Οτι και να σου πουμε φιλε μου αν δεν κανεις test ride δεν θα μπορεσεις να διαλεξεις...Να προσθεσω στα παραπανω οτι το bandit εκτος απο φθινοτερο ειναι αρκετα πιο γρηγορο!
Οτι και να σου πουμε φιλε μου αν δεν κανεις test ride δεν θα μπορεσεις να διαλεξεις...Να προσθεσω στα παραπανω οτι το bandit εκτος απο φθινοτερο ειναι αρκετα πιο γρηγορο!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πιο γρήγορο από ποιο; Απ'το CBF; Mε 78 άλογα και 240 κιλά;; Αν και δεν τα κοντράραμε κιόλας με ένα παλικάρι που βρεθήκαμε μαζί σε 2-3 βόλτες κι έχει Bandit, απ'την βόλτα που το πήγα μια μέρα σιγουρεύτηκα ότι δεν..! Ναι μεν είναι γραμμικό και ροπάτο όπως το CBF, πιο γρήγορο όμως δεν είναι. Είναι βαρύ κι από εκεί και μόνο χάνει πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Να προσθεσω στα παραπανω οτι το bandit εκτος απο φθινοτερο ειναι αρκετα πιο γρηγορο!
Πρόκειται για ένα αξιόλογο μηχανάκι που αξίζει κάθε δεκάρα που κοστίζει, μην υποτιμάτε όμως και το μοτέρ του CBF που είναι αρκετά ροπάτο σε όλο το φάσμα των στροφών, τα ίδια άλογα βγάζουν εξάλλου!
![]()
Πες τα ρε Μάκη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πιο γρήγορο από ποιο; Απ'το CBF; Mε 78 άλογα και 240 κιλά;; Αν και δεν τα κοντράραμε κιόλας με ένα παλικάρι που βρεθήκαμε μαζί σε 2-3 βόλτες κι έχει Bandit, απ'την βόλτα που το πήγα μια μέρα σιγουρεύτηκα ότι δεν..! Ναι μεν είναι γραμμικό και ροπάτο όπως το CBF, πιο γρήγορο όμως δεν είναι. Είναι βαρύ κι από εκεί και μόνο χάνει πολύ.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο μηχανάκι που αξίζει κάθε δεκάρα που κοστίζει, μην υποτιμάτε όμως και το μοτέρ του CBF που είναι αρκετά ροπάτο σε όλο το φάσμα των στροφών, τα ίδια άλογα βγάζουν εξάλλου!
![]()
![]()
![]()
Tα μαύρα CBF πάνε πιο γρήγορα απ'όλα τ'άλλα βέβαια..Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Πες τα ρε Μάκη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Bandit είναι 0,25 sec πιο γρήγορο στα 0-400 μέτρα κι εχει 3 μίλια παραπάνω τελική σύμφωνα με τις μετρήσεις του VisorDown (πρωην TWO).Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Κατα συνέπεια είναι οριακά πιο γρήγορο και όχι αρκετά πιο γρήγορο.
To σίγουρο είναι οτι εχει καλό μοτέρ, καλά φρένα, λίγη αγριάδα που λείπει στο CBF αλλά είναι πάρα πολύ βαρύ το άτιμο.
Αλλάζοντας τον θερμοσίφωνα χάνει 5 κιλά περίπου πάντως.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με ποιο CBF μετρήθηκε; Με το παλιό το καρμπυρατεράτο ή με το καινούργιο το ψεκαστό; Γιατί αν το Bandit που οδήγησα εγώ ήταν πιο γρήγορο απ'το καρμπυρατεράτο μου εγώ θα φάω τα μουστάκια που δεν έχω..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το Bandit είναι 0,25 sec πιο γρήγορο στα 0-400 μέτρα κι εχει 3 μίλια παραπάνω τελική σύμφωνα με τις μετρήσεις του VisorDown (πρωην TWO).
Κατα συνέπεια είναι οριακά πιο γρήγορο και όχι αρκετά πιο γρήγορο.
To δικό μου CBF δεν έχει ABS ενώ το Bandit έχει βέβαια κι οπωσδήποτε υπάρχει και εκεί μια διαφορά βάρους, επίσης το καρμπυρατεράτο CBF είναι λίγο πιο ελαφρύ απ'το ψεκαστό (δεν θυμάμαι κιλά τώρα). Όλα αυτά δικαιολογούν την μεγάλη διαφορά που είδα σε σύγκριση με το δικό μου όμως;
Υπόψιν ότι το στέλνω άνετα "Διαμάχες" ε!![]()
![]()
85 αλογα ειναι το bandit ,οχι 78...
Με το καινούριο το ψεκαστό Μακη, οχι με το γρήγορο το καρμπυρατεράτο !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με ποιο CBF μετρήθηκε; Με το παλιό το καρμπυρατεράτο ή με το καινούργιο το ψεκαστό;
Ασε που δεν ηταν καν μαύρο! :rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
78 μου είχε πει και το παλικάρι που μου το έδωσε για βόλτα, τόσα αναφέρει και το Moto-Τρίτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
85 αλογα ειναι το bandit ,οχι 78...
![]()
Τώρα μιλάς αντρίκια και Χονταίϊκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Με το καινούριο το ψεκαστό Μακη, οχι με το γρήγορο το καρμπυρατεράτο !
Ασε που δεν ηταν καν μαύρο! :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
ναι εχεις δικιο αλλου λεει 78 αλλου 85...
http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13
Απ'την αρχή το ήξερα πως μόνο το δυναμόμετρο μπορεί να μιλήσει σωστά και για το CBF αλλά και για το Bandit, και σίγουρα γι'αυτό που είπα πριν δεν περίμενα ούτε τα λόγια του φίλου αλλά ούτε και το κάθε "Moto Τρίτη" να με πείσει, γι'αυτό και το ζήτησα για βόλτα έχοντας στο μυαλό μήπως αισθανθώ κάποια διαφορά μιας και καβαλούσα το CBF ήδη 3 χρόνια μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο πιο "αργό", σίγουρα αισθάνθηκα τη διαφορά στο βάρος και ίσως αυτό ευθύνεται γι'αυτή τη διαφορά που κατάλαβα, μικρή μεν, αισθητή δε.Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
ναι εχεις δικιο αλλου λεει 78 αλλου 85...
http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13
Ξαναλέω ότι το Bandit αξίζει 1000% κάθε ευρώ που κοστίζει για να μην παρεξηγηθώ, μίλησα καθαρά για την αίσθηση που μου έδωσε σε μία και μόνο βόλτα που το πήγα!
![]()
Ωχ άναψαν τα αίματα.
Από τα στοιχεία που βρήκα στο ίντερνετ, τα μηχανάκια βγάζουν την ίδια ισχύ και το bandit είναι 240 κιλά. Πολύ βαρύτερο του CBF ψεκαστού, που κι αυτό είναι βαρύτερο από το καρμπυρατεράτο.
Το CBF επίσης δεν τα δείχνει τα κιλά του. Η Transalp που είχα αν και ήταν πιο ελαφριά, έδινε την αίσθηση βαρύτερης, σε αντίθεση με το CBF που το νιώθω σαν παπί.
Οπότε οι αριθμοί είναι υπέρ του CBF θεωρητικά τουλάχιστον.
Απ την άλλη αν τα βάλλεις διπλα-διπλα, οι διαφορές είναι χαώδεις (προσωπική άποψη). Και ποιοτικά, αλλά και σε εμφάνιση. Το CBF είναι πολύ πιο όμορφο, αλλά και πολύ πιο ακριβό δυστυχώς. Είναι όμως Honda και αυτό κοστίζει.
Εγώ πάντως πήρα CBF και τη γουστάρω πολύ.
Και επειδή η μηχανή είναι σαν τη γυναίκα, πρέπει να σε "φτιάχνει" και η εμφάνισή της και τα "κόλπα της".
Οπότε ο καθένας διαλέγει σύμφωνα με τα γούστα του.
Χαμηλότερο κέντρο βάρους!Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Η Transalp που είχα αν και ήταν πιο ελαφριά, έδινε την αίσθηση βαρύτερης, σε αντίθεση με το CBF που το νιώθω σαν παπί.![]()
Γιά το βάρος καρμπυρατεράτου μέ ψεκαστού..εχετε υπ οψιν οτι τό καρμπυρατεράτο το εδινε αδειο ενω τώρα τό ψεκαστό τό δινει πλήρες![]()