβουν κοντα στην σελα και αλλα μαρσπιε και πενταλ ψηλα γιατι τα εχω "φαει" και αυτα..... δεν παιζουν φραγκα αυτο το διαστημα δυστυχως....
οσον αφορα αλλα μηχανακια σε πιστα δεν εχω δοκιμασει, εκτος Ντουκατι και Απριλια δεν μου κανουν κεφι, πηρα την πρωτη μου μοτοσυκλετα περσι τον Φεβρουαριο, το Μονστερ 600 το μαυρο που βλεπεις, δεν ειχα αλλη μοτοσυκλετα ποτε πριν, ουτε οδηγουσα μοτο, εκτος ενα σκουτερακι, το Ρανερ172cc, στο Μονστερακι εμαθα, αλλα δεν προλαβα να το οδηγησω πανω απο 6 μηνες και το Μονστερ γιατι μπαρκαρισα, (ναυτικος). και τωρα 3 μηνες ξαναοδηγω, 1,5 μηνα το μικρο πριν το δωσω, και 1,5 το κοκκινο 800, ειμαι και 37 χρονων, αργα σκεφτηκα τις μοτοσυκλετες χεχεχε...........................
ναι για 9 μηνες ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης και στην ηλικια που ξεκινησα καλουτσικα παω, εεεε ΝΤΟΥΚΑΤΙ ειναι αυτα, ααααλλο φρουτο......................................
οι φωτο οπως σου ειπα με το μαυρο Μονστερ ειμαι στην πιστα των Σερρων, και το κοκκινο στην πιστα των Μεγαρων.....
φοβερη φωτο με το Aprilia.... απαιχτος....
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Οι εξατμισεις ειναι Performance Ducati, αλλα ειναι "χαμηλα" για πιστα, θελει λαιμους να ανεβουν κοντα στην σελα και αλλα μαρσπιε και πενταλ ψηλα γιατι τα εχω "φαει" και αυτα..... δεν παιζουν φραγκα αυτο το διαστημα δυστυχως....
οσον αφορα αλλα μηχανακια σε πιστα δεν εχω δοκιμασει, εκτος Ντουκατι και Απριλια δεν μου κανουν κεφι, πηρα την πρωτη μου μοτοσυκλετα περσι τον Φεβρουαριο, το Μονστερ 600 το μαυρο που βλεπεις, δεν ειχα αλλη μοτοσυκλετα ποτε πριν, ουτε οδηγουσα μοτο, εκτος ενα σκουτερακι, το Ρανερ172cc, στο Μονστερακι εμαθα, αλλα δεν προλαβα να το οδηγησω πανω απο 6 μηνες και το Μονστερ γιατι μπαρκαρισα, (ναυτικος). και τωρα 3 μηνες ξαναοδηγω, 1,5 μηνα το μικρο πριν το δωσω, και 1,5 το κοκκινο 800, ειμαι και 37 χρονων, αργα σκεφτηκα τις μοτοσυκλετες χεχεχε...........................
ναι για 9 μηνες ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης και στην ηλικια που ξεκινησα καλουτσικα παω, εεεε ΝΤΟΥΚΑΤΙ ειναι αυτα, ααααλλο φρουτο......................................
φοβερη φωτο με το Aprilia.... απαιχτος....
wow... δηλαδη με 9 μηνες κανεις τετοια? Εγω για την φωτο με το απριλια χρειαστηκα 4-5 χρονια (απο 14αρων που ξεκινησα μεχρι 21 που ειμαι τωρα)..
![]()
![]()
τα ιταλικα ειναι τζαμι για πιστα (καμια σχεση το NSR με το RS σε πιστα) και με αυτα μεγαλωσα αλλωστε (RS 50). Δεν μου εκανε και η NSR ποτε κεφι να παω σε πιστα. Προτιμουσα το 50αρι RS που δεν πηγαινε καθολου γρηγορα αλλα εστριβε φετα...Και ειδικα σε πιστα στην Γερμανια προσφατα που μπηκα με το cbr125...ασε, πηγα να κοιμηθω στη σελα! Αμα δεν αλλαξεις ολο το μηχανακι δεν λεει καθολου, οποτε και το πουλησα αμεσως
. Italia forever και ας εχουμε μονο 2 (κυλινδρους)!
![]()
Για τις εξατμισεις πιστευω ισως χρειαζεται πατεντα, οπως και με μαρσπιεδες και λεβιεδες. Αλλα δεν ειναι και ρυθμιζομενοι... Στην εξατμιση ισως τουλαχιστον να βαζες κανα προστατευτικο λεπτο να μην τις διαλυσεις, η να βγαλεις τελειως το τελικο![]()
Οι μαρσπιεδες μικραινουν αν θες (τους κοβεις) αλλα μετα θα ξυνει η μποτα σου κατω μαζι με τους λεβιεδες.
Παντως σε μηχανουργο με εμπειρια και γνωση θα μπορουσες πιθανως να στραβωσεις λιγο τον λαιμο προς τα πανω, το'χε κανει μου φαινεται και ο φιλος μου που ανεφερα παραπανω αλλα αυτος ειχε και παλιοτερο και διαφορετικο monster.
![]()
χαχαχαχαχαχα παιδια ειναι μουφας ο τυπος χαχαχα εχω κλασει στο γελιο λεμε!!!!
http://www.bikenet.gr/forum/index.php?topic=13608.0
πηρε και φωτο απο το bikepics
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαλτε το στα ανεκδοτα λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειπα και γω............................Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βαλτε το στα ανεκδοτα λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααααααχαχαχαχα........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()