Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 119

Θέμα: ΨαΧνω Βαση Γι Βιντεοκαμερα

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΣΤΑ SS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Το Σάββατο μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για βόλτα λόγω καιρού, μια και δεν είχα τι να κάνω, έκατσα και έψαξα στο Internet να βρω τρόπο να φτιάξω μια παλιά ψηφιακή κάμερα που έχω η οποία είχε βλάβη. Τελικά μετά από κατσαβίδιασμα και άνοιγμα, καθάρισμα και φύσημα με πιστολάκι για να φύγει τυχόν υγρασία............δεν έγινε τίποτα! Μια τελευταία συμβουλή ενός τύπου ήταν να την κοπανήσω, πράγμα το οποίο και έκανα μια και είχα τσαντιστεί έτσι κι αλλιώς! Λοιπόν, μετά από αυτό η κάμερα έφτιαξε!!!! Από τότε λειτουργεί μια χαρά και μάλιστα την έσκισα το ΣΚ κανονικότατα!

Φυσικά το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν να βάλω την κάμερα πάνω στη μηχανή. Βάση δεν υπήρχε, οπότε έπρεπε να παίξει πατέντα. Δεν ήθελα να την κολλήσω απλά πάνω στο τεπόζιτο για να μη μείνουν λεκέδες από την ταινία. Οπότε έβαλα την βάση από το μαγνητικό tankbag και την κόλλησα εκεί πάνω. Είχα πρόβλημα μόνο με την γωνία λήψης οπότε έβαλα ένα διπλωμένο πανί από κάτω για να σηκωθεί λίγο. Αυτή η λύση λειτούργησε μια χαρά σαν γωνία και οπτικό πεδίο αλλά στα πολλά μου κουνήθηκε το πανί και έφυγε από τη θέση της η κάμερα........

Δεύτερη λύση να βάλω την κάμερα ΜΕΣΑ στο tank bag μαζί με 2 χάρτινα κουτάκια για στήριξη και να αφήσω ανοιχτό από μπροστά το tang bag (η κάμερα κολλήθηκε με ταινία πάνω στα κουτιά για να μη κουνιέται). Καλή λύση, η κάμερα ήταν ακλόνητη, η γωνία πολύ καλή (ήθελε μια μικρή διόρθωση, να σηκωθεί λίγο ψηλότερα αλλά αυτό ήταν εύκολο). Το μόνο πρόβλημα ότι είχα το κεφάλι πολύ πάνω από τη ζελατίνα και δεν γινόταν να το ανοίξω και πολύ, πολύ κούραση............ Με μικρότερο tank bag ίσως έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Η λύση νούμερο 3 που παίζει να δοκιμάσουμε με ένα φίλο αυτή τη βδομάδα είναι τόρνος και κατασκευή της βάσης από μέταλο με τα απαραίτητα προστατευτικά από κάτω (στο σημείο επαφής με την τάπα του ρεζερβουάρ όπου και θα βιδώσει) και στο σημείο όπου βιδώνει η κάμερα για απορρόφηση κραδασμών (αν και αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα λόγω του steady shot). Επίσης θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε να ανοίγει η τάπα του ρεζερβουάρ χωρίς ξεβίδωμα.

Αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε με το τόρνο τότε μόνο η έτοιμη λύση των 85 ? από Imported Bikes μένει...........

Πάντως νομίζω μια βάση είναι απαραίτητη για βίντεο λήψεις γιατί μόνο έτσι είσαι σίγουρος ότι δεν θα φύγει η κάμερα εντελώς και να γίνει χίλια κομμάτια ή ότι δεν θα κουνηθεί στην πορεία και θα χάσεις την σωστή γωνία λήψης. Και έτσι μπορείς να ασχοληθείς μόνο με την οδήγηση.

Ορίστε και μερικά link με έτοιμες λύσεις:

http://www.pashnit.com/more/cameramount.htm

Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση καθώς επιτρέπει και να σκύψεις αρκετά και να βάλεις και βενζίνη άνετα. (Μέχρι και βάση στο μασπιέ συνεπιβάτη έχουν!)

http://www.sportbikecam.com/

Αν λύσετε το παζλ εδώ και βρείτε ποια κομμάτια χρειάζονται τότε θα σας βγει και πολύ φτηνά!

http://www.ram-mount.com/index.htm

Υπάρχει και ένας έλληνας κατασκευαστής για βάσεις, ήταν φέτος στην έκθεση στο ΟΑΚΑ, μήπως έχει ξέρει κανείς όνομα εταιρείας, ή διεύθυνση, ή τηλέφωνο???

Ήταν σχετικά φτηνός (50? νομίζω)....... Μάλιστα νομίζω η βάση του ήταν πολύ καλή για on-off καθώς σηκωνόταν πολύ ψηλά......

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΜPΟRTED BIKES Κ ΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 85 ΕΥΡΩ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗ ΒΡΗΚΑ 130!!!ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΒΑΣΗΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!

Τελικά είχα κρατήσει μια κάρτα του Έλληνα που έλεγα παραπάνω, Moto Discovery λέγεται, θα πάρω τηλέφωνο αύριο να μάθω λεπτομέρειες και ίσως περάσω από εκεί να την δω από κοντά.

Έχω στείλει και mail εξωτερικό για πληροφορίες για μια άλλη βάση!

Θα ποστάρω για ότι νεότερο αύριο........

ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ Κ ΔΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΗ?

Προσπαθώ να τους βρω από το πρωί αλλά δεν απαντάνε, θα συνεχίσω να δοκιμάζω. Αν θες το τηλ είναι 210 95 90 152. Δεν ξέρω να σου πω τίποτα παραπάνω, σήμερα το απόγευμα θα πάω να την δω από κοντά.

Μου απάντησαν από το site στο αμέρικα, το κόστος για 2 βάσεις (μπρος και πίσω) είναι στα 150 ? περίπου μαζί με έξοδα αποστολής. Παρακάτω τα link με τις βάσεις:

http://www.sportbikecam.com/front_mount.htm
    http://www.sportbikecam.com/rear_mount.htm

Φαίνονται πολύ ποιοτικές και μπορείς να αλλάξεις και τη γωνία λήψης όσο θες. Μέχρι και πλάγια μπορείς να βάλεις την κάμερα. Κάτι ακόμα καλό είναι και το ότι κάθε μηχανή έχει διαφορετικό μοντέλο βάσης έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στη τάπα του ρεζερβουάρ και να μην ξύνει πχ χρώματα κτλ.....

Χμμμμμ................

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΙΔΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΙΔΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιδέες ε?

Κι εγώ έχω προβληματιστεί, λέω αφού θα την κάνω την καλή ας την κάνω μια κι έξω να πάρω και τις 2 βάσεις......... Μας συμφέρει και η ισοτιμία ?-$, κανονικά βγαίνει 194 $ αλλά σε ? 154.......

Α! Το τηλ του Έλληνα είναι 210 95 90 151....... Το 152 ήταν το fax! Sorry! Πάντως τον πήρα τώρα και δεν έχει ετοιμοπαράδοτες, θα έχει αρχές Ιουνίου. Θα πάω σήμερα το απόγευμα να την δω από κοντά.

Πήγα χτες και είδα την κάμερα του έλληνα κατασκευαστή. Καλή φαίνεται αλλά δεν με έπεισε...........

Επίσης βρήκα και αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sPageName=WDVW

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πήγα χτες και είδα την κάμερα του έλληνα κατασκευαστή. Καλή φαίνεται αλλά δεν με έπεισε...........

Επίσης βρήκα και αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sPageName=WDVW
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ GHOST RIDERS ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ON BOARD, ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ CRYPTON RRRRRRRRRRR ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
    Θα αναμένουμε να δούμε και από κοντά το αποτέλεσμα

Παπασταυρου στον Κορυδαλλο η στην Καλλιροης.Δοκιμασμενη λυση και στα πολλα και συνεχωμενα χιλιομετρα.Με τους ανεφοδιασμους κανενα προβλημα.Στο 2105624440 ισως και με αντικαταβολη.Οταν βρω φωτο σου στελνω
    Never say...never

Αρχικά δημιουργήθηκε από IMPETUOUS
    Παπασταυρου στον Κορυδαλλο η στην Καλλιροης.Δοκιμασμενη λυση και στα πολλα και συνεχωμενα χιλιομετρα.Με τους ανεφοδιασμους κανενα προβλημα.Στο 2105624440 ισως και με αντικαταβολη.Οταν βρω φωτο σου στελνω
    Η δουλειά μου είναι κοντά στην Καλιρρόης οπότε θα πεταχτώ να την δω. Λίγο πιο πάνω από τον Ξύκη δεν είναι? Θυμάσαι τιμή?

Ρώτησα τον τύπο στο ebay εαν παίζει να μπει τελωνείο στη μέση και με χρεώσουν έξτρα και μου απάντησε ότι θα το στείλει σαν δώρο οπότε δεν παίζει τέτοιο θέμα.

---------------
    "Hi, I'm interested in purchasing one camera mount fot my GSXR 600 K4. My question is if I will have any customs charges for this item. Thanks"

No customs charges, I will ship it as a gift.
    ---------------

Θα δω και στον Παπασταύρου και αν δεν μου κάνει θα πάρω αυτή από το ebay. 63 ? βγαίνει τελική με έξοδα αποστολής. Είναι η φτηνότερη και από τις καλύτερες λύσεις νομίζω...

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για βάση πινακίδας
    από Toumpas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 15:05
  2. Ψαχνω Gsxr600......---->
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 12:34
  3. ΨαΧνω ΜηΧανημα
    από ntamigio στο forum Off topic