Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    περαστικα στον τετραποδο φιλο-φυλακα και γρηγορη αναρωση
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
    Περιμένουμε νεότερα.

αν και το ειδα λιγο αργα,εγω θα σου προτεινα να πας στην ιερα οδο απεναντι απο την εβγα...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Τον σκυλο ΠΩΣ τον ΠΕΤΥΧΕ το αυτοκινητο????
    Κανονικα θα πρεπει τα εξοδα να τα πληρωσει η ασφαλεια αυτου που το χτυπησε.

Πληροφοριακα

Πριν απο αρκετα χρονια ειχα εναν σκυλο αρκετα μεγαλο (55-60κιλα,ηταν καλοφαγας) και απο αυτους που θεωρουνται "επικινδυνοι"...επειδη λοιπον οταν τον εβγαζα βολτα καποια στιγμη επρεπε να τον λυσω για να τρεξει να ξεμουδιασει και αυτος οταν εβλεπε καποιον να τρεχει ορμαγε και δαγκωνε κυριως ποδια και κωλο γιατι το εβλεπε σαν παιχνιδι,ετσι μου δημιουργουσε προβλημα και ετσι επρεπε να τον βγαζω σε μερη και ωρες που δεν ειχε κοσμο...αλλα καμια φορα τυχαινε να περναει καποιος με ποδηλατο,η να κανει τζοκιν και ετσι ετρεχα και εγω να μαζεψω τον σκυλο πριν γινει στραβη...
    Εξ-αιτιας λοιπον αυτου του προβληματος μου ειπε καποιος γνωστος οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που με 50€ τον χρονο ασφαλιζει,τον σκυλο σε περιπτωση που προκαλεσει προβλημα,οπως αν δαγκωσει καποιον η οτιδηποτε αλλο κανει....σε αυτη την ασφαλεια περιλαμβανεται και η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ του σκυλου σε περιπτωση που τυχει να τον χτυπησει κατι η καποιος !!
    Γιαυτο οσοι εχετε σκυλους και ειναι λιγο ζωηροι και υπαρχει πιθανοτητα "ατυχηματος" ψαξτετο για να εχετε το κεφαλι σας υσηχο
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Μέλος

ΚΤΗΝΙΑΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΒΡΕΘΗΚΕ.....

Μολις γυρισα απο τον κτηνιατρο ο οποιος το εβαλε στη θεση του χωρις εγχειρηση και τωρα ειναι δεμενο το ποδι για να μην το κουναει. Μου ειπε οτι μπορει να ειμαι τυχερος επειδη ειναι σχετικα μικρη ακομα και μπορει να θρεψει ετσι το ποδι. Σε 5 μερες θα βγαλω τους επιδεσμους για να λυθει το ποδι και να μπορει να το πατησει. Αν ξαναβγει απο τη θεση του μπαινει για χειρουργειο, αν δεν βγει παει να πει οτι εθρεψε και δεν θα χρειαστει χειρουργειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Πληροφοριακα

Πριν απο αρκετα χρονια ειχα εναν σκυλο αρκετα μεγαλο (55-60κιλα,ηταν καλοφαγας) και απο αυτους που θεωρουνται "επικινδυνοι"...επειδη λοιπον οταν τον εβγαζα βολτα καποια στιγμη επρεπε να τον λυσω για να τρεξει να ξεμουδιασει και αυτος οταν εβλεπε καποιον να τρεχει ορμαγε και δαγκωνε κυριως ποδια και κωλο γιατι το εβλεπε σαν παιχνιδι,ετσι μου δημιουργουσε προβλημα και ετσι επρεπε να τον βγαζω σε μερη και ωρες που δεν ειχε κοσμο...αλλα καμια φορα τυχαινε να περναει καποιος με ποδηλατο,η να κανει τζοκιν και ετσι ετρεχα και εγω να μαζεψω τον σκυλο πριν γινει στραβη...
    Εξ-αιτιας λοιπον αυτου του προβληματος μου ειπε καποιος γνωστος οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που με 50€ τον χρονο ασφαλιζει,τον σκυλο σε περιπτωση που προκαλεσει προβλημα,οπως αν δαγκωσει καποιον η οτιδηποτε αλλο κανει....σε αυτη την ασφαλεια περιλαμβανεται και η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ του σκυλου σε περιπτωση που τυχει να τον χτυπησει κατι η καποιος !!
    Γιαυτο οσοι εχετε σκυλους και ειναι λιγο ζωηροι και υπαρχει πιθανοτητα "ατυχηματος" ψαξτετο για να εχετε το κεφαλι σας υσηχο
    Ασφάλεια μπορεί να υπάρχει αλλά δεν ξέρω εαν αυτό σε απαλλάσει απο τις ευθύνες. Ψάξτο κι εσύ για να μη νομίζεις οτι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μπλέξεις.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: ΚΤΗΝΙΑΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΒΡΕΘΗΚΕ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
    Μολις γυρισα απο τον κτηνιατρο ο οποιος το εβαλε στη θεση του χωρις εγχειρηση και τωρα ειναι δεμενο το ποδι για να μην το κουναει. Μου ειπε οτι μπορει να ειμαι τυχερος επειδη ειναι σχετικα μικρη ακομα και μπορει να θρεψει ετσι το ποδι. Σε 5 μερες θα βγαλω τους επιδεσμους για να λυθει το ποδι και να μπορει να το πατησει. Αν ξαναβγει απο τη θεση του μπαινει για χειρουργειο, αν δεν βγει παει να πει οτι εθρεψε και δεν θα χρειαστει χειρουργειο.
    Μακάρι να μη χρειαστεί τίποτα φίλε.
    Περαστικά στο ζωάκι !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Πληροφοριακα

Σε ποια χώρα όλα αυτά τα ωραία?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σύμφωνα με τον νόμο, τα σκυλιά απαγορεύεται να κυκλοφορούν λυτά ή ασυνόδευτα (εκτός αν πρόκειται για κυνηγόσκυλα ή τσοπανόσκυλα εν ώρα εργασίας). Άρα άμα είσαι παράνομος δεν νομίζω να σε καλύψει κάποια ασφάλεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    Σύμφωνα με τον νόμο, τα σκυλιά απαγορεύεται να κυκλοφορούν λυτά ή ασυνόδευτα (εκτός αν πρόκειται για κυνηγόσκυλα ή τσοπανόσκυλα εν ώρα εργασίας). Άρα άμα είσαι παράνομος δεν νομίζω να σε καλύψει κάποια ασφάλεια.
    Εσύ που τα ξέρεις , υπάρχει διάταξη κ για φίμωτρο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σκύλος που κυκλοφορεί ελεύθερος απο το αφεντικό του έχει πρόστιμο εώς και 400 ευρώ.

Υπάρχει σχετική νομοθεσία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    νόμος περί κατοικιδίων και ζώων στο άστυ και οχι μόνο...

http://www.ecocrete.gr/index.php?opt...=636&Itemid=82

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: ΚΤΗΝΙΑΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΒΡΕΘΗΚΕ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
    Παρατηρω το thread απ'την αρχη, ολο θελω να γραψω και τ'αφηνω.
    Επειδη εχω παθει εξαρθρωση ισχυου και εχω δει real ολη την διαδικασια με παραξενεψε η αναφορα στην εγχειριση στην αρχη.
    Οταν βγαινει το ισχυο καλο ειναι να μπει οσο πιο γρηγορα γινεται, αν δεν μπει εχει σαν αποτελεσμα να σπανε τα αγγεια και οι μυς που κρατανε το σημειο και ετσι να δημιουργουνται αιμοραγιες και αλλα προβληματα που τοτε πας για εγχειριση.

Οι 5 μερες που αναφερεις (και βεβαια δεν μπηκε αμμεσα απ'οτι καταλαβα) μου φαινονται πολυ λιγες.
    Στην δικη μου περιπτωση το εβγαλα στα ματαλα στην Κρητη και μου το βαλανε μετα απο 2 ωρες περιπου, η σταση η οποια παρεμεινα για 1 μηνα ηταν ξαπλωμενος και το ποδι που ειχε βγει ,ανασηκωμενο και ολη αυτη την περιοδο το τραβαγε ενα βαρος μαλλον για να δεσουν οι μυς και τα σπασμενα αγγεια.Γιατρος δεν ειμαι τα λεω οπως τα θυμαμαι.

Μετα 2 μηνες πατεριτσες μ'ενα ατροφικο ποδι,αδυναμο και πληρη επαναφορα ειχα μετα απο 2 χρονια.Γι'αυτο προσεξε το αυτο με την αναρωση,τα πιο δυσκολα περασαν οποτε λιγο υπομονη παραπανω ,καλο θα κανει.

Θα σου συστηνα και ενα γιατρο στην Ν.σμυρνη που μου θεραπευσε σκυλο απο τρακαρισμα με κατεστραμενη μεση,αλλα δεν θυμαμαι ουτε το ονομα του ουτε που ηταν.

Περαστικα να ειναι και να τον δεις τρεχατο ξανα.

σορυ που θα γ@μήσω λίγο την κουβέντα, αλλα βλεποντας τον τιτλο του θρεντ και το πιο πάνω ποστ γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, ένιωσα κάπως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος
    Για αποζημειωσεις και τετοια δε με απασχολει και ουτε μου περασε απο το μυαλο. Ετυχε να ειναι λυμενη σε στενο που περναγε αμαξι την ωρα που ετρεχε απο το ενα πεζοδρομια στο αλλο. Σε καμια περιπτωση δεν εφτεγε το αμαξι. Ελπιζω να γινει καλα και να μην χρειαστε εγχειρηση. Τωρα οσο αφορα τα ιατρικα οτι μου ειπαν οι γιατροι σας λεω. Εγω δεν ξερω απο αυτα. Θα δουμε πως θα παει.

ο τιτλος πως γινετε να αλαξει μιας και δεν ειναι πλεον ΕΠΕΙΓΟΝ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσ Julius Επειγον
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 19:27
  2. Επειγον!!!
    από 300Lions στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2004, 15:03
  3. Επειγον…..
    από DUKASII στο forum Off topic